Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
Παράθεση από tuxx: “Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι προχωρήστε άφοβα..... Βγήκε και για το Kenzo ” αν δεν δω λινκ δεν πιστεύω τίποτα !!!!!!!11!!1!!! ” 96ac8d34d00705b0896694e603b9c5dc.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” αααααα!!!!1!!!1 @gkalen με κορόιδευες ε? αχαχαχαχαχαχ άντε να την δοκιμάσουμε και εμείς !!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι προχωρήστε άφοβα..... Βγήκε και για το Kenzo ” αν δεν δω λινκ δεν πιστεύω τίποτα !!!!!!!11!!1!!!
-
@gkalen μου το είχε πει ενα πουλάκι οτι δεν θα βγει.. απλά είδα πως έγραψε ο φίλος μας ποιο πάνω για όλους και χάρηκα για λίγο
-
Παράθεση από NasDriver: “Κυκλοφόρησαν οι πρώτες 6.11.10 για τους vip...από αύριο θα είναι διαθέσιμες για όλους ” @NasDriver όταν λες για όλους? και για note 3 pro kenzo??
-
βλεπω ολοι ευχαριστημένοι είσαστε με την 6.11.10, για το note 3 pro όμως δεν βγήκε να την έβαζα και εγω...
-
Παράθεση από ChristosMajesty: “Παράθεση από sioannis: “σήμερα παρατήρησα πως δεν δουλεύει το handfree με αυτή την ρομ ” Για δοκίμασε να το βάλεις "επιθετικά" στην υποδοχή .. ” έκανα καθαρή εγκατάσταση και δουλεύουν ολα κομπλε ! ασε που πάει και σφαίρα το κινητό πριν αργούσε αρκετά !
-
σήμερα παρατήρησα πως δεν δουλεύει το handfree με αυτή την ρομ
-
Παράθεση από ntel0s: “Μπορει να υσεκαρει καποιος την πυξιδα? Δουλευει λαθος σε Mi4. Ειμαι δασος και εχω χαθει... ” βρήκες τον δρόμο η είσαι απο χθες εκεί? αν οχι άνοιξε google maps αν δεν έχεις πολύ μπαταριά και data πάρε τηλεφωνώ την πυροσβεστική
-
Παράθεση από tarif16: “παιδια,σας χαιρετω...πρωτο ποστ... πηρα ενα 2 giga του γιου μου κι ενα 3 giga της συζυγου. υπαρχει τροπος να ξεκλειδωνει η να κλειδωνει η οθονη με double tap? δοκιμασα καποιες εφαρμογες στο store αλλα τιποτα. ευχαριστω. ” βαλε τον nova launcher αλλα μονο κλειδώνει δεν ξεκλειδώνει το ξεκλειδώνεις με το δαχτυλικό μετά !
-
παιδιά κακα τα ψεματα αν δεν κανουμε καθαρή εγκατάστασή και περνάμε απλα τόσες πολλές ρομ την μια πανω στην αλλη δεν μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη αν εχει σε κατι οντος θεμα η οχι, εγω περιμενω την αυριανή έκδοση να την κανω καθαρη εγκατάσταση αν και προσωπικά κάποιο ιδιαίτερο θεμα δεν ειχα εκτος απο μια επανεκκίνηση που τράβηξε σήμερα ξαφνικά... αλλά αυτο ειναι το σωστό καθαρή εγκατάστασή .
-
μονο η cosmote το εχει αυτο μεχρι στιγμής
-
Παράθεση από Giannisagal: “Here comes MIUI 8 China Developer ROM 6.11.10 Changelog Preview! 1. Introducing Smart assistant Smart assistant provides you the features based on your needs. For example, when you plug in earphones, it will ask if you want to continue listening to music. Also, you can check app info very quickly, like data usage, Mi Fit steps, etc. 2. Save alarm automatically When you are setting an alarm, if tap the Home button, the alarm will be automatically saved. 3. Added the opt…
-
Παράθεση από gkalen: “@gialaftis Πάρε ένα backup από TWRP ... Φλασαρε την XTRV και αν δε σ'αρεσει επαναφερεις το backup .. Αν θες περιμένεις από βδομάδα που δεν θα έχεις διλλημα , λόγω του ότι δεν θα υπάρχει ή GTV , έτσι θα βάλεις τότε την XTRV .. ” @gkalen απο το τελος της εβδομαδας θα βγει καμια καινούργια εκδοση xtrv για note 3 pro? ρωτάω γιατι θελω να κανω καθαρή εγκατασταση αν ειναι να περιμένω λίγες μερες ακομα
-
Καθαρη εγκατάσταση μπορω να κάνω με αυτή την Ρομ; η μονο αναβάθμιση ;
-
μου την εμφανίζει παλι τελικά αλλά τώρα μονο όταν ενεργοποιω το HDR
-
@Souits κάτσε γιατί θα τρελαθω μόλις μου ειπες για 4κ μπήκα στης ρυθμίσεις για να δω και δεν είχε καμια τέτοια επιλογή εκανα επαναφορά ρυθμίσεων και ξαφνικα άλλαξαν όλες οι ρυθμίσεις μου έβγαλε αλλά μενού και αλλες επιλογές και ξαφνικα έφτιαξε και η γραμμή εξαφανίστηκε ! τώρα δεν την δείχνει καθόλου ουτε σε 4κ που ειπες πριν Wtf???
-
το είχα αναφέρει και παλαιότερα άλλα ακόμα δεν βλέπω να έχει διορθωθεί ούτε με την τελευταία ρομ, όταν πατάω για να κάνω καταγραφή βίντεο μαζί μου γράφει και αυτήν την χοντρή ροζ-γκρι γραμμή στο κάτω μέρος του βίντεο ... αυτό παίζει να το διορθώσουμε ?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23078/
-
@gkalen το εκανα instal αλλά δεν άλλαξε κάτι παλι κινέζικα τα βγάζει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sioannis: “όλα καλά σε έμενα δεν εχω κάποιο θεμα μέχρι στιγμής με την xtrv beta 1 βεβαία πρωτη μερα σήμερα και βλέπουμε... το μονο θεμα μικρο βέβαια αλλά καλό θα ηταν να το δούμε ειναι πως ξαφνικά στο μενού τον θεμάτων είναι ολα στα κινεζικά ενω πριν δεν ήταν ... ” Θα λυθεί και αυτό στην 6.11.3 ” @MIUI_ART Δεν λύθηκε τελικά ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23048/