Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 256.

• λιγο βοηθεια παρακαλω..εχω βαλει χυμα στην σθσκευη το twrp img. και με την εντολη fastboot boot to-onoma-toy-twrp.img δεν βλεπω το αρχειο για να το κανω instal

• λιγο βοηθια θα ηθελα.. προσπαθω να περασω twrp εχω γραψει την εντολη που λεει στον οδηγω fastboot boot to-onoma-toy-twrp.img και μετα λεει να βαλω το αρχειο στην σησκευη.αλλα τωρα ποθ μπηκε σε twrp δεν φαινετε στον υπολογιστη επισης μου ζηταει password. τι κανω

• λιγο βοηθια θα ηθελα.. προσπαθω να περασω twrp εχω γραψει την εντολη που λεει στον οδηγω fastboot boot to-onoma-toy-twrp.img και μετα λεει να βαλω το αρχειο στην σησκευη.αλλα τωρα ποθ μπηκε σε twrp δεν φαινετε στον υπολογιστη επισης μου ζηταει password. τι κανω

• οκ το βρικα...

• παιδες καλησπερα..εχω ξεκληδωσει bootloader και ξεκιναω για xtrv.ειμαι εκει που βαζω την εντολη devices...βλεπει το κινιτο αλλα γραφει διπλα unauthorized.. τι κανω ???

• Παράθεση από plessinho: “Παράθεση από johni41: “Για το twrp δες και ένα θέμα που υπάρχει στην κατηγορία με τα recoveries. Έχει τίτλο νομίζω σχετικά με πρόβλημα σε εγκατάσταση recovery σε Poco f3. Βασικά είναι μια εντολή διαφορετική από αυτή που έχει ο οδηγός και προχωράς κανονικά όπως θα γράφει εκεί που σου είπα. Όντως κάνει δουλειά το otg. Εγώ έτσι περνάω συνήθως τις ρομ. Κρίμα δεν είναι να μη το δουλέψεις καθόλου 1 βδομάδα και να το κοιτάς; Εγώ το δούλεψα μέχρι να ξεκλειδώσει. Δεν μπορώ να πω …

• Παράθεση από MIUI_ART: “O οδηγός δεν αλλάζει και σε γενικές γραμμές παραμένει ο ίδιος σχεδόν σε όλες τις συσκευές. Εκεί που διαφοροποιούνται τα δεδομένα ανά συσκευή, είναι το twrp recovery που είναι συμβατό με την συσκευή σου, αλλά και η rom που θα πρέπει να κάνεις flash σε αυτή. Αν για κάποιο λόγο κάτι δεν σου πάει καλά στην όλη διαδικασία, εδώ είμαστε να βρούμε τι φταίει και να σε βοηθήσουμε.. ” Ναι ρε παιδιά.. επειδή βλέπω ότι κάτι τρέχει εκεί με twrp στο f3 αυτό ρωτάω.. Δεν το κατέχω πολύ το…

• Δεν βλέπω θετική ενέργεια στην κοινωτητα! Αν δεν μπορεί κάποιος να περάσει την ελληνική Ρομ με κάποια βοήθεια.. ποιος ο ρόλος της κοινότητας???

• Παράθεση από americ: “Καλησπέρα σας.. κάτοχος του f3 και εγώ πρίν από λίγες ώρες! Έχω κάνει έτηση για ξεκλήδωμα bootloader. Ήθελα να ρωτήσω, η διαδικασία για να περάσω twrp+xtrv είναι αυτή που περιγράφει ο οδηγός του forum? Η έχει διαφορά? Αν χρειαστώ βοήθεια κατά την διαδικασία θα με βοηθήσει κάποιος? ”

• Δεν δουλεύω την συσκευή..θα περάσω xtrv και μετά θα στήσω

• Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη τίποτα..

• Καλησπέρα σας.. κάτοχος του f3 και εγώ πρίν από λίγες ώρες! Έχω κάνει έτηση για ξεκλήδωμα bootloader. Ήθελα να ρωτήσω, η διαδικασία για να περάσω twrp+xtrv είναι αυτή που περιγράφει ο οδηγός του forum? Η έχει διαφορά? Αν χρειαστώ βοήθεια κατά την διαδικασία θα με βοηθήσει κάποιος?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

americ - - Recoveries

Μήνυμα

Ποιο twrp για poco f3???

• τα κουπονια στο forum απο bangood που τα βλεπω? ευχαριστω

• ευχαριστω πολυ.. εκανα format data και το εδωσα το jason..τωρα παμε για poco f3. τα κουπονια απο bangood που τα βρησκω στο forum?

• καλησπερα παδια..μια ερωτηση, αν κανω format data απο twrp θα χασω την ρομ? θελω να τα σβησω ολα απο μεσα θα δουλευει μετα? ευχαριστω

• Αυτά να κάνω δηλαδή? Κατάργηση του κινητού από λογαριασμούς και factory reset.. Είναι αρκετά? Εννοείται ότι δεν θα χάσω τα αρχεία σωστά? Όταν συνδέσω την καινούργια συσκευή θα επανερθουν. Εεε? Και τι λέτε για poco f3???

• Αρκεί το factory reset από το μενού του τηλεφώνου?

• Καλησπέρα παιδιά.. Ήρθε η ώρα να αποχωρηστώ το Jason μου... Και θα το δώσω δώρο σε φίλο. Θέλω να το καθαρίσω μέσα να είναι σαν καινούριο. Ποια wipes πρέπει να επιλέξω απο twrp για να μην κάνω καμιά μακακία? Επίσης κάποια στιγμή που είχα κάνει κάτι τέτοιο σε mi4 μου ζήτησε μετά κάποιο κωδικό!!! Τι ακριβώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Το Jason θα πάρει καμία ακόμα? Τι λέτε?