Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “@geofust φωτησε τα αμαρτωλα τεκνοπινγκουινια δεξου τα υπον την σκεπην σου κανε τους ενα τεσερασαγιο μπας και δουμε κινηση.... ” Έκανα δεήσεις υπερ δεήσεων, τέκνο μου.... Δεν με εισακούει ο Κύριος. Πολύ αμαρτωλά τα πιγκουίνια. Πρέπει να μετανοήσουν ! ! !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆσχημο πράγμα να λείπουν οι πιγκουίνοι. Δεν έχουμε με ποιόν να τα βάλουμε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Στο γάμο του καραγκιόζη σημαδεύεις:) ” Ξέρει τι κάνει. Δημιουργεί χιονοστιβάδα, για να πνίξει τον εχθρό ! ! ! Αλλά που να καταλάβετε εσείς το μεγαλείο της σκουληκοσκέψης.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛεω να αρχίσω με κανα ευχέλαιο....μπας και δείτε φώτιση. =============== Φεβ 5th 2017, 11:28am =============== Παράθεση από makis1024: “Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στην εκκλησία, αυτός σήμερα δεν είναι κοντά στο ποίμνιο του;;;;; ” Σχόλασε νωρίς η δική μου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geofust: “large ” Αυτό το sp flash tool τελικά αφήνει ψυχολογικά.. ” Αυτό που λες με προβληματίζει. Νιώθω κάπως...διαφορετικά απο χθες Παράθεση από demakhs: “xa xa xa xa xa δεν μιλούσε ο άνθρωπος βρε, δεν έβγαλε κιχ κατά τη διάρκεια, όσο κ αν τα χε κάνει πάνω του.....πραγματικό σκληκι!!! ” Αν ήθελα, ας έκανα κι αλλιώς...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “100.gif τα σκληκο-κόλυβα θα τους τα κάνουμε δώρο εμείς.....καθώς και την......αποτέφρωση....θα τα τρώμε μονομιάς!!!!! ” Και το τρισάγιο δώρο, αρχηγέ.... Έτσι, επειδή είμαστε large ! ! ! !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Την ευλογία μου στους σκώληκες.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geofust: “θα τηρηθεί αυτηρή σειρά προτεραιοτητας ” Να δω αν σε τελειώσει κ όλας.. ” Ο αρχηγός μου είναι απύθμενος φίλε Γιώργο.... Στο φτερό με τελείωσε!!!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαειρήνη ειμίν τέκνα μου. με ειδοποιήσανε να σας διαβάσω, γιατί το πυρηνικό ολοκάυτωμα είναι κοντά. κρίμα να πάνε αδιάβαστα τόσα σκουληκια και τοσοι πιγκουινοι. θα τηρηθεί αυτηρή σειρά προτεραιοτητας....τα σκουληκια πρωτα...οι πιγκουινοι αν προλαβουν. από αυριο το πρωι, ξεκινάμε το "διαβασμα".
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε εγκατάσταση αυτό, dropbox.com/s/st82v85ca2ivwp1/Miflash20151028.exe?dl=0 Αποδέχεσαι ότι σου βγάλει και μετά κάνεις δεξί κλικ στον "θαυμαστικό" και πας.. ενημέρωση/απο υπολογιστή /επιλογή απο λίστα/απο δισκο/αναζήτηση στην διαδρομή.. C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Driver Επιλέγεις το android_winusb.inf και θα είναι οκ ” Σε εμένα Γιώργο μου, μάλλον τίποτε δεν είναι οκ. Έκανα όσα μου είπες, αλλα παραμένει το θαυμαστικό, με την ένδειξη ''Δεν είναι δυνατή …
-
Παράθεση από geoanto555: “Οκ... κάνε μια ενημέρωση... Δεξί κλικ/ενημέρωση/απο υπολογιστή /επιλογή απο λίστα/απο δισκο/αναζήτηση και πανε στην διαδρομή που έχεις εγκαταστήσει το Miflash/google και κάνε 2πλό κλικ στον οδηγό. Αν δεν τον πάρει με την μία κάνε ένα reboot το κινητο ή αποσύνδεσε και σύνδεσε το ΄πάλι. ” Σίγουρα έχεις καλύτερα πράγματα να ασχοληθείς, παρά κάτι άσχετους σαν εμένα. 2 προγράμματα Miflash που έχω, γράφουν δίπλα unlock. Δεν βρίσκω κάτι σε .../google και δεν βρήκα κάτι αντίστο…