Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 387.
-
Mi 8 όλα καλά. Updater κλασικά κρασάρει. Τα υπόλοιπα στην πορεία. Ευχαριστούμε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από panos.m: “Την 6.1 βερσιον σταματησε, γιατι δεν μπορει να φτιαξει προς το παρόν το λαγκ μετα τις 2 φωτο. Δεν το παρατησε ” Έτσι ακριβώς! 32b38d1927a6ad320e06edded815f68e.jpg Mi 8 power be with you ” Συγνώμη παιδιά αλλά τα αγγλικά μου επιπέδου υπό μηδέν.” Μια τρομάρα την πήρα μόλις το διάβασα! Αφού ξέρεις ότι αυτόν περιμένουμε να κάνει τους παπάδες που κάνει. Φτου.. πήγε η καρδιά μου στη θέση της! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντ…
-
RE:
ΜήνυμαΈχει Android Pie 9.0 γι'αυτό δουλεύει στο δικό του mi5s Παράθεση από billphone: “Παράθεση από foxy4270: “δε δουλευει το Night sight στην εκδοση 6.09 μονο στην εκδοση 6.13 και μονο για Xiaomi mi5/5s ” Το Mi5 έχω αλλά καμία από τις 2 δεν δουλεύει Κατευθείαν force close Εκτός και αν θέλει απαραίτητα pie για να δουλέψουν” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
43822143420_3f391b284b_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 45589593282_4e0bdb8708_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 45589603332_8a9bf2c6f0_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 43822148000_17b2227b68_c.jpg Σύγκριση gcam night stock manual by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE @pavlidesc και @alvin1983 έκανα ξανά τη σύγκριση και ξανά χτύπησε θεο το iso 12000. To AI το ανεβάζει τόσο π…
-
RE:
ΜήνυμαΜπαίνει σε twrp με το power και vol+ και fastboot power και vol-. Εαν κρατήσεις 10" το power κάνει restart. Παράθεση από chrisnik: “Αληθεια τωρα??? Κ αν θες να το βαλεις σε twrp η fastboot τι κανεις??” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostasgtc13: “Παράθεση από kostasgtc13: “Παιδια εγω εχω την global εκδοση 9.6.7.0!! Ξεκλειδωσα με δικο μου account ! Να βαλω την ελληνική ?? Η καμερα ειναι καλύτερη ?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η κάμερα δεν είναι καλύτερη! Όλα τα υπόλοιπα ναι! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chdarmas: “γνώμη για το mi8 αδέρφια; σκέφτομαι να το χτυπήσω στο black friday 8)” Να το χτυπήσεις γιατί είναι κινηταρααα! Κι εγώ ήθελα να το χτυπήσω στο black Friday, αλλά μου έδωσαν 200€ για το mi5s πριν ένα μήνα και κατι. Οπότε το πήρα από τότε και το έχω 1 μήνα τώρα. Είναι σφαίρα το mi 8 και τώρα που τα λέει και ο πρόεδρος Liu Jin για το software της κάμερας του mi mix 3 να γίνει αναβάθμιση στο mi 8 (όπως είχε γίνει στο mi mix 2s) μακάρι να το κάνουν. Ποιος μας πιάνει τότε Sent f…
-
RE:
ΜήνυμαΝαι 8.10.18 ch. DevΠαράθεση από chrisnik: “@lorenzo81 με τι ρομ εισαι??? China dev??” Sent from my MI 8 using Tapatalk