Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 249.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια έχω αυτη την ρομ και στο ρολοι στην επιφανεια απο κατω δεν φενεται η ημερομηνία εχω το mi note(virgo)καμια βοηθεια....? ” Ένα printscreen να καταλάβουμε τι εννοείς. Που δεν φαίνεται το ρολόι, πάνω αριστά ή σε widget? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10731/ το ρολοι φαινεται κανονικα η ημερομηνια δεν φαινεται και οταν το βαζω στα Αγγλικα φενεται κανονικα ενω στα Ελληνικα τιποτα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιπ…
-
Παιδια έχω αυτη την ρομ και στο ρολοι στην επιφανεια απο κατω δεν φενεται η ημερομηνία εχω το mi note(virgo)καμια βοηθεια....?
-
Παιδιά για το mi note είπατε ότι δεν θα βγει λόγω προβλήματος με το wifi διορθώθηκε?
-
παιδια έβαλα την rom στο mi note(virgo) και έχω αυτά τα προβλήματα 1.ή μπαταρία κάνει τρέλα πράγματα δηλαδή το κινητό το είχα κλειστό και το φόρτιζα και έλεγε 21% και μόλις το άνοιξα ειχε 40% 2.το εικονίδιο της έντασης κολλάει μερικές φορες 3.το Bluetooth αργει να ανοιξει
-
δοκιμασα να βάλω άλλη και μου βγάζει failed
-
καμοια βοήθεια να γυρίσω σε προηγούμενη rom?
-
Πως γυρναμε από αυτήν την rom σε προηγούμενη έχω mi note?
-
ενταξει την περασα αλλα δεν εχει ελληνικα!
-
όχι δεν την περασα για αυτό...
-
κατεβασα την rom για το mi note αλλα μολις φτανει στο 76% μου λεει install update.zip failed Error applying update γιατι?
-
Παιδια κατεβαζω για το mi note και οπως κατεβαινει ολοκληρωνεται στα 250mb γιατι?
-
Εγω εχω προβλημα και με την καινουργια πριν απο λιγο στο mi note στο Mi Cloud μου λεει η εφαρμογη εχει σταματησει
-
Στο mi note δεν δουλευει η καμερα μου λεει η εφαρμογη εχει σταματησει
-
Παιδια πότε θα βαλετε την καινουργια αναβαθμιση για το Mi Note?
-
παιδια εχω ενα πρόβλημα με το mi note οταν το κλειδωνω και το ξαναανοίγω με παει απευθειας στα τηλεφωνα γιατι?
-
Ψήφισα και γω σαν TasoZ12koufaleZ εκει!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tasos12koufales: “ξερουμε ποτε θα βγει το 6.0 για το mi note? ” Λογικά μαζί με των Mi3/4. ” καποια ημερομηνια δεν ειπαν?
-
ξερουμε ποτε θα βγει το 6.0 για το mi note?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “κανενας αλλος με το ιδιο τηλεφωνο δεν υπαρχει? ” Προφανώς και δε διάβασες ότι βγήκαν νέες Ελληνικές Stable ROMs. => [Ενημέρωση 6-12-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Όσο για την Developer, η Version 5.12.4 & 5.12.3 είναι η ίδια ROM με διαφορετικό όνομα.. Δεν αλλάζουν σχεδόν σε τίποτα.... ” ναι δεν το ειχα προσεξει ευχαριστω παντως!!