Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.

• α ρε Ανω Πολη [procontra][/procontra]

• @billphone ναι βαλε την εκδοση που λεει ο sso και κανονικα πρεπει να δουλεψει απροβληματιστα το night sight 4-5 sec

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από charlie_GR: “μια χαρα παιζει σε στο δικο μου unroot global stable, ταχυτατη η καμερα (ιδια version) ” Είναι ταχύτατη και στο night? ” ναι θεωρω τα 3-4 sec δεν ειναι καποια ιδιαιτερη καθηστερηση απο την στιγμη που το Mode αυτο ετσι λειτουργει

• τιποτα απολυτως

• Παράθεση από billphone: “Ανέβασα εδώ την πρώτη δοκιμή με το Night mode σε σύγκριση με stock auto και stock auto με HDR Είπα να τις δουν και να σχολιάσουν οι ειδικοί του forum Έχω περάσει και την MGC_6.1.021_MI8_V2_plus3 αλλά δεν τα κατάφερα να την σετάρω καλά. Θέλει μία ζωή για να τραβήξει μία nightsight!! (εκτός και αν δεν παίζει σε unroot official global) ” μια χαρα παιζει σε στο δικο μου unroot global stable, ταχυτατη η καμερα (ιδια version)

• Παράθεση από civil0: “Το Night mode της stock κάμερας είναι για γέλια. Δεν αξίζει καν. Μόνο το Night Sight της Gcam αξίζει. Να φανταστείτε ότι και σε συνθήκες με καλό τεχνητό φως (λάμπα δωματίου) η φωτογραφία με Night mode της stock κάμερας βγήκε με υψηλό noise, ενώ με το απλό mode βγήκε σε φυσιολογικά επίπεδα. Θέλει δουλειά το Night mode, αν και δε νομίζω να φτάσει ποτέ το επίπεδο της Gcam. ” και εγω το πολυ λιγο που το εχω δουλεψει νομιζω οτι το night sight της gcam ειναι καλυτερο σε σχεση με …

• η εφαρμογη θεματα οντως μενει ανοιχτη και δεν την κανει kill το κινητο τα notifications ερχονται κανονικα στη Lock screen η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει κατα 90% καλα

• @sso ειναι bug η αυτοματη φωτεινοτητα και το προβλημα το ειχα πολυ εντονα με την προηγουμενη stable που ειχα τωρα μετα την χθεσινη αναβαθμιση ειμαι στο σταδιο του ελεγχου

• η πρωτη φωτο ειναι απο το night mode της καμερας του κινητου και η κατω ειναι μεσω gcam night sight night photos JnYS6As

• Παράθεση από charlie_GR: “Παράθεση από spideman3: “Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι οχι?παντως η native camera app δεν δινει video 60fps (η εγω δεν μπορεσα να το βρω) ενω η gcam σου δινει την επιλογηεκτος και αν κανω λαθος καθως δεν βρηκα χρονο να τα δω ολα ” βασικα κ που σου τη δινει αν τραβηξεις βιντεο κ πας ιδιοτητες παλι 30 fps δειχνει οποτ…

• Παράθεση από spideman3: “Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι οχι?παντως η native camera app δεν δινει video 60fps (η εγω δεν μπορεσα να το βρω) ενω η gcam σου δινει την επιλογη εκτος και αν κανω λαθος καθως δεν βρηκα χρονο να τα δω ολα Επισης το slow motion στα 960 fps ειναι για γελια, ειδικα ο χρονος που σου δινει να τραβηξεις απλα αστειο

• rom version εκανα ενα απλο check for updates ναι παιζει η latest gcam

• Μόλις κατέβασα την global Stable 10.2.1.0 που έδωσε night mode + slow motion video

• Θα το δοκιμάσω το Netflix app το βράδυ.οσο για τα θέματα εάν δεν είναι στο theme store τα περνάς μέσα από theme editor αλλά το κινητό τα κάνει reset στο default μετά από λίγο κ είναι σπαστικό κάθε μέρα να κάνεις apply 5 φορές το ίδιο θέμα...δεν υπάρχει λύση ακόμα να φανταστώ ε?

• @sso Stable όχι δεν δώσανε τίποτα εκτός από Google lens @annonnaki το pixel theme λέει ότι έχει compatibility issues με την version του miui μπλα μπλα κ δεν το έκανα εγκατάσταση Πραγματικά ένα ωραίο θέμα δεν έχω βρει. Άσχετο ασχολήθηκε κανείς μέ Netflix???έχω περάσει μια τροποποιημένη version για L3 αλλά δυστυχώς είναι πολύ παλιά version της εφαρμογής...

• Εχω κατεβάσει από το miui forum το iPhone red κ το sour.τα πέρασα από την εφαρμογή theme editor for miui γιατί δεν επιτρέπει install από 3rd party apps κ συμβαίνει συνςχεια. Anyway αν υπάρχει κάποιο καλό theme ενημερώστε με. ΥΓ τα αρχεία έχουν κατάληξη mtz

• My themes keeps reverting to default Εχει συμβεί σε κανέναν αυτό? Έχω βρει δύο θέματα κ το κινητό σε ακανόνιστο χρόνο επιλέγει να βάλει παλι την default theme...έχω επιλέγω παλιβυο θέμα της αρεσκείας μου κ το κινητό μετά από λίγο γυρνάει σε default..

• βελτιστες ρυθμισεις για Gcam εχουμε? εβαλα αυτη MGC_6.1.021_MI8_V2.apk

• tnx Guys!

• Παράθεση από geoanto555: “Να δεις αυτός που στο εδωσε αν μέσα στο i.mi.com/find device υπάρχει η συσκευή σου. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι , αν και όπως λέει ο Αποστόλης αν υπήρχε θέμα θα στο έβγαζε. ” „στοmi cloud-> find device βλέπω ένα mi mix 2s offline,οπότε μάλλον είμαστε εντάξει.fastboot ROM που θα βρω για να φλασαρω μέσω mi flash? Εδώ “MIUI ROM Downloads