Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.
-
Παράθεση από gkalen: “ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΖΟ Δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα , θα αλλαχτουν όλα με την εγκατάσταση της fixed Rom ... ” Συγνωμη που σε ζαλιζω αλλά σίγουρα πρέπει να την αλλάξουμε; νομιζω ρε συ πως το κινητό μου δουλεύει καλύτερα από κάθε άλλη φορά με αυτή την ρομ... αφού φαντασου πως σκεφτόμουν να μην την αλλάξω ως που να έβγαινε ή κανονική με το aroma...
-
@gkalen πρέπει να αλλάξουμε το recovery τώρα με το προηγούμενο για να κάνουμε εγκατάσταση στην καινουργια;
-
@gkalen τι πρόβλημα υπάρχει με την ρομ του kenzo και θα ξανά ανέβει; Εγώ που την έχω βάλει από χθες δεν έχω κανένα θέμα .
-
Παιδιά την έχω περάσει σχεδόν μια μέρα τώρα με καθαρή εγκατάσταση σε kenzo μέχρι στιγμής το μονο θεμα που ειχαν ολες οι προηγούμενες ρομ υπαρχει και σε αυτη ειναι στην καμερα στο βιντεο οταν εχεις ενεργοποιημένο το hdr βγάζει μια γκρι γραμμή στο κατω μερος, σε οτι αλλο έχω δοκιμάσει δουλεύει άψογα μπράβο ! θέλω να δω λιγο και την μπαταριά πως τα πάει με αυτήν την ρομ και θα επιστρέψω !
-
Η εφαρμογή για το φόρουμ δεν δουλεύει όταν πατάς να πας στην επόμενη σελίδα σου βγάζει μία μπλε οθόνη και μένει εκεί
-
Παράθεση από igavio: “Παράθεση από sioannis: “Καλημερα παιδιά ξέρουμε αν θα βγει καινούργια ρομ σήμερα για την κινηταρα μας ; ” Ναι σημερα βγαινει η MIUI 8 Global Beta ROM 6.11.17. Και διορθωνει τα εξης βασικα: 1. Καδο ανακυκλωσης για σβησμενες φωτο 2. Απαλη ενταση ηχου κλησης οταν φορας ακουστικα Μα ειναι σοβαροι; Αντι να διορθωσουν το προβλημα της αυτοματης φωτεινοτητας ή να φτιαξουν το MI PC Suite, ασχολουνται με τριχες... ” καλα συγνώμη ή τελευταία Xtrv έχει τόσα πολλά προβλήματα που πρέπει …
-
πάρτε σοβαρη εταιρία ειναι ολα αυτα συν τηλεφωνα που εχω κανει στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν και τηλεφωνικά δείτε τα με την σειρά ... δείτε και την ημερομηνίες... ακόμα περιμένω...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23860/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23861/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23862/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23863/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23864/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23865/
-
εγω παρόλο που του έστειλα τα παντα στο facebook δεν μου επέστρεψαν τίποτα εδω και πολυ καιρό μου ειχαν πει πως θα μπουν τα λεφτά τους ξανα έστειλα και τους το είπα παλι και τίποτα ούτε απαντούσαν ουτε τίποτα... ως που τους έβρισα και περιμένω να ληξει το συμβόλαιο για να βάλω cosmote η χειρότερη εταιρία εβερ μέσα στην κοροϊδία φαναγανε 6 ευρω με το ετσι θελω και σημα δεν εχω ποτε γράφει οτι εχω φουλ 4g συνέχεια και ειναι μουφα εικονικό ολο κολλάει και το ιντερνετ και στο τηλέφωνο σήμα μηδέν
-
αφήνω εδώ αυτό το λινκ γιατί κάποιοι κάπου σε κάποιο νήμα είχαν ανοίξει κουβέντα για την ρύθμιση volte που έχουν τα κινητά μας και αν δουλεύει στην Ελλάδα και λοιπά αλλά δεν θυμάμαι που σε ποιο νήμα ήταν... αυτό είναι μια ανακοίνωση της cosmote σημερινή οπότε ας το διαβάσει όποιος θέλει . COSMOTE: Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσίες VoWiFi και VoLTE
-
Παράθεση από sioannis: “εγω παιδια κανω backup σε ολα πριν κανω fr απο το μενου του κινητου? μπορω να κανω και απο το twrp ? είναι καλύτερα? και αν ναι υπάρχει κάποιο βίντεο με την διαδικασία? ” καμια γνώμη;
-
Παράθεση από jimmydimo: “Εγώ μόλις ανακάλυψα (στη προηγούμενη version 6.11.3,τη πέρασα Παρασκευή μεσημέρι) ότι μου έχασε την εφαρμογή email, και το λογαριασμό της δουλειάς που είχα σε αυτή. Είναι δυνατόν να καταργηθεί "συστημική" εφαρμογή; Ευτυχώς λόγω μέρας κ ώρας δε με επηρέασε πρακτικά. Καταλαβαίνετε, να τη ν είχα περάσει Σ-Κ και να περιμένω μες στη βδομάδα μηνύματα!!! Προσπαθώντας να τον ξαναπροσθέσω διαπίστωσα ότι γίνεται από το gmail πια!!! Επιπρόσθετα δεν διαπίστωσα να έχει απελευθερώσει …
-
εγω παιδια κανω backup σε ολα πριν κανω fr απο το μενου του κινητου? μπορω να κανω και απο το twrp ? είναι καλύτερα? και αν ναι υπάρχει κάποιο βίντεο με την διαδικασία?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να βρούμε συσκευή στα χέρια μας για να έχουμε μία σαφή εικόνα για το τι μπορεί να φταίει. Με λίγη υπομονή ακόμη θα το λύσουμε και αυτό. ” Συγνωμη κιόλας αλλά αυτοί οι κινέζοι θα με τρελανουν! στέλνουν τόσες συσκευές από εδώ και από εκει σε reviewers σε διαγωνισμούς κλπ και δεν έχουν στείλει σε εσάς συσκευές που ρίχνεται τόση δουλειά; που πρώτα έπρεπε να της στέλνουν σε εσάς και μετά να της έβγαζαν σε κυκλοφορία.
-
Παράθεση από Trickle: “Παράθεση από sioannis: “το πρόβλημα με τα θέματα δεν είναι ότι είναι απλά το μενού τον θεμάτων στα κινέζικα είναι ότι τα θέματα εξολοκλήρου είναι κινέζικα σαν να συνδέεται σε άλλον σερβερ και βγάζει τελείως διαφορετικά θέματα από αυτά που είχαμε πριν, στην ουσία είναι άχρηστα τελείως τα θέματα αυτά που μας εμφανίζει. ” Τι πρόβλημα υπάρχει με τα κινέζικα θέματα ? Έχει πάρα πολλά σε σχέση με τα clobal που είχαμε και είναι με ποιο πολλά εφέ και φυσικά δεν έχει τα ινδικα Diwal…
-
το πρόβλημα με τα θέματα δεν είναι ότι είναι απλά το μενού τον θεμάτων στα κινέζικα είναι ότι τα θέματα εξολοκλήρου είναι κινέζικα σαν να συνδέεται σε άλλον σερβερ και βγάζει τελείως διαφορετικά θέματα από αυτά που είχαμε πριν, στην ουσία είναι άχρηστα τελείως τα θέματα αυτά που μας εμφανίζει.
-
Στο note 3 pro kenzo όλα τα θέματα είναι κινέζικα πάλι .
-
Μολις εκανα καθαρη εγκατασταση σε Kenzo ολα κομπλε ενημερωνω αν βρω κανενα προβλημα .