Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 668.

• RE:

Kostas_kanal - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Αμεσως ειδικά τώρα με τον kernel που έδωσες αστραπιαία.” Σε custom rom ε;Σε miui;

• Παιδιά όσοι έχετε custom rom..Όταν ανοίγετε μία εφαρμογή απο τις πρόσφατες (κρατημένη στη ram) την ανοίγει αμέσως;Στη miui,τι και αν την έχω ανοίξει ένα λεπτό πριν,κανει απο 1 μέχρι και 5 δευτερόλεπτα να την ξαναανοιξει.Εχω την εντύπωση ότι είναι λόγω xposed.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από VAG-ZAG: “@Kostas_kanal, ποιόν Kernel Auditor χρησιμοποιείς & αν σου είναι εύκολο να μου πεις, πώς περνάμε με αυτόν το αρχείο .json που δίνεις παραπάνω? Thanks in advance!” Τον kernel adiutor.Πας εκεί που λέει προφίλ και μετά + Αν και τώρα τον έβγαλα, γιατί να πω την αλήθεια μια χαρά είναι η οθόνη και έτσι χωρίς πείραγμα.(μόνο με το Magisk module δηλαδή ενεργό)

• Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Λέει όμως old camera blobs..” για new camera blobs: Mystic-Kernel - Browse /Whyred/R9.4/New-Cam at SourceForge.net Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” Ωραίος.Απορια.(Για να μη χάνω χρόνο)Πριν το φλασάρισμα custom kernel, βάζεις πρώτα τον stock; Επειδή μερικοί λένε custom πάνω σε custom κάνει bootloop..

• Οι νέοι σε αυτό,όμως μη ξεχνάτε την πρώτη φορά θέλει να στείλεις sms από συμβατή (κατά την εταιρία κινητής) συσκευή πχ Galaxy S7 κλπ..Αλλιώς ότι και να κάνετε δε πρόκειται να ενεργοποιηθεί!

• 140.000 και με κάναν OC πάει μέχρι 160.000 περίπου.

• επέλεξε τον ήχο που θες με το zedge αλλά σβηστο μετά καλού κακού γιατί κάτι το βρίσκαν επίφοβο..

• Λέει όμως old camera blobs..

• Παράθεση από gkoutrou68: “Εγώ όταν το έβαλα, δεν δούλευε το touch και αναγκάστηκα να ξαναπεράσω τη xtrv Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τον kernel αυτόν; πολύ περίεργο.. πάντως το magisk module αυτό σωτήριο.παρατηρω το κινητό τωρα στον ηλιο και ανεβάζει φωτεινότητα χωρίς να χάνει τα χρώματα όπως κάνει το stock miui colour management..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “Ενα λινκ αν σου είναι εύκολο” PureCAF Kernel for Whyred - pling.com

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “Η κάμερα δουλεύει; Σε κάποια που είχα δοκιμάσει δεν δούλευε η κάμερα και χάθηκε η recovery και δυσκολεύτηκαν να μπω σε fastboot” Ναι,θα κατεβάσεις εκεί που λέει with new camera blobs.Το κινητό πηρε ζωηραδα, κρατάει εφαρμογές στη μνήμη και το σημαντικότερο είναι το magisk module που ξηλώνει το άθλιο colour management της miui και έχεις 100% working KCAL.Μετά υπάρχουν έτοιμα .json files που τα τρέχεις με kernel adiutor.Εγω τρέχω το cinema display και είναι άψογο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannnis12: “Δουλεύει σε miui 11 dev αυτός ο kernel;” Ναι,miui 11 dev είμαι.Δοκιμασα ancient και extended και μου κάναν κάτι freezes.Αυτός φαινεται όλα κομπλέ..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από VAG-ZAG: “@Kostas_kanal , αυτό με το Kernel κλπ που γράφεις δεν το πολυκαταλαβαινω. Τι ακριβώς κάνουμε για να το έχουμε?” Τίποτα, απλά τον φλασαρεις μέσω twrp! Είναι πολύ καλός.Antutu βγάζει 140.000! Αλλιώς χωρίς custom kernel δε μπορείς να παίξεις με την οθόνη,παραμόνο με το sa2ration (root)

• Λοιπόν παιδιά οι root αν θέλετε μόνιμο KCAL, βρήκα αυτό το magisk module που διορθώνει το πρόβλημα!(Οι ρυθμίσεις δε χάνονται στο σβήσιμο της οθόνης)Και highly recommended for now..Τον τελευταίο purecaf kernel! Πάει σφαίρα και η ram κρατάει εφαρμογές..Με kernel auditor κλπ περάστε και το sRGB και θα δείτε μία οθόνη σκέτη τρέλα!!!!! [MAGISK]MiuiColorDisabler-srfarias.zip - Google Drive sRGB.json - Google Drive

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από glykeria_kk: “Καλησπέρα! Όσον αφορά την τελευταία developer, λειτουργεί σωστά το volte και το WiFi calling σε εσάς;” Σε cosmote όλα κομπλέ.

• Χαχα το πιο εύκολο fix.Επίσης με τον ίδιο τρόπο λύνεται και το θέμα όταν (πολύ σπάνια) δεν ανοίγει καμία εφαρμογή όταν ανοίγεις το κινητό.

• Και μένα μου το είχε κάνει μία φορά έτσι στο άσχετο..Με απλή επανεκκίνηση νομίζω είχε στρώσει..

• Παιδιά γιατί πλέον το Mi τηλεχειριστήριο δείχνει μόνο αυτό;;1697009a708fb349808562a571db00e9.jpg

• με wifi και φωτεινότητα μέση 10+

• Καλά κάνω νομίζω και έχω ακόμα το magisk 19.4