Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
Καλή επιτυχία σε όλους Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα,ειμαι με την XTRVbeta 1-8.1 stable-8.1.8.0,τι πρεπει να κανω για να περασω την 7.3.2;
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΕλληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gfilip - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟποιος εχει ψωνισει απο μαγαζι με τριγωνικη αποστολη τον τελευταιο καιρο και παρελαβε σωστα και χωρις καθυστερησεις και προβληματα ας μου πει το καταστημα ειτε εδω Redmi note 4 από vickmall,16 ημέρες παράδοση, χωρίς τελωνειο και 20 ευρώ μεταφορικά. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL):Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Redmi Note 4 Ram 3GB ROM 32GB MIUI 8 Android 6.0 4G LTE Smartphone -Full Black - Την ημερομηνία αγοράς: 14/1 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 ημερες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχό…
-
Καλησπέρα την Δευτέρα παραλαμβάνω το τηλέφωνο από vickmall με global dev(ξεκλειδωνει με αυτη,σωστα;)και θέλω να περάσω την ελληνική dev.Ο λογαριασμός μου έχει ήδη έγκριση για ξεκλείδωμα και έχω διαβάσει αρκετές φορές τούς οδηγούς οπότε ελπίζω να τα καταφέρω. Επειδή διαβάζω για χαμένα ιμει,ποια έκδοση dev ελληνικής μου προτείνετε να κατεβάσω-βαλω; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου και εγώ νέος στην xiaomi είμαι,πρώην κάτοχος του redmi note 3 pro και σε αναμονή άφιξης του 4.Θα σου προτείνω να ξαναπροσπαθησης να του βάλεις την ελληνική,και να το ρυθμίσεις σωστά για τις ειδοποιήσεις και την ασφάλεια (μια φορά το κάνεις και τελος) Δούλεψε το μετά για μια εβδομάδα και τότε αν δεν σε καλύψει πουλά το. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk