Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
εχω κάνει αρκετά restart αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι Υ.Γ.: οι drivers 20561746_f10fa7d57161d59fe17ccd621165273fa50a9d19.cab δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω διότι το σύστημα τους βλέπει ενημερωμένους. Ούτε disable ούτε κατάργηση. Συνεχίζει και τους βλέπει πλέον σαν άγνωστη συσκευή USB (Αποτυχία αίτησης περιγραφής συσκευής)
-
Το τηλέφωνο έχει συνδεθεί με PC, αλλά στην διαχείρηση συσκευών (άγνωστες συσκευές) αντί για Qhsusb_Dload βλέπει QHSUSB_BULK, με αποτέλασμα όταν κάνεις ενημέρωση λογισμικού από τον φάκελο με τους drivers από Ultimate Recover ξεκινάει και μετά αναφέρει πρόβλημα Qualcomm HS-USB QDLoader 9008. Μήπως οι drivers είναι λάθος???? Για άλλη συσκευή Xiaomi??? Υπάρχει περίπτωση να βρούμε drivers για συσκευή QHSUSB_BULK???? Ευχαριστώ πολύ.....
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα όπως κ εσύ μου είπες πρέπει να είμαι προσεκτικός.... σου στέλνω φωτό για να δεις τις διαφορές που έχω σαν συσκευή.... Το τηλέφωνο το έχω ανοίξει για να μπορέσω να βρώ τα pin στην sim, τα οποία κ δεν υπάρχουν σε καμμία από τις 2 sim. Tα 4 pin τις μπαταρίας είναι ανάποδα από το δικό μου. Στο δικό μου είναι επάνω δεξιά, στην φωτό του site κάτω αριστερά. Συνδέω στο τελευταίο δεξιό ή αριαστερό pin???? file:///Users/moumdim/Desktop/Photo on 6-21-15 at 17.38 %232.jpg
-
Έχω το Redmi 1S FULL ROM έχω κατεβάσει από εδώ MIUI ROM for Redmi 1S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Για FlashBoot Redmi 1S Lastest Developer Version Fastboot File Download Redmi 1S Latest Stable Version Fastboot File Download Έκανα λάθος κ εβαλα λάθος αρχείο FastBoot, Xiaomi Mi 1/1S, αντί των παραπάνω. Led φόρτισης όχι...... Αγορά από vickmall. Τώρα το κατάλαβα αλλά μάλλον είναι αργά.....
-
Έκανα όλη την διαδικασία απο Xiaomi MIUI Official Forum (Xiaomi MIUI Official Forum) Στην τελική διαδικασία, ενώ ξεκίνησε να κάνει flash (step6) ανέφερε πρόβλημα κ σταμάτησε. Το κινητό πλέον είναι εντελώς νεκρό. Δεν ανοίγει καθόλου, ούτε σε Recovery με συνδιασμό των Power Button & Volume(+), ούτε σε Fastboot με συνδιασμό Power Button & Volume(-).
-
Με Power Button & Volume(+), η συσκευή μου δεν βρήσκει καμία άλλη ROM, εκτός της προβληματικής. Με Power Button & Volume(-), μπένει σε Fastboot αλλά κολλάει κ μένει εκεί. Το τηλέφωνο παραμένει κλειστό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το συνδέσω με PC για να τοποθετήσω άλλη ROM ή Fastboot!!!!!!!!!! Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση..........
-
Γεια σας, Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση της νέας ROM (GTV-5.6.18.zip) Πιθανό πρόβλημα στο αρχείο (xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_GTV-5.6.18.zip) την ώρα του download. Εκανα διαικασία φόρτωση από Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S Στο updating 98% μετά από ώρα μου αναφέρει πρόβλημα ολοκληρωσης (αποτυχία εγκατάστασης) Το τηλέφωνο δεν μπορει να κ΄ανει ούτε start up. Μπορειτε να βοηθήσετε??????? Ευχαριστώ