Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
Ερώτηση, σε redmi pro εγκατέστησα την νέα ArΩma. Όλα καλά με την εγκατάσταση ωστόσο μου πετάει συνέχεια ερώτηση για να διαχείριση κλήσεων από το direct service. Τι είναι αυτό;;; Δεν έχω βρει και ενώ το απορρίπτω επανεμφανίζεται. Επίσης να πω ότι αρχικά εγκατέστησα την google camera, ωστόσο η μπροστινή κάμερα έβγαινε αρκετά σκοτεινή και που και που crashαρε, οπότε έγινε επανεγκατάσταση με χωρίς αυτή. Κατά τα υπόλοιπα όλα δείχνουν πολύ καλά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν πρέπει να κατεβάσεις την ROM από το Forum. Να κάνεις Flash την ROM που σου στείλαμε με το mail, ώστε να έχεις και OTA Updates.. Με την ROM που έβαλες δεν θα έχεις αυτόματα ΟΤΑ updates στην συσκευή σου,,, ” είστε μεγάλοι μάγκες... Και χωρίς factory reset??!!!! Σπάτε ταμεία... Το ελληνικό φόρουμ είναι πολύ μπροστά και μακράν το καλύτερο....
-
-
Παράθεση από akisjes: “Ένταξη μην τρελαίνεσαι φίλε 15 μέρες είναι δε πέρασε και τόσο πολύς χρόνος για να μιλάς για εγκαταληψη.Τι να πουνε και κατι αλλοι δηλαδη που απο την μερα που πήραν το κινητό μέχρι να τους χαλάσει είναι με την ίδια ρομ ???Εξαλουτι ξέρω η προηγούμενη εβδομάδα ήτανε αργία για την Κίνα οπότε υπομονή ” Όχι φίλε μου, δεν τρελαίνομαι. Να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά, ωστόσο. Μας έχει εγκαταλείψει διότι αποφάσισε να μην διαθέσει νέα rom από τον Ιούνιο. Η ίδια η εταιρεία α…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Mersey7: “Την ίδια αναμονή έχουμε και για το omega;;; Και κάτι ακόμα; Η καθυστέρηση οφείλεται στην μαμά εταιρεία ή σε εσάς;; Στην πρώτη περίπτωση είναι απαράδεκτο, στην δεύτερη δείχνουμε απεριόριστη συμπαράσταση και κατανόηση στην ομάδα του φόρουμ. Ευχαριστώ ” Την ίδια αναμονή έχουμε και για omega και για nikel. Οφείλεται 100% στο ότι η Xiaomi δεν έχει δώσει επίσημη κινέζικη ROM, ώστε να έχουμε και εμείς sources για να δουλέψουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα…
-
Την ίδια αναμονή έχουμε και για το omega;;; Και κάτι ακόμα; Η καθυστέρηση οφείλεται στην μαμά εταιρεία ή σε εσάς;; Στην πρώτη περίπτωση είναι απαράδεκτο, στην δεύτερη δείχνουμε απεριόριστη συμπαράσταση και κατανόηση στην ομάδα του φόρουμ. Ευχαριστώ
-
-
Ρε σεις έχω μπερδευτεί... Τι διαφορά έχει το factory reset από την manual επιλογή advance wipe -> wipe dalvik cache/cahe και data;;;;! Κι επίσης, σε όλες τις αναβαθμίσεις μέχρι τώρα, δεν έκανα ποτέ back up, γιατί να κάνω τώρα; Τι κινδυνεύω να χάσω αν δεν το κάνω;; Κάποιος να μας ξεμπερδέψει παρακαλώ. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από flytouch1111: “Καλημέρα σε όλες και όλους. Πέρασα την αρωματική σε Redmi Pro Καταρχήν την πέρασα χωρίς παραμετροποιηση για να έχω μια πρώτη εικόνα.Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πάρα πολύ η εύκολη καθοδήγηση. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αφού δεν έχω περάσει όλες τις εφαρμογές μου κάτι που με φέρνει στο ερώτημα που θέλω να θέσω.Τις εφαρμογές μου τις ξαναστηνω από την αρχή ή τις βάζω από το backup? ............... Περασα τελικα ξανά την 10 μεσα απο την αρώμα με τις δικες μου προτι…
-
Παράθεση από flytouch1111: “Ηρθε η ώρα να περάσω την αρωματικη στο redmi pro. Στις οδηγίες λέει να κανω factory reset. Αυτο στην twrp αντιστοιχει στο dalvick -data -cache ; η επιλεγω και system? Ψιλομπερδευτηκα με τοσα νηματα ” Φίλε μου περιμένω εντυπώσεις αναλυτικά... Καλη επιτυχία με την εγκατάσταση... Συγγνώμη αλλά έχω την εντύπωση ότι άλλο το factory reset και άλλο το dalvick κλπ κλπ... Μια διευκρίνιση από κάποιον έμπειρο θα βοηθήσει. Ευχαριστώ
-
like lile και από εμένα...κι άργησα κιόλας!!!!
-
Εν αναμονή λοιπόν της νέας arΩma και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Θα υπάρξει νέος οδηγός για το πέρασμα της μετά τον έλεγχο από τα vip μέλη ή θα μείνουμε σε αυτόν εδώ;;; Κι επίσης μπορείτε τα vip μέλη να μας λέτε εντυπώσεις όσον αφορά τις επιπλέον επιλογές, πέραν των εργοστασιακών που ήδη ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε όταν με το καλό την παραλάβουμε.. Παράδειγμα, το dpi ή η εφαρμογή της κάμερας, ή ο launcher... Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους όσους πρ…
-
Παράθεση από Savvasaris: “Άλλο πάλι που παρατηρώ... Καταρχήν φοράω απο το απόγευμα, την Aroma 7.6.10. Βλέπω λοιπόν στο ημερολόγιο, οτι στις ημέρες που υπάρχει η τελίτσα της υπενθύμισης, το γεγονός δεν εμφανίζεται, αλλά εμφανίζεται στην επόμενη μέρα που κανονικά είναι άδεια! Πάει δηλαδή όπως το βλέπω, μία μέρα μπροστά. Ξέρει κανείς τί συμβαίνει; Σημειωτέον, οτι έχω κάνει και συγχρονισμό των λογαριασμών και πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα ως δια μαγεί…
-
Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όλο το developer team του forum διότι για άλλη μια φορά είναι ταχύτατοι και εκπληκτικοί στην αναβάθμιση της νέας rom. Σε redmi pro μόλις περάστηκε, εντυπώσεις και παρατηρήσεις στο επόμενο 48ωρο. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι η συγκεκριμένη rom περάστηκε πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ίδια η rom, αναφέρω και αυτό το στοιχείο. Τα υπόλοιπα εντός ολίγων ημερών. Συγχαρητήρια και πάλι και καλή δύναμη με τις επόμενες. Πλέον είστε οι μόνοι που μπορεί να συνε…
-
Σε redmi pro (omega) περάστηκε. Νομίζω υπάρχει ένα θέμα με αύξηση κατανάλωσης της μπαταρίας. Κατα τα άλλα, φαινεται να ρολαρει μια χαρα. Για το θεμα με τις συσκευες, για παραδειγμα στο pro, από την μια δεν θα αναβαθμίζου την ,developer rom και από την άλλη δεν το συμπεριλαμβάνουν στην αναβάθμιση για nougat... Να το βάψουμε μπλέ να το πετάξουμε και στην θάλασσα;;; Αρχίζουν και το χάνουν λίγο οι Κινέζοι... Ερώτηση, για να περάσω από developer σε stable, μόνο με factory reset και φτου κι από την αρ…