Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Συγχαρητήρια παιδιά... Ευχαριστούμε πολυ...
-
Καλή τύχη σε όλους. Ευχαριστούμε την κοινότητα και το CitisMarket.com !!!!!!
-
Συγχαρητήρια κύριοι !!!!!
-
Παράθεση από chrdes: “Δεν δοκιμάζεις το cit πατάς πολλές φορές πάνω στην έκδοση kernel απο ρυθμίσεις / σχετικά έχει μία επιλογή fm να δεις τι γίνεται; Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Και με αυτή την διαδικασία το ραδιόφωνο κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα !!!! Μάλλον ο MIUI_ART έχει δίκιο ... Είναι θέμα hardware ... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Αν προκύψει κάτι νεώτερο εδώ ειμσατε να τα ξαναπούμε!!!
-
Παράθεση από chrdes: “@GeorgeB μήπως είναι θέμα ακουστικών, γιατί χωρίς ακουστικά δεν βρίσκει σταθμούς. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Έχω δοκιμάσει όλα τα αακουστικά που έχω!!!
-
Σωστά τα λες... Αλλά και στην προηγούμενη έκδοση 7.3.2 τα ίδια έκανε ... Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το build in fm radio !!!
-
Εννοείς άλλη verion ROM!!!
-
Δυστυχώς... μία απο τα ίδια !!!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τον διακόπτη πάνω αριστερά τον έχεις ενεργοποιήσει ? ” ναι... είναι ενεργοποιημένος !!!! Πρέπει να αναφέρω οτι όταν κάνεις χειροκίνητη σάρωση (σέρνεις τις συχνότητες στο επάνω μέρος της οθόνης) οι συχνότητες αλλάζουν αλλά σε καμμία δεν βρίσκει σήμα !!!!!!
-
Καλησπέρα στο forum... Είμαι νέος στην XIAOMI και κάτοχος εδώ και ένα μήνα ενός REDMI NOTE 2 PRIME. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νήματος για το συγκεκριμένο τηλέφωνο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone... έκανα εγκατάσταση την fastboot rom "hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas" και κατόπιν την stable rom "xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0.zip (FIXED)" μέσω TWRP. Χθές Δευτέρα αναβάθμισα την rom με την νέα stable "xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.5.…
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone