Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• εβαλα το twrp_lithium_3.1.0-2_miui-hellas περιμενω να ξεκινησει Ολα καλα καταφερα και την περασα . Ευχαριστω για την βοηθεια σου NasDriver

• θα περιμενω να δω εαν μου πει κατι για το προβλημα και θα το τολμησω αργοτερα , δεν θελω να καταστρεψω την συσκευη ακομη δεν την πηρα ευχαριστω για την βοηθεια

• μακαρι να μπορουσα αλλα δεν ανταποκρινετε το touch εαν εβαζα αλλο TWRP απο εδω για παραδειγμα? TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI θα προκαλουσα προβλημα στην συσκευη?

• γεια σας προσπαθησα με τον οδηγο να περασω την Ελληνικη rom εφτασα μεχρι το σημειο 12. Μετά γράφουμε fastboot boot C:\adb\twrp-3.0.2-0-rc1-lithium.img Η συσκευή θα κλείσει και θα μπει σε TWRP (recovery mode). μπηκε σε TWRP αλλα δεν ανταποκρινοταν η οθονη για να μπορεσω να συνεχισω (μου ζητουσε να συρω την μπαρα ) οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη εχω ξεκλειδωτο bootloader

• Mi MIX official rom??

polis2006 - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

λογικα ειναι ξεκλειδωτος δεν πιστετω να αντιμετωπισω προβλημα ευχαριστω και παλι .

• Mi MIX official rom??

polis2006 - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

χαιερτω την ομορφη παρεα σας νεος κατοχος ενος Mi Mix 256 εδω και4 μερες θα ηθελα να ρωτησω εαν απο το Screenshot μπορει καποιος να καραλαβει εαν η rom ειναι γνησια η οχι ? εχω ξεκλειδωτο bootloader αλλα δυσκολευομαι λιγακι ( η μαλλον δεν ξερω με ποιον απο τους τροπους ) να περασω την Ελληνικη rom λογικα θα τολμησω αυτον τον τροπο Οδηγός εγκατάστασης Ελληνικής rom στο Mi Mix Ευχαριστω για οποια βοηθεια