Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από newbie: “γεια σας, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ρουτερ από κίνα, δεδομένου του μπλοκαρίσματος και των εορτών, θεωρώ ότι θα φτάσει ελλάδα 2017 προφανώς... Τι αλλάζει με το νέο έτος για τα τελωνεία; ξέρει κανείς; θα χρεώνονται όλα 100%; τι συμβουλεύεται;; ” Δεν νομιζω να είναι κανεις εδώ μεσα Διευθυντής των τελωνιακών για να σου απαντήσει υπεύθυνα και 100%. Ότι ισχύει πάντα. Γιατι δεν το παραγγέλνεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη; ” οπως; ποια κινεζομάγαζα έχουν eu wareh…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣκέφτομαι να παραγγείλω το router αυτό για να επεκτείνω ένα δίκτυο wifi για διαμοιρασμό μιας σύνδεσης internet... Aξίζει; Θα την κάνει τη δουλεία που θέλω; Σε σχέση με ένα στικάκι wifi amplifier της xiaomi το router θα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, έτσι δεν είναι;
-
Γεια σας, ανοίγω αυτό το θέμα προκειμένου να μπορεί να αποτυπώσει ο καθένας τις εμπειρίες του από τυχόν θήκες, τζαμάκια ή και λοιπά αξεσουάρ που έχει αγοράσει για το κινητό του... Σκοπός αυτού είναι να μπορούν να γίνονται καλές αγορές από τους επόμενους και να αποφεύγονται τυχόν κακοτοπιές!!! Περιμένω τις εμπειρίες σας, καλές ή και άσχημες, όποιες και αν είναι αυτές.... Πιστεύω θα βοηθηθούν αρκετοί στο μέλλον!!!
-
Ας πούμε οτι δέχομαι την υποχώρηση και διαλέγω γκρίζο... Σας έχω ακόμα μια ερώτηση για ασφάλεια, αν τυχόν πάρω από εδώ ( http://www.vickmall.com/of...32gb-grey.html ) είμαι εντάξει σε όλα τα άλλα; Δηλαδή θα έχω 3g ram, 32g rοm, official global stable rom και διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g.... Σωστά γράφω ή όχι;
-
Γεια σας, με συγχωρείτε αλλά 1η φορά ασχολούμαι με xiaomi και έχω χαθεί με τόσες πληροφορίες απανωτές... Κατέληξα ότι θέλω να πάρω είτε το xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) είτε το Redmi 3S prime international version με χαρακτηριστικά και για τα δυο 3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό.... Έχω βρει είτε είτε το ένα κινητό είτε το άλλο με όλα τα πιο επάνω χαρακτηριστικά αλλά όχι διαθέσιμο σε λευκό... Το λευκό το βρήκα μόνο με πειραγμένη…
-
Γεια σας, με συγχωρείτε αλλά 1η φορά ασχολούμαι με xiaomi και έχω χαθεί με τόσες πληροφορίες απανωτές... Κατέληξα ότι θέλω να πάρω είτε το xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) είτε το Redmi 3S prime international version με χαρακτηριστικά και για τα δυο 3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό.... Έχω βρει είτε είτε το ένα κινητό είτε το άλλο με όλα τα πιο επάνω χαρακτηριστικά αλλά όχι διαθέσιμο σε λευκό... Το λευκό το βρήκα μόνο με πειραγμένη…
-
Παράθεση από Thracia: “@newbie Καλησπέρα φίλε μου. Για να τα ξεμπλέξεις λίγο. Απο τα λινκ που ανέβασες(και δεν έχεις κατεβάσει ακόμη!!) Το πρώτο είναι το kate και το δεύτερο είναι το kenzo Κανε τον κόπο να μπεις στο item Description και δες τις διαστάσεις των τηλεφώνων και τα άλλα χαρακτηριστικά τους. Θα καταλάβεις και μόνος σου. Τις διαφορές ” συγνώμη αλλά για πιο λόγο το δεύτερο link είναι το kenzo; που ακριβώς το έχεις καταλάβει;
-
Παράθεση από Chaos: “Το Kate έρχεται με Android 6 και MIUI 7..μετά το αναβαθμίζεις σε 8 και είσαι κομπλέ.. Αν δεν έρθει με Android 6 αλλά με το 5 τότε είναι το Kenzo... Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. ” Με μπέρδεψες τώρα, ποια η διαφορά στα χαρακτηριστικά μεταξύ kate και kenzo; Πως ξεχωρίζεις ποια έκδοση πουλάει ο κάθε πωλητής; Εμένα με ενδιαφέρει αυτό στα 3g + 32g με official stable version και την 800άρα μπάντα σε λευκό.... Επίσης για αυτό που ρώτησα αρχικά, με την αναβάθμιση της…
-
Παράθεση από Chaos: “σωστή επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει με τις ανάγκες σου..αν θέλεις πιο μεγάλη οθόνη ή μικρότερη, καλύτερο επεξεργαστή κτλ.. Πάντα αγοράζουμε την offcial global version ...επίσης πρέπει να αφαιρέσεις τα links από το post σου..δεν επιτρέπονται.. Το Kate έρχεται με Android 6... Λογικά η επόμενη global 8.1 θα έχει ελληνικά.απλώς θα έρθει σταδιακά σε όλες τις συσκευές ” Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντησή σου... Κατά δεύτερον, ας πούμε ότι παραγγέλνω την το kate και έρχεται …