Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Ευχαριστω και πάλι. =============== Φεβ 17th 2017, 2:56am =============== Εχω άλλο ένα πρόβλημα όταν πατάω στην εφαρμογή φωνητική ακρόαση της google και λέω "ok google"μου λέει "Πραγματικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ενώ η συσκευή σας είναι κλειδωμένη ,παρακαλούμε προχωρήστε και ξεκλειδώστε την συσκευή σας. Υπάρχει λύση γι αυτό;
-
Πολύ ωραία!Πέτυχε ,το έκανα.Ευχαριστώ πολύ για την συμβούλη και την βοήθεια. Κάτι τελευταίο.χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο να περάσω κάποια άλλη ROM ή είμαι καλά με αυτην που έχει τώρα;
-
Το εμφάνισε τώρα αλλά όταν βάζω το δάχτυλο μου μετα μου βγάζει "couldn't add fingerprint, try again" Τί να φταίει;
-
Παράθεση από makisfz: “Στην τελευταία φώτο πας προσθήκη δακτιλικου. Αλά θα γυρίσεις την γλώσσα στα αγγλικά και θα κάνεις το αποτύπωμα Remind note3 pro ” Μα απο την τέταρτη φωτο με βγάζει στην πρώτη φώτο και έχει μόνο 3 επιλογές .Δεν έχει επιλογή για δαχτυλικό αποτύπωμα
-
Αυτά μου δείχνειforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30385/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30386/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30387/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30388/
-
Γεια σας. Καταρχήν θα ήθελα να ρωτήσω τί πρέπει να κάνω στο κινητό μου τώρα που το πήρα?Να του περάσω κάποια καινούργια rom ,κάτι άλλο τι χρειάζεται να κάνω? Επίσης απο τότε που το αγόρασα δεν εμφανίζει την επιλογή για να ενεργοποιήσω το δαχτυλικό αποτύπωμα.Είναι στα ελληνικά το κινητό και προχθές έκανε update το λογισμικό αυτόματα. Είδα πίσω στο αυτοκόλητο οτι γράφει 2015161 άρα έχω το Kate. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30382/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30383/