Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vasma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΓιώργο, αφαιρώντας το mi pay, αυτό που παρατήρησα ότι στις εφαρμογές άφησε το com.mipay.wallet.id...
-
ΜήνυμαΓιώργο σε ευχαριστώ... για το mi pay που παρατήρησα ότι στις εφαρμογές άφησε το com.mipay.wallet.id έκανες κάτι?
-
ΜήνυμαΓεια, πως ξεχωρίζουμε τον explorer/browser νορμάλ με τον global ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Γεια και ελπίζω να είστε όλοι καλά, έσβησα το mi pay αλλά παρατήρησα ότι στις εφαρμογές άφησε το com.mipay.wallet.id... είναι φυσιολογικό αυτό? ” Γεια, έκανες κάτι για αυτό?
-
ΜήνυμαΓεια και ελπίζω να είστε όλοι καλά, έσβησα το mi pay αλλά παρατήρησα ότι στις εφαρμογές άφησε το com.mipay.wallet.id... είναι φυσιολογικό αυτό?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕάν εάν δεν πείραξες κάτι... Το ότι δεν συνδέεται μπορεί να φταίει ο κινεζικός server και άλλα προγράμματα της Xiaomi (πχ. mihome) έχουν "θέμα" το τελευταίο διάστημα...
-
Παράθεση από GUZGUN: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Αυτή την κάμερα την έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλεύει με τον ευρωπαικό σερβερ? ” 1. Πρέπει να είναι παλιό μοντέλο (έχω τη νεότερη χωρίς το bluetooth gateway) και μάλλον δεν είναι για ευρωπαϊκό server. 2. Επίσης ο πωλητής δεν γράφει global η international αρα δεν. 3. Στην λίστα που σου εμφανίζει για κάμερες στον ευρωπαϊκό server την έχει?
-
Καταρχήν καταρχήν κανένας δεν έγραψε ότι φταίει ο σέρβερ επειδή είναι στην Κίνα, φαντάζομαι και οι σονοφφ και το smart life προϊόντα στην Κίνα θα είναι, αλλά εκεί ένα χρόνο τώρα δεν έχω ούτε ΕΝΑ πρόβλημα... Καλά έγραψε ο φίλος πιο πάνω οι άνθρωποι της xiaomi πετάνε χαρταετό... και επειδή διαβάζω μηνύματα "περίεργα" περί ότι εμείς φταίμε γιατί αγοράζαμε κινέζικα και όχι ευρωπαϊκά... θα μπορούσαν και οι Κινέζοι να κάνουν αυτή τη διευκρίνιση από την αρχή (πχ. μόνο κατοικοι της Κίνας θα μπορούν να κ…
-
Το πρόβλημα δεν είναι τα update ούτε και οι νέες βέρσιον θα λύσουν κάτι... Το πρόβλημα βρίσκεται στον κινέζικο server γι'αυτό δεν αναγνωρίζει συσκευές διότι σέρνεται , και εδώ η xiaomi είναι απαράδεκτη και δείχνει γενικά ότι πόσο ανεύθυνη είναι στα θέματα του software και γενικά την υποστήριξη, είναι σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι πουλάει συστήματα ασφαλείας και διάφορα συμπράγκαλα σχετικά.
-
Παράθεση από pjkostas: “Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει. Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ? ” Εχω την αίσθηση οτι αυτός ο αισθητήρας συνδέεται, κοίτα εαν τον έχει στην λίστα ο EU Server, εαν βάλεις κάποιον που συνδέεται με bluetooth θα χρε…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχω την βέρσιον 2.10.42 και δηλωμένη περιοχή Κίνα... με τρώει το δάκτυλό μου να βάλω την Κινέζικη 2.26.39... αξίζει? είναι καλύτερη σε σταθερότητα και στις αποσυνδέσεις?
-
Xiaomi box 3
vasma - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΤα έχω κάνει αυτά... αλλά τίποτα!
-
Xiaomi box 3
vasma - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΤον τελευταίο μήνα περίπου το Netflix δείχνει σαν να εχει πρόβλημα μπάφερ (μην μου γράφετε για την ταχύτητα μου δεν έχω τετοιο πρόβλημα)... τα πρώτα λεπτά είναι όλο πίξελ και μετά στρώνει... το εχει παρατηρήσει / έχει και άλλος το πρόβλημα αυτό? Στις άλλες μου συσκευές με Netflix δεν μου το κάνει αυτο, αλλά μόνο με το mibox!
-
Καταρχήν εχει σταματήσει να κατεβάζει νέες βερσιόν από το app εδώ και καιρό... μόνο από το play store ενημερώνομαι πλέον! Εμένα στην περιοχή Τσαινίζ Μέινλαντ και γλώσσα ντεφόλντ, οι συσκευές (προσθήκη κλπ) εμφανίζονται κανονικά στα αγγλικά! Μια επισήμανση: Κρίμα τόσο ποιοτικές συσκευές και σε τιμή απόδοση κλπ. που είναι της Xiaomi να "υποστηρίζονται" από ένα τραγικό σόφτγουερ όπως το Mi Home... που είναι γεμάτο αστάθειες!