Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓιώργο, ναι official είναι, ένα τελευταίο και δεν σε ζαλίζω άλλο, backup να κάνω τοπικό η σε cloud?
-
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓιώργο σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά μου έκανες την καρδιά περιβόλι... οταν λες όλα, σβήνει και λογαριασμούς - ρυθμίσεις - εφαρμογές κλπ? για την sagit331 θέλει φλασάρισμα? και το δικό μου είναι με android 8.
-
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Δεν θυμάμαι ακριβώς... πριν 1 μήνα περίπου μου ήρθε και πέρασα την αναβάθμιση Miui 10.3.1.0 (OCAMIXM) Stable Global και σταμάτησαν να δουλεύουν τα Push Notifications και ειδικά στην εφαρμογή Mi Home και επειδή έχει να κάνει με "ασφάλεια" το θεωρώ σοβαρό το πρόβλημα, τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση: 1. μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά? 2. έχουν ανακοινώσει κάποια νεότερη να περιμένω? 3. ευπρόσδεκτη να ακούσω την οποιαδήποτε λύση. ” Κατέβασα την προηγούμενη έκδοση (recovery) και…
-
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν θυμάμαι ακριβώς... πριν 1 μήνα περίπου μου ήρθε και πέρασα την αναβάθμιση Miui 10.3.1.0 (OCAMIXM) Stable Global και σταμάτησαν να δουλεύουν τα Push Notifications και ειδικά στην εφαρμογή Mi Home και επειδή έχει να κάνει με "ασφάλεια" το θεωρώ σοβαρό το πρόβλημα, τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση: 1. μπορώ να γυρίσω πίσω στην παλιά? 2. έχουν ανακοινώσει κάποια νεότερη να περιμένω? 3. ευπρόσδεκτη να ακούσω την οποιαδήποτε λύση.
-
Υπάρχει κάποιος (που έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα) που γνωρίζει να μας ενημερώσει γιατί δεν δουλεύουν τα Push Notifications? Ενώ σε εμένα δούλευαν μέχρι πριν 1 μήνα και κάτι, απότομα σταμάτησαν και δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται το πρόβλημα, από το MiHome η από την ρομ, έχω το Mi6 με Miui 10.3 (τελευταία) Stable Global. Επίσης δοκίμασα και σε Κινέζικο και σε Χώρα Ελλάδα.... αλλά τίποτα!
-
Παράθεση από strentas: “Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε για κάτι πού αρχίζει απο 60? ευρώ.Οποιος βλέπει ότι έχει θέμα αφού ξεκίνησε με το βασικό πακέτο δεν έχει νόημα να ρίχνει λεφτά.Παρ όλο τά προβλήματα πού έχει για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει . ” Θα θεωρήσω την απάντηση που έδωσες στον φίλο εντελώς άστοχη, εγώ που έχω πληρώσει και ένα κάρο παρελκόμενα όπως τέσσερις κάμερες και δεν δουλεύουνε όλα αυτά όπως έπρεπε, τι θες να πεις για μένα, ότι κακώς πλήρωσα τα λεφτά αυτά. Και να ξεκαθαρίσουμ…
-
Εγώ εγώ που δεν έχω κάνει καμία αλλαγή πάντως, ειδοποιήσεις δεν μου έρχονται ούτε από το gateway ούτε από τις κάμερες, και επίσης έχω κάνει και τις ρυθμίσεις (εξοικονόμηση) για την μπαταρία πάλι κανένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ειναι ένα σοβαρό πρόβλημα αυτό και αχρηστεύει όλες τις συσκευές, πραγματικά πρέπει να σταματήσει η Xiaomi να γράφει τον κόσμο και να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά. @RASTAVIPER εγώ δεν έχω δει πολλούς να γράφουν ότι δεν έχουνε πρόβλημα ή ότι έχουνε πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
-
Γεια, το τελευταίο διάστημα δεν μου δουλεύουν σκηνές ειδοποιήσεις σχεδόν τίποτα, εντωμεταξύ δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε ξεκίνησε το πρόβλημα γιατί ενεργοποιώ αισθητήρες πόρτας & κάμερες μόνο οταν απουσιάζω απο το σπίτι, πριν 5 ήμερες ξέχασα να απενεργοποιήσω τις σκηνές και εκεί κατάλαβα ότι δεν δουλεύουν, ούτε και το αλάρμ.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΓεια, η 2.26.39 εχει Κινέζικο ιντερφέις μόνο?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο firmware 2.26.29 επειδή εμφανίζεται μόνο εάν έχουμε δηλώσει στο ρούτερ την περιοχή Κίνας... είναι σε γλώσσα Αγγλική η Κινέζικη? Edit: κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που & δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό) εάν βάλεις την βέρσιον Κίνας μετά δεν ξαναγυρνάει σε Ευρωπαϊκό!