Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Εμενα σε mi5 παλισ ημερα μου την εκανε... ΤΟ κινητο το πρωι δεν ανοιγε.. Ειχε μεινει κολλημενο στο XTRV Arvma στην αρχικη οθονη... ΤΟ εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
-
Το τηλ mi5 έκανε να ανοίξει 2 ώρες ήταν στην αρχική μαύρη οθόνη που γράφει Άρωμα. Τελικά ξεκόλλησε όταν του έβαλα τον φορτιστή. Τι παίζει με αυτό??
-
Τα έβαλα πάλι.ολα.. τα κατάφερα.. όλα κομπλέ..
-
Σε mi5 όλα καλά μέχρι στιγμής... Έκανα install default και δεν μου έχει περάσει το Dolby Atmos και το magisk. Μόνο magisk manager έχει περάσει.. τι κάνω τώρα?
-
Δεν ξέρω που να ρωτήσω για αυτό το γράφω εδω. Υπάρχει κάποιος οδηγός να εγκαταστήσω το Dolby Atmos εδώ μέσα στο φόρουμ.? Να το σβήσει ο διαχειριστής το μήνυμα αυτο.
-
Σε mi5 από ότι βλέπω 3 μέρες τώρα την κατεβάζει την μπαταρία ποιο γρήγορα σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις.
-
Την έβαλα σε mi5 και μέχρι στιγμής όλα είναι τα ίδια. Έκανα εγκατάσταση typical και πάλι δεν μου πέρασε Dolby Atmos.. Γιατί έτσι??
-
Αλλαξε.. Όλα βγήκαν κανονικά Μου λέει τώρα 9.6.5.
-
Την 9.5.30 έχω μου έβγαλε αναβάθμιση αλλά δεν μου λέει πουθενά ότι είναι η 9.6.5. Έχει μια φωτό που λέει Miui 9 stability fixes. Επίσης μπαίνω από την εφαρμογή πατάω ανέβασμα και μου ανοίγει κάτι για να ποσταρω screenshot.
-
Παιδια όταν πατάω για αναβαθμιση μου γράφει server issue or you are updated.. Έχω το mi5.
-
Παρατήρηση.. Σε mi5 φόρτησε από το 43 στο 93% σε 25 λεπτά. Πρώτη φορά το κάνει αυτό.
-
Σε mi 5 όλα καλά αλλά δεν μου πέρασε το Dolby Atmos.. τώρα πως το περνάω?
-
varitimos84 Λογιακ εχει χαλασει το καλωδιο του φορτιστη. Αλλαξε το γιατι μαλλον εχει σπασει εσωτερικα απο την πολυ χρηση. ΤΟ εχω παθει και εγω αυτο. ipankas Σε αδρανεια 30% ειναι πολυ. Δεν παιζει καλα η κεδοση.
-
Απορια μιας και εχω το mi 5. το Game accelerator που ειναι?
-
apostolisni Ολες οι εκδοσεις ειχαν αυτο το θεμα και δεν ξερω το γιατι.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση κατι δεν ξερω εγω τι.. για αυτο ρωτησα..
-
Εχω παρατηρησει γενικα οχι μονο σε αυτη την εκδοση οτι οταν το τηλ πεσει κατω απο 37% η μπαταρια του αργιζει και κολλαει το τηλεφωνο λες και χανει την αποδοση του. Εχω το μι 5. Ξερεις κανεις τιποτα?
-
Στο mi5 ειδα οτι η καμερα την πρωτη φορα που πας να την ανοιξεις οταν εχεις κλεισει το τηλεφωνο κολλαει. Εχει μια μαυρη εικονα. Κανεις πισω την ξανανιγεις και παιζει. Αυτο το εκανε καισ τις προηγουμενες εκδοσεις. Απλα το αναφερω.
-
Την περασα σε mi5 μαζι και το dolby Atmos... ΜΙλαμε για ποιοτητα στον ηχο... ΜΙλαμε για ενταση... Ολα καλα δουλευουν και η μπαταρια επισης μια χαρα... και το wifi συνδεαεται ενταξει απο το ενα δικτυο σε ενα αλλο... Κομπλε...
-
Σε αρχικα ποστ ειχα γραψει για το mi5 οτι η μπαταρια πεφτει γρηγπρα και οι εφορμογες αργουν τα τρεξουν. τελικα το τηλεφωνο το εφτιαξα προχθες και το κρατησα δυο μερες να δω τι και πως. Αυτο που τελικα εφταιγε ηταν ενα black theme που ειχα κατεβασει για το τηλεφωνο. Εβαλα το Rhodium theme παλι που ειχε και ολα πανε σφαιρα... Και η μπαταρια μια χαρα ειναι επισης.. Το αναφερω μηπως καποιος εχει παρομιο προβλημα να ψαχτει αναλογος.
-
Μια ερωτηση οταν θελουμε να κανουμε update μεσω οτα κανουμε πρωτα factory reset μετα κατεβαζουμε την αναβαθμση και την περναει αυτοματα?