Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gallinda: “Moλις έκανα Update σε stable v8.0.20 και στο twrp στο τέλος ρωτάει αν είναι να κάνει εγκατάσταση του supersu γιατί η συσκευή δεν είναι rooted...Βασικά πάτησα να μην γίνει εγκατάσταση...Μήπως έκανα λάθος;;; ” Οχι, δεν έκανες λάθος! ” Tί είναι το supersu και τί κάνει ακριβώς;
-
Παράθεση από Ataktos: “Γεια σας πείρα το redmi3pro το έχω μία εβδομάδα περίπου και από την αρχή ενώ διαβάζει τίς επαφές κανονικά στα ελληνικά όταν θέλω να επιλέξετε μέ γράμμα από την άκρη δεν το βλέπει καθόλου γιατί είναι στα αγγλικά ή γραμματοσειρά και έτσι ψάχνω τις επαφές μόνο πάνω κάτω με την σειρά ” Kάτι μου θυμίζει...κάτι μου θυμίζει....Έτσι ξεκίνησα και κατέληξα ν'αλλάζω ROM.
-
Ακουστικά Xiaomi-Προσφορά
gallinda - - HeadPhones
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από gallinda: “Έχεις δίκιο @caeser , μόνο που είμαι νέο μέλος και δεν έχω πρόσβαση στο παζάρι ” Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, ότι προς το παρόν δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών.Αλλά απο ότι βλέπω πολύ σύντομα θα μπορείς να βάζεις αγγελίες! ” Αν ενοχλεί σβήσε το ποστ
-
gallinda - - HeadPhones
ΜήνυμαΈχεις δίκιο @caeser , μόνο που είμαι νέο μέλος και δεν έχω πρόσβαση στο παζάρι
-
gallinda - - HeadPhones
ΜήνυμαΑκουστικά Xiaomi
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά είναι πληροφορίες που υπάρχουν στην γραμμή κατάστασης αλλά δεν χωράνε να φανούν...δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα της Cosmote σε κάτι ποιο μικρό πχ..."GR COS" να δεις εάν εμφανίσει κάτι παραπάνω. Ρυθμίσεις > Γραμμή Κατάστασης > Αλλαγή ονόματος παρόχου > SIM 1/ SIM 2 ” Οχι δεν είναι αυτό, όταν το απάλειψα εξακολουθούν να υπάρχουν
-
Παράθεση από geoanto555: “Η xiaomi έχεις Ελληνικά μόνο στην Global developer.. και αυτή δεν είναι developeer. Τα καταστήματα που τα πουλάνε τα πειράζουν για να βάλουν Ελληνική γλώσσα και το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό. Με τον καιρό αποκτούν προβλήματα.. ” Δεν είναι από Ελλάδα το κινητό. Τέσπα δεν ξέρω ν αλλάζω ρομ και φοβάμαι να κάνω κάτι λάθος που μπορεί μετά να μην είναι αναστρέψιμο