Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.
-
Παράθεση από billphone: “Ανέβασα εδώ την πρώτη δοκιμή με το Night mode σε σύγκριση με stock auto και stock auto με HDR Είπα να τις δουν και να σχολιάσουν οι ειδικοί του forum Έχω περάσει και την MGC_6.1.021_MI8_V2_plus3 αλλά δεν τα κατάφερα να την σετάρω καλά. Θέλει μία ζωή για να τραβήξει μία nightsight!! (εκτός και αν δεν παίζει σε unroot official global) ” μια χαρα παιζει σε στο δικο μου unroot global stable, ταχυτατη η καμερα (ιδια version)
-
Παράθεση από civil0: “Το Night mode της stock κάμερας είναι για γέλια. Δεν αξίζει καν. Μόνο το Night Sight της Gcam αξίζει. Να φανταστείτε ότι και σε συνθήκες με καλό τεχνητό φως (λάμπα δωματίου) η φωτογραφία με Night mode της stock κάμερας βγήκε με υψηλό noise, ενώ με το απλό mode βγήκε σε φυσιολογικά επίπεδα. Θέλει δουλειά το Night mode, αν και δε νομίζω να φτάσει ποτέ το επίπεδο της Gcam. ” και εγω το πολυ λιγο που το εχω δουλεψει νομιζω οτι το night sight της gcam ειναι καλυτερο σε σχεση με …
-
Παράθεση από charlie_GR: “Παράθεση από spideman3: “Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι οχι?παντως η native camera app δεν δινει video 60fps (η εγω δεν μπορεσα να το βρω) ενω η gcam σου δινει την επιλογηεκτος και αν κανω λαθος καθως δεν βρηκα χρονο να τα δω ολα ” βασικα κ που σου τη δινει αν τραβηξεις βιντεο κ πας ιδιοτητες παλι 30 fps δειχνει οποτ…
-
Παράθεση από spideman3: “Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι οχι?παντως η native camera app δεν δινει video 60fps (η εγω δεν μπορεσα να το βρω) ενω η gcam σου δινει την επιλογη εκτος και αν κανω λαθος καθως δεν βρηκα χρονο να τα δω ολα Επισης το slow motion στα 960 fps ειναι για γελια, ειδικα ο χρονος που σου δινει να τραβηξεις απλα αστειο
-
@sso Stable όχι δεν δώσανε τίποτα εκτός από Google lens @annonnaki το pixel theme λέει ότι έχει compatibility issues με την version του miui μπλα μπλα κ δεν το έκανα εγκατάσταση Πραγματικά ένα ωραίο θέμα δεν έχω βρει. Άσχετο ασχολήθηκε κανείς μέ Netflix???έχω περάσει μια τροποποιημένη version για L3 αλλά δυστυχώς είναι πολύ παλιά version της εφαρμογής...
-
Παράθεση από geoanto555: “Να δεις αυτός που στο εδωσε αν μέσα στο i.mi.com/find device υπάρχει η συσκευή σου. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι , αν και όπως λέει ο Αποστόλης αν υπήρχε θέμα θα στο έβγαζε. ” „στοmi cloud-> find device βλέπω ένα mi mix 2s offline,οπότε μάλλον είμαστε εντάξει.fastboot ROM που θα βρω για να φλασαρω μέσω mi flash? Εδώ “MIUI ROM Downloads