Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα σήμερα ένα huawei p8 πήγα να κάνω update marshmallow και μπρίκαρε και κάνει επανεκίννηση συνέχεια. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα μ έσωζε στην κυριολεξία γιατί δεν έχω τηλέφωνο και κάνει επανεκίννηση συνέχζεια φοβάμαι μην καεί στο τέλος. Στείλτε μου είτε εδώ είτε Pm

• Γεια σας παιδιά. Κανείς που να την έχει βάλει σε mi4c και να τα πηγαίνει καλά σε θέμα μπαταρίας, θερμότητας και φόρτισης?.Εγώ είχα την προηγούμενη version την Miui 8 αλλά άλλες φορές μου έφευγε γρήγορα η μπαταρία , άλλες πιο αργά , η φόρτιση καθυστερούσε και ξαναπέρασα cyanogen 13.1

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Panos123: “Παράθεση από makis1024: “ Παράθεση από Panos123: “Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την 8.6.617. Δεν μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ απ την αρχή και να χάσω τα δεδομένα μου?? Συγγνώμη φίλε μου MIUI 8 GTV 6.6.17 ήθελα να γράψω, και είναι η ελληνική Miui 8. Αυτό που θέλω να καταλάβω γιατί είμαι καινούργιος σ όλο αυτό είναι την νέα version που έβγαλαν τώρα τα παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω update?...... Την 6.6.1…

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Panos123: “Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την 8.6.617. Δεν μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ απ την αρχή και να χάσω τα δεδομένα μου?? ” Αυτή η ρομ πρέπει να είναι κάποια custom κινεζομάγαζου. Για στείλε screenshot από miui version. Proud member of xiaomi miui gr ” Συγγνώμη φίλε μου MIUI 8 GTV 6.6.17 ήθελα να γράψω, και είναι η ελληνική Miui 8. Αυτό που θέλω να καταλάβω γιατί είμαι καινούργιος σ όλο αυτό είναι την νέα …

• Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω την 8.6.617. Δεν μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσω την ρομ απ την αρχή και να χάσω τα δεδομένα μου??

• Καλησπέρα παιδιά είχα το adblock ανοιχτό και δεν μπόρεσα ν απαντήσω.Δεν υπάρχει κανένα θέμα με θήκη τα δοκίμασα και στο iphone ενός φίλου και έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μου λένε απ το vickmall στείλτα πίσω και σου στέλνουμε καινούργια. Το θέμα είναι γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει να στείλεις ένα τόσο μικρό δέμα κίνα? Γιατί αν έχει 10 ευρώ και πάνω δεν αξίζει τον κόπο. Αν και δεν είναι το κατάλληλο thread αυτό. Τυχαίνει μήπως κανείς να έχει την αυθεντική την θήκη του mi4c και να την πουλάει? Δεν μπορ…

• Kαλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα. Τα Pistons είναι αγορασμένα από vickmall 19 δολλάρια. Ρομ έχω την miui 8 by xiaomi -miui.gr GTV 6.6.17/Beta. To περίεργο είναι ότι αν βάλω κάτι παλιά handsfree που έχω στο κινητό λειτουργούν μια χαρά

• Καλησπέρα Δεν ξέρω αν άνοιξα το thread στο σωστό μέρος. Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Τα βάζω στο κινητό μου και ενώ τα πάντα ακούγονται μια χαρά, αν καλέσω κάποιον η με καλέσει δεν μ ακούει και μου λέει ότι το μικρόφωνο κάνει παράσιτα. Το ίδιο συνέβη και όταν έτρεξα τα hardware test των ακουστικών. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι κάτι άλλα παλιά handsfree που έχω λειτουργούν τέλεια στο κινητό μου. Όπως επίσης και τα pistons λειτουργούν μια χαρά (το μικρόφωνο τους…

• Εμένα μου αρέσει αυτό: Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone