Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 46.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε να μπεις fastboot και σε πρώτη φάση κάνε έλεγχο να δεις αν κλείδωσε ο bootloader. Αν παραμένει ξεκλείδωτος, προσπάθησε να φλασάρεις πάλι twrp. ” Ωχ μυρίζομαι οτι θα πρέπει να τα κάνω πάλι απ' την αρχή....Δεν υπάρχει περίπτωση!
-
Παράθεση από makis1024: “Φυσιολογικά όλα για xtrv, δες το flashify που λέει ο art, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μην μπαίνει fastboot mode , οκ twrp μπορείς να έχασες , αλλά και fastboot mode; ” Δεν ξέρω τί συμβαίνει έκανα αυτό που είπε ο George Kaggelaris μπαίνει στην αρχή μου βγάζει κινέζικα πάταω το recovery και μπαίνει στο λειτουργικό. Για το fastboot δεν το δοκίμασα...Πάντως όπως φαίνεται ή μάλλον επειδή ο εσωτερικός δισκος έμεινε με 1 gb ίσως χάθηκε το recovery και το fastboot. Δεν ξέρω...…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53479/
-
Παράθεση από makis1024: “Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πέρνα driver για snapdragon , Ido δεν έχεις redmi 3; Την πρώτη φορά ποιός ξεκλείδωσε και ποιός πέρασε twrp και xtrv , δεν το έκανες εσύ; ” Mε βοήθησαν να το κάνω αλλά .... πέρασαν δυο χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι... κάτι συνέβη με το κινητό μου τώρα...
-
Ε φαίνεται πως έχω κι αλλο πρόβλημα, δεν μπαίνει σε fastboot mode... Παράθεση από makis1024: “Εάν πατήσεις στο link που σου έδωσα , θα προχωρήσεις προς τα κάτω και θα βρεις αυτό...3760853fc4970db0f2e0fc5e7c8629a5.jpg ”
-
Χρειάζεται να κάνω κάτι με τα windows πριν το κάνω αυτό?
-
Παράθεση από makis1024: “Πέρασε ξανά TWRP για την συσκευή σου με τον δεύτερο τρόπο και θα είσαι εντάξει. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Δεν ξέρω ποιος είναι ο πρώτος...πόσο μάλλον ο δεύτερος....βοήθεια μήπως?
-
Kαλησπέρα, Δεν ξέρω τί συνέβη στο κινήτο μου αλλά δεν μπαίνει σε recovery mode. Όποτε το κάνω απλώς κάνει restart αλλά δεν μπαίνει στο twrp. Προσπάθησα να το αναβαθμίσω μέσω αναβάθμισης αλλά και πάλι τίποτα.' Τί να κάνω?
-
Υπάρχει αναβάθμιση stable v9 για Redmi 3 (Ido)? Γιατί στη λίστα δεν βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο;
-
Καλησπέρα, Eνημέρωση stable για Xiaomi Redmi 3 δεν βλέπω σε 9 γιατί;
-
Αγόρασα τα Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro, κι ενώ ο ήχος πραγματικά είναι καταπληκτικός. Δυστυχώς, υπάρχει πρόβλημα με τα κουμπιά των ακουστικών. Όταν έκανα βαθμονόμηση δυστυχώς, όταν πατάω το κουμπί μου αυξάνει απότομα ή μειώνει απότομα τον ήχο. Το μεσαίο κουμπί αντί να απαντάει την κλήση την απορρίπτει. Έχω δηλαδή δύο καλά ακουστικά αλλά τα κουμπιά τους είναι παντελώς άχρηστα, μην πω επικίνδυνα διότι οταν το πατήσω μία φορά ανεβάζει τον ήχο στο τέρμα της έντασης Γνωρίζει κανείς αν διορθώνε…
-
username 719920 συν αλλες 6 ψήφοι 12543
-
Ψήφισα 719920
-
Ερώτηση η infoquest θα βάζει ελληνική ρομ? Ή θα βάζει αυτές των κινεζομάγαζων? Κι εφόσον βάζει μία τέτοιου τύπου ελληνική ρομ θα είναι παρόμοια μ αυτή των κινεζομάγαζων?