Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 387.

• Telegram: Contact @googlecameraport Φρέσκο πράγμα, μόλις βγήκε από τον φούρνο! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 8 όλα καλά. Updater κλασικά κρασάρει. Τα υπόλοιπα στην πορεία. Ευχαριστούμε

• RE:

lorenzo81 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από panos.m: “Την 6.1 βερσιον σταματησε, γιατι δεν μπορει να φτιαξει προς το παρόν το λαγκ μετα τις 2 φωτο. Δεν το παρατησε ” Έτσι ακριβώς! 32b38d1927a6ad320e06edded815f68e.jpg Mi 8 power be with you ” Συγνώμη παιδιά αλλά τα αγγλικά μου επιπέδου υπό μηδέν.” Μια τρομάρα την πήρα μόλις το διάβασα! Αφού ξέρεις ότι αυτόν περιμένουμε να κάνει τους παπάδες που κάνει. Φτου.. πήγε η καρδιά μου στη θέση της! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντ…

• Magic WormHole

lorenzo81 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και όλες! Μήτσο πούλα το νησί και χτύπα το mate pro να τους τρελάνεις ολους! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Έχει Android Pie 9.0 γι'αυτό δουλεύει στο δικό του mi5s Παράθεση από billphone: “Παράθεση από foxy4270: “δε δουλευει το Night sight στην εκδοση 6.09 μονο στην εκδοση 6.13 και μονο για Xiaomi mi5/5s ” Το Mi5 έχω αλλά καμία από τις 2 δεν δουλεύει Κατευθείαν force close Εκτός και αν θέλει απαραίτητα pie για να δουλέψουν” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 43822143420_3f391b284b_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 45589593282_4e0bdb8708_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 45589603332_8a9bf2c6f0_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 43822148000_17b2227b68_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE @pavlidesc και @alvin1983 έκανα ξανά τη σύγκριση και ξανά χτύπησε θεο το iso 12000. To AI το ανεβάζει τόσο π…

• RE:

Μήνυμα

Μπαίνει σε twrp με το power και vol+ και fastboot power και vol-. Εαν κρατήσεις 10" το power κάνει restart. Παράθεση από chrisnik: “Αληθεια τωρα??? Κ αν θες να το βαλεις σε twrp η fastboot τι κανεις??” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα ξανά βγάλω να δω εάν θα χτυπήσει κόκκινο το iso, οι φωτογραφίες είναι με 6 λεπτά διαφορά! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι κι εγώ δεν το πίστευα οτα είδα το 12300 iso 1/13 στη stock. Η Google Camera 445 iso 1sec Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένα συγκριτικό ΜΙ 8 stock auto vs BSG 6.1.9 1a night 43813221490_735299b6fe_c.jpg Stock vs BSG 6.1.9 1a night by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 43813221980_3d59f8e8df_c.jpg Stock vs BSG 6.1.9 1a night by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι έχει πάρει Ανδρέα, αλλά ο BSG δεν βλέπω να βγάζει κάτι τον τελευταίο καιρό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το night sight για το mi 8 δεν παιζει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kostasgtc13: “Παράθεση από kostasgtc13: “Παιδια εγω εχω την global εκδοση 9.6.7.0!! Ξεκλειδωσα με δικο μου account ! Να βαλω την ελληνική ?? Η καμερα ειναι καλύτερη ?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η κάμερα δεν είναι καλύτερη! Όλα τα υπόλοιπα ναι! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή σας μέρα και όμορφη Κυριακή! Φόρμουλα Day today Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άφησα πίσω την official China dev 8.10.25 για την δική μας 8.10.18! Μετά από μεγάλο μπέρδεμα με το twrp. Όλα πήγαν καλά χάρη στην βοήθεια του @MIUI_ART και του @alvin1983 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω official china dev. 8.10.25 ARB1 έχω ξεκλειδώσει με δικο μου λογαριασμό και πέρασα twrp by germak. Περιμένω να κατεβάσω xtrv 8.10.25. Δεν ξέρω με το Arb τι γίνεται στην xtrv θα έχω θέμα;;; Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι ακόμα Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chdarmas: “γνώμη για το mi8 αδέρφια; σκέφτομαι να το χτυπήσω στο black friday 8)” Να το χτυπήσεις γιατί είναι κινηταρααα! Κι εγώ ήθελα να το χτυπήσω στο black Friday, αλλά μου έδωσαν 200€ για το mi5s πριν ένα μήνα και κατι. Οπότε το πήρα από τότε και το έχω 1 μήνα τώρα. Είναι σφαίρα το mi 8 και τώρα που τα λέει και ο πρόεδρος Liu Jin για το software της κάμερας του mi mix 3 να γίνει αναβάθμιση στο mi 8 (όπως είχε γίνει στο mi mix 2s) μακάρι να το κάνουν. Ποιος μας πιάνει τότε Sent f…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα έρχεται Σ/Κ. Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα, στον αρχηγό της τρύπας @demakhs στον @alvin1983, @MIUI_ART και όλους τους υπόλοιπους-ες. Να χαίρεστε ότι αγαπάτε. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι 8.10.18 ch. DevΠαράθεση από chrisnik: “@lorenzo81 με τι ρομ εισαι??? China dev??” Sent from my MI 8 using Tapatalk