Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.
-
RE:
gfilip - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Deadcpu: “Από σήμερα είπανε ότι μπορείς. Αν δε γίνεται πρέπει να κάνεις downgrade σε 10.0.2.0 και μετά update σε pie.” Να δοκιμάσω πρώτα μέσω update να βάλω μια παλιότερη(πχ global Dev 8.9.6); Η Ρόμ θα είναι zip ή tgz; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Συγχαρητήρια σε όλους.Μπορει να έχω φύγει προσωρινά από την xiaomi,αλλά μπαίνω και ενημερωνομαι καθημερινά. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και απο μενα
-
Περαστηκε σε mido,ολα αψογα μεχρι στιγμης.Ευχαριστω
-
RE:
ΜήνυμαΕγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......[/quote] Εγώ την πέρασα Παρασκευή απόγευμα και μου εσβηνε μόνο του,οπότε επέστρεψα στην προηγούμενη. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω εκανα wipe dalvic+cache.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν αψογα.
-
Και σε εμένα το ίδιο Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Απο την προηγουμενη stable σε αυτη,κανουμε μονο wipe dalvic+cache,ετσι δεν ειναι;