Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vasma - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από duc: “Παράθεση από vasma: “Δυστυχώς τα εχω κάνει (μάλλον?) όλα... και τίποτα απο ειδοποιήσεις! ” Έκανες να σου έρχονται όλα τα μηνύματα και όχι μόνο τα υψηλής προτεραιότητας; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς εχω κάνει και αυτό και επιπλέον να συγχρονίζει όλους τους φακέλους των τελευταίων 30 ημερών... Edit: Έκανα διαγραφή λογαριασμού και εκκαθάριση δεδομένων κλπ και εκ νέου όλα... και μάλλον διορθώθηκε
-
ΜήνυμαΔυστυχώς τα εχω κάνει (μάλλον?) όλα... και τίποτα απο ειδοποιήσεις!
-
ΜήνυμαΚαλή χρονιά σε όλους και ειδικά στον δημιουργό του εξαιρετικού προγράμματος-εργαλείο! Πέταξα τα ανούσια προγράμματα της xiaomi (browser-mail-κλπ) και κάποια προβλήματα λύθηκαν και ειδικά αυτά που είχα με τον chrome, δυστυχώς με το email και τις ειδοποιήσεις του gmail δεν λύθηκε το πρόβλημα... τι άλλο να κάνω εκεί, να κάνω απεγκατασταση στο gmail και να το βάλω πάλι? τι προτείνεται? ΥΓ. Τα Mi Credit οπως και το Mi Pay έχουν διπλά εικονίδια και μετά παραμένει το ένα....
-
Παράθεση από AgMa: “Καλησπέρα, Επειδή οι σελίδες και του παλιού θέματος και αυτού είναι πάρα πολλές, σε ποιό στάδιο βρίσκεται το mi-home.apk ; Στο playstore βλέπω 5.6.40 και στο άλλο θέμα βλέπω σαν τίτλο thn 4.1.7. Ευχαριστώ... ” Από το playstore μου εχει κατέβει η 5.6.44... και καλό είναι να κατεβάζεις μόνο από εκεί!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από vasma: “Θέλω να αφαιρέσω δύο προγράμματα της xiaomi mi 6 global (mail & browser) που μου δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα της google... πιστεύετε θα λυθούν κάποια προβλήματα, οπως με ειδοποιήσεις η link που ανοίγουνε σε browser της xiaomi η θα έχω κρασαρίσματα μετά... ” Και γιατί δεν βάζεις ως default browser τον chrome να τελειώνεις; ” Γιατί απλά συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και κάποια συνεχίζει να ανοίγει με το mi-browser ακόμα και η μπά…
-
ΜήνυμαΘέλω να αφαιρέσω δύο προγράμματα της xiaomi mi 6 global (mail & browser) που μου δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα της google... πιστεύετε θα λυθούν κάποια προβλήματα, οπως με ειδοποιήσεις η link που ανοίγουνε σε browser της xiaomi η θα έχω κρασαρίσματα μετά...
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για το συμπληρωματικό πόστ.
-
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις απεγκατάσταση στα προγράμματα της xiaomi... Υπάρχει κάποιος άλλος κάποια λύση, πραγματικά με έχει κουράσει όλο αυτό με την xiaomi και με τα προγράμματά της που δημιουργούν προβλήματα σε άλλα!
-
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕκτός του οτι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις απο gmai, Έχω ενα άλλο πρόβλημα και έχω εξαντλήσει τα πάντα και δεν μπορώ να βρω λύση, πχ η μπάρα αναζήτησης μου ανοίγει τον (τα έχω απενεργοποιήσει-ξετσεκάρει όλα) mi browser αντί του chrome... κάποιος που γνωρίζει?
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Γεια στην ομάδα Έχω την xiaomi mijia 720 κ ξαφνικά δεν κάνει τίποτα... Μένει με το κίτρινο λαμπάκι αναμμένο μόνιμα , κ όταν την βγάζω από το ρεύμα κ την ξαναβάζω ούτε καν κάνει το γύρισμα, τίποτα... τουβλο .... Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ;;; ” Μήπως αυτό έγινε μετά από κάποιο update?