Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 249.
-
Xiaomi Mi5 προβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα!! Το Xiaomi Mi5 MIUI 8 6.6.30 GTV Developer εχω και εχει το TWRP Recovery 3.0.2 cofface και πηγα να περάσω αυτο που εχετε στο site Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές.. για το mi5 το περασα με image install μου εγραψε οκ κανω επανεκιννηση στο recovery και κολλαει στο mi τι μου προτείνετε? και ξαναπερασα αυτο TWRP_gemini_MIUIv8.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device μεσω fastboot.
-
Παράθεση από dtsilog: “@Tasos12koufales δοκίμασε το δεύτερο τρόπο του @michael, αποσυμπίεσε το zip , αντέγραψε το αρχείο img στο κινητό και κάνε μέσα από το twrp, install image και όχι install. ” το εκανα το περασε αλλα μετα πατησα να μπω στο recovery αλλα κολλησε στο logo mi
-
Παιδια θελω βοηθεια εχω το mi5 μολις κανω flash την ρομ μου γραφει καποια πραγματα πολλες φορες και μολις φτανει στο twrp recovery installing κανει reboot και μολις παω στα σχετικα με το τηλεφωνο μου γραφει 6.6.30 xiaomi.eu και για να την περασει πρεπει να ξαναμπω στο recovery και να την ξαναπερασω γιατι? και δεν μου περναει το recovery που λεει η ρομ εγω εχω το recovery TWRP 3.0.2 cofface κατεβασα να περασω το custom recovery που εχει εδω για το mi5 twrp3.0.2_by_mic_gemini.zip αλλα δεν το περνα…
-
fastboot rom για mi5 δεν εχει?
-
Παιδιά μπορείτε να αλλάξετε τον καιρό αντί για AccuWeather να βάλετε κατι άλλο γιατί εμένα λέει καταιγίδες και έχει ήλιο έξω σκας απο την ζέστη...
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Tasos12koufales: “το τσεκαρα μια χαρα ειναι ” Δοκίμασες να τη ξαναπεράσεις; ” αυτο κανω τωρα
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Tasos12koufales: “ναι εκανα ” Μήπως δεν κατέβηκε σωστά η ρομ; Τσέκαρες με το md5 checker; ” το τσεκαρα μια χαρα ειναι
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω? και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα... καμια βοηθεια? ” Εκανες καθαρή εγκατάσταση; ” ναι εκανα
-
Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω? και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα... καμια βοηθεια?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Tasos12koufales Ότι κανείς με τη GTV θα κάνεις και σ'αυτη .. Σε update απλά wipe cache και dalvik , δεν αλλάζει κάτι ... Δε ξέρω βέβαια αν αλλάξει κάτι με τη Miui 8 , αλλά λογικά δεν νομίζω πάλι με απλό update θα περάσουμε σε Miui 8 , θα το μάθουμε αυτό όμως σε δύο βδομάδες περίπου που θα ξεκινήσει η 8 .. ” Έγινε ευχαριστώ πολυ!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαολα καλα τελικα ηταν ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων USB το απενεργοποιησα και συνδεθηκε κατα τα αλλα η ρομ φοβερη πολυ πιο γρηγορο το κινητο! αλλα να ρωτησω αν εχω την προηγουμενη του gkalen την καινουργια πως την περναω χρειαζεται κανα wipe?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gkalen: “To Update της custom 6.5.26 ( last of Miui7 ) για MiNotePro Leo έχει μπει στα downloads από το μεσημέρι , για όσους δεν το'χουνε δει ακόμα.. Changelog κ.λ.π. θα βρείτε στο τοπικ της υπογραφής μου . ” Μόλις το έβαλα. Μπήκε μια χαρά, χωρίς προβλήματα. Θα το δω και πως θα πάει...” εβαλα και γω του gkalen αλλα εμενα δεν συνδεεται με τον υπολογιστη το κινητο
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έτσι είναι. Δουλεύει φουλ όταν χρειάζεται. ” Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια σημερα παρατήρησα ότι ο επεξεργαστής μου δειχνει μια 1.56GHz και μια 1.96GHz τι παει να πει αυτο?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από maddoctor: “Εμένα πάντως υπάρχει. Τι ρομ έχεις, stable ή. dev!? Του gkalen ή της gtv!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14424/ ” Την ελληνικη GTV 6.5.12 Developer...εσυ ποια εχεις? ” gtv 6.5.12 εχω και εγώ και .ου την έχει κανονικά την επιλογή” πολυ παραξενο...