σημερα μου ηρθε OTA και πηγα στην 10.2.2.0 αλλα δεν ειδα κατι να αλλαξε αυτα τα 60 fps ποτε θα γινουν πραξη Video quality FHD 1080p 30fps ημαρτον (ΗΜΑΡΤΟΝ) security update μονο
για μενα αξιζει να δοκιμασει κανεις και την GCam_BSG+libs.apk - Google Drive με το συνημμενο config το οποιο ειναι copy paste απο τον παρακατω συνδεσμο index.php?showtopic=913659&st=5400
Παράθεση από spideman3: “Έχεις το link της παραπάνω gcam. Δεν την βρίσκω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” GCam_BSG+libs.apk - Google Drive Για την GCAM_V2ex_LM διαβασα σχετικα στο index.php?showtopic=913659&st=5400
Παράθεση από spideman3: “Στο xda βρήκα τα παρακάτω config όποιος θέλει τα δοκιμάζει https://drive.google.com/folde...mxJlZW-UXTLAessJEv&usp=sharing ” H BSG+libs που απο οτι καταλαβα ειναι η BSG GCAM_V2ex_LM modified με τις ρυθμισεις απο εδω index.php?showtopic=913659&st=5400 εχουν πολυ καλο αποτελεσμα στα δικα μου ματια (δεν εχω δοκιμασει NS ακομα, ειναι 11 το πρωι )
Παράθεση από papaflessas: “καλημερα στην ομαδα βγηκε καινουργια καμερα του san1ty MGC_6.1.021_XCAMBase_F1_v3.apk μια ερωτηση για οποιον ξερει το Fi lib το εχει δοκιμασει κανενας? ” δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα
Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, developer options, night mode. ” το setting night mode ειναι το λεγομενο dark mode η οχι και εχει να κανει με κατι ααν το read mode?? εχω dark theme οποτε κ που το ενεργοποιησα δεν καταλαβα κατι
Παράθεση από spideman3: “A new version of San1ty is out, based on xtreme beta 19 MGC_6.1.021_XCAMBase_F1-san1ty.apk Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπορεις να επιλεξεις config μεσω xml και στη San1ty που παρεθεσες? ΥΓ μπορεις κ επελεξα να παιξω με marian P3XL AWB με jairo τα βλεπω πολυ υπερτονισμενα κοκκινο κιτρινα το μονο που δε μου αρεσει ειναι τα manual settings στην εικονα...Οποτε γυρισα σε xtrme beta19
--->optimal settings for this port???? αν κ δε δουλευει το slow motion και το Photo booth Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “Δεν δινεις περισσοτερες πληροφοριες?? Απο που το κατεβαζουμε γιατι δεν την βρισκω αυτη που λες... ” Google Caera Port: xtrme apks476552d7db5fb509257c149359a04efd.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”
απο οτι εχω καταλαβει μετα την τελευταια ΟΤΑ το τηλεφωνο καταναλωνει τουλαχιστον 5% σε αναμονη κατα την διαρκεια της νυχτας, ας ελπισουμε οτι θα το διορθωσουν σε επομενη αναβαθμιση