Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 256.
-
τα wipes στο twrp a που πρεπει να επιλεξω για μεταβαση απο 12.5.14 σε 12.5.18 ειναι advanced- dalvik/ART cache ? Η κανω swipe to factory reset στην αρχικη του twrp A??? επισης τα wipes τα κανω πριν το φλας της ρομ η μετα?
-
Ποια wipes πρέπει να κάνω για μετάβαση απο xtrv 12.5.14 σε 12.5.18?
-
Όλα οκ τελικά με otg stickακι έγινε η δουλειά.. Ευχαριστώ
-
για καποιο λογο δεν βλεπει την ρομ μετα το φορματ data..τι πρεπει να κανω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από americ: “ευχαριστω παλι για τις απαντησεις σας ” Βάζεις για Password το pin που έχεις ορίσει για το LockScreen. Αν δεν σου δέχεται τον κωδικό, τότε θα πρέπει να κάνεις Format Data και να κάνεις Reboot και πάλι στο TWRP ” Το pin που ζητάει το πέρασα πατάς cancel και μπαίνει το θέμα είναι ότι δεν βλέπει το img του twrp που έχω βάλει χύμα στον εσωτερικό χώρο για να κάνω install το twrp
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαλιγο βοηθεια παρακαλω..εχω βαλει χυμα στην σθσκευη το twrp img. και με την εντολη fastboot boot to-onoma-toy-twrp.img δεν βλεπω το αρχειο για να το κανω instal
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαλιγο βοηθεια παρακαλω..εχω βαλει χυμα στην σθσκευη το twrp img. και με την εντολη fastboot boot to-onoma-toy-twrp.img δεν βλεπω το αρχειο για να το κανω instal
-