Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 133.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τσέκαρε αρχικά αν ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Θα πρέπει αφού πάρεις backup και κατεβάσεις τη νέα rom, να μπεις στο twrp με power και Volume up, να κάνεις factory reset και να περάσεις τη νέα ROM. ” Bootloader ξεκλείδωτος. Κατέβασα την τελευταία stable rom. Άλλαξα το TWRP σε 3.1.1-0 απο 3.0.2. Όταν λες backup? Για επαφές κλπ, έχω από το mi cloud. Χρειάζεται κάτι άλλο πριν προχωρήσω?

• Καλησπέρα και καλή χρονιά. Το κινητό που σας ελεγα πιο πανω, έχει την 3.0.2. TWRP. Προκειμένου να περάσω την 3.1.1-0, μου ζητάει να επιλεξω αναμεσα σε κάποιες κατηγορίες,εκ των οποίων η πρώτη είναι η Recovery. Αυτό πρέπει να επιλέξω?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλό θα ήταν ναι. Ποιο έχεις τώρα μέσα; ” Δεν είμαι σιγουρος. Θατο δω οταν επιστρέψω στο σπίτι. Σιγουρα όμως είναι 2 χρόνων.... Παράθεση: “”[scallout][/scallout]

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τσέκαρε αρχικά αν ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Θα πρέπει αφού πάρεις backup και κατεβάσεις τη νέα rom, να μπεις στο twrp με power και Volume up, να κάνεις factory reset και να περάσεις τη νέα ROM. ” Δεν θα πρεπει να αλλαξω και TWRP?

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Η σύζυγός μου έχει το Redmi pro, με μια πολύ παλιά rom. Προκειμένου να περάσουμε μια νεότερη (stable κατά προτίμηση), τι διαδικασίες θα πρέπει να κάνω και ποιές δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπισω? Επισυναπτω το About phone της συσκευής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από kyrgeo1978: “@geofust δεν χρειάζεται factory reset. ” Ευχαριστώ πολύ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geofust: “ ” Ποια ROM είχες πριν βάλεις την τελευταία 8.7.3 ? ” Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι ποια rom είχα. Ηταν σίγουρα Arwma,, του Μαΐου. Συνέβη όμως κάτι παράξενο. Αφού έκανα factory reset, έκανε reboot και άνοιξε με miui 10. Χωρίς να την ξαναπεράσω εγώ. Αυτή τη στιγμή γίνεται ο συγχρονισμός με το mi cloud. Δείχνουν όλα καλά. Πέρασε όμως την 8.6.28 Να ξαναπάω στην αναβάθμιση και να κατεβάσω την 8.7.3? Θα χρειαστεί πάλι factory reset?

• Παράθεση από tsarlam: “Κανε format data...επανεκκινηση twrp....βαλε καλωδιο στον υπολογιστη και περνα την rom που θελεις στην μνημη του κινητου.....και κανε την εγκατασταση οπως γνωριζεις..φανταζομαι πως προσπαθεις να βαλεις καποια miui 10 ” Ναι, τη miui 10 προσπαθώ να περάσω. Θα το δοκιμάσω και με fr. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα. Θα ήθελα ξανά τη βοήθειά σας. Στην Αναβάθμιση του κινητού, μου ήρθε ενημέρωση για την νέα rom. Αφού έκανα λήψη, πάτησα την εγκατάσταση. Στο τέλος της εγκατάστασης, έκανα το λάθος και πάτησα Πίσω. Απο εκείνη τη στιγμή δεν κατάφερα να βρω τρόπο να κάνω reboot, μέχριπου πάτησα Κατάργηση εγκατάστασης. Εκανε reboot, αλλά δεν ανοίγει. Έχει μείνει κολλημένο στο λογότυπο για πάνω απο μισή ώρα. Προσπάθησα με το πλήκτρο on/of + volume+, πάλι το ίδιο κόλλημα. Δοκίμασα και με volume-, πάλι το ίδι…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Οταν πέρασα την dev 8.5.3 απο την official που είχε το κινητό, μου παρουσίασε ενα "κόλλημα" για αρκετή ώρα στο 95% της εγκατάστασης και στο τέλος μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα στο Atmos. Το Atmos λοιπόν δεν λειτουργεί και μου βγάζει ένδειξη πως "Η λειτουργία της εφαρμογής Dolby Atmos διακόπτεται επανειλημμένα". Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω ή περιμένω την επόμενη rom?

• Παράθεση από amavroudis: “Απλά εγκατάσταση, αλλά να σου πει κάποιος αν είναι συμβατό και δεν δημιουργεί προβλήματα... Στις τελευταίες rom το magisk έχει θέματα... ” Θεωρείς καλύτερο το SU για αυτή τη δουλειά? Η μήπως να μην το τολμήσω καν?

• Ερώτηση : Για να κάνω install το majisc (προκειμένου να βελτιώσω τη φωτογραφική με το cam) , πρέπει να κάνω κάποια wipes ή απλά εγκατάσταση μέσω twrp?

• Απο χθες κι εγώ με την τελευταία Dev… Ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια και στήριξη.

• Σήμερα πέρασα κι εγώ την τελευταία XTRV. Έκανα επαναφορά των εγκατεστημένων εφαρμογών από το mi cloud. Δεν ήταν σωστή ενέργεια? Έπρεπε να τις περάσω από την αρχή μία μία?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ” Ευχαριστώ Γιώργο

• Ξεκλείδωτος κι εγώ απο χθές !!! Ποιός είναιο οδηγός που ακολουθώ τώρα, προκειμένου να περάσω την xtrv?

• Παράθεση από derveni: “@geofust Αν είχες διαβάσει τους οδηγούς που σου έβαλε στην προηγούμενη σελίδα ο @amavroudis δεν θα έφτανες στο σημείο να ζητάς βοήθεια, και στην τελευταία σου ανάρτηση να λες δεν έχω κάνει ΚΑΝ αίτηση, @amavroudis Αποστόλη βλέπεις πόσο δικαιώνομαι ” @derveni, η αλήθεια είναι οτι προσπάθησα, αλλά λίγο η ασχετοσύνη, λίγο η μη καλή γνώση της Αγγλικής, οδήγησαν στην...θεοποίηση του @amavroudis !!!!