Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 442.
-
οταν προσπαθω να μπω σε test mode,μου βγαζει μηνυμα '' Η τιμη προστατευεται απο την πολιτικη ασφαλους εκκινησης και δεν μπορει να τροποποιηθει ή να διαγραφει.'' Ξερετε τι μπορω να κανω;
-
Μπράβο George.Η σαβούρα είναι πια παρελθόν.
-
Εν τω μεταξύ το RN6 εξακολουθεί να αγνοείται επιδεικτικά στην λίστα με τις τον για 37 συσκευές.
-
RN6 η μαυρη οθονη των εντολων κρασαρει μολις παω να κανω επιλογη αριθμου εφαρμογης που θελω να καταργησω.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν θα σου έρθει κάποια ειδοποίηση. Ξανά τα ίδια σε 360 ώρες και ξεκλειδώνεις. Πρόσεξε, θα κάνει factory reset... ” Άρα μετράω ώρες από σήμερα και μετά από 360 μπαίνω να επαναλάβω τη διαδικασία. Σωστά;(Hidden Content)
-
Γεια χαρα.Εκανα τη διαδικασια και μου εβγαλε ενδειξη για 360 ωρες.Ηθελα να ρωτησω,πριν ολοκληρωθει αυτο το διαστημα θα μου ερθει καποια ειδοποιηση,ή,θα πρεπει να κανω εγω καποια ενεργεια; Ευχαριστω-πολυ καλος ο οδηγος.
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από kinezakias: “Κάποτε αγόρασα το RN2 και όντας εντελως ασχετος,μπορεσα ευκολα να περασω την ελληνικη rom με τις οδηγιες των παιδιων εδω μεσα που ειναι αξιεπαινοι.Με την αγορα της νεας μου συσκευης RN 6 Pro,3+ χρονια μετα,διαπιστωνω-παρα το γεγονος πως κατι εχω αρχισει να σκαμπάζω πλεον- πως τα πραγματα εχουν παει σε επιπεδο πυρηνικης φυσικης.Bootloader,Anti roll back,adb,hard brick,μην κανετε downgrade,ελεγχος εδω,ελεγχος εκει,ο μη expeet χρηστης χανεται στο πελα…
-
Κάποτε αγόρασα το RN2 και όντας εντελως ασχετος,μπορεσα ευκολα να περασω την ελληνικη rom με τις οδηγιες των παιδιων εδω μεσα που ειναι αξιεπαινοι.Με την αγορα της νεας μου συσκευης RN 6 Pro,3+ χρονια μετα,διαπιστωνω-παρα το γεγονος πως κατι εχω αρχισει να σκαμπάζω πλεον- πως τα πραγματα εχουν παει σε επιπεδο πυρηνικης φυσικης.Bootloader,Anti roll back,adb,hard brick,μην κανετε downgrade,ελεγχος εδω,ελεγχος εκει,ο μη expeet χρηστης χανεται στο πελαγος,ολα αυτα καθιστουν τη σκεψη να βαλω την παντ…
-
Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από amavroudis: “ ” Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από amavroudis: “ ” Βρισκω μεχρι το REDMI Νοte 5 Pro στη λίστα.Το 6 πουθενα.Σόρυ για το ππρη ” StackPath ” Ευχαριστω.ειναι ομως περιεργο που δεν εμφανιζεται στη λιστα. ” Το περίεργο είναι που δεν το βλέπεις εσύΑν διαβάσεις λίγο προσεχτικά ίσως να το δεις ” Σε περιπτωση που δεν εγινα κατανοητος,δεν τη βλεπω στη λιστα της σελ 1,οχι στο Παράθεση από mplevris: “Πα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Άσε πια τη λίστα! StackPath Κατέβασε τη rom που σου έβαλα επάνω... ” Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από amavroudis: “Δεν έβαλα link. Μπες στην πρώτη σελίδα του νήματος και κατέβασε τη rom... ” Βρισκω μεχρι το REDMI Νοte 5 Pro στη λίστα.Το 6 πουθενα.Σόρυ για το ππρη ” StackPath ” Ευχαριστω.ειναι ομως περιεργο που δεν εμφανιζεται στη λιστα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν έβαλα link. Μπες στην πρώτη σελίδα του νήματος και κατέβασε τη rom... ” Βρισκω μεχρι το REDMI Νοte 5 Pro στη λίστα.Το 6 πουθενα.Σόρυ για το πρηξιμο.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kinezakias: “Μα η συσκευη δεν υπαρχει πουθενα στη λιστα... ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote6Pro_9.3.21_v10-9.zip Μπες και κατέβασε... ” Ευχαριστω αλλα...Δεν οδηγει πουθενα το λινκ
-
Παράθεση από bas13bou: “Κατέβηκε σε xiaomi redmi note 6 pro όλα καλά με την νέα ρομ. ” Μα η συσκευη δεν υπαρχει πουθενα στη λιστα...
-
Παράθεση από movieland: “Έχει διάφορα θέματα η 10.2, ένα σοβαρό είναι το σήμα της κινητής που είναι πολύ πεσμένο αλλά και διάφορα άλλα λειτουργικά, έχουμε κανένα νέο για επερχόμενη αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαπιστώνω κι εγώ πως ανεξήγητα με καλούν και το τηλέφωνο μου φαίνεται απενεργοποιημένο. Το σήμα είναι αδύναμο κάποιες φορές. Λες να αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε σε καμία ελληνική; (Υπάρχει άραγε;)
-
Μετά από μια άριστη εμπειρια με το RN2,κι επειδη το τελευταιο εγινε πάσα στη συζυγο που ξεμεινε απο συσκευη,εκανα κι εγω το βημα και να'μαι με το RN6 pro.Σφαιράτο,όμορφο,μια χαρά.Το Notch με ξενίζει μόνο,οπως εχει γραφτεί κι από άλλους φίλους,καθώς μου στερεί χρησιμη πληροφορια,οπως πχ οτι εχω το κινητο στο αθορυβο,ή οτι εχω βάλει ξυπνητηρι κλπ.
-
Παράθεση από chrdes: “Τα ίδια η Google. Ενώ φαινόταν να έχει στρώσει για κάποιο διάστημα χωρίς τις περιβόητες 2 γραμμές στο build.prop σήμερα άρχισαν πάλι τα προβλήματα. Πρώτον έβρισκε νέο update στο Play store αλλά δεν μπορούσε να το εγκαταστήσει. Δεύτερον 2 εφαρμογές το Google Chrome και το Σύστημα Android web view δεν μπορούσε να τις κάνει update. Ξαναέβαλα τις 2 γραμμές και όλα εντάξει. Το Play store πήγε στην έκδοση 13.0.30 Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” ...κι ειχα αρχισε…