Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το Google maps-gps για περίπου 15 με 20 λεπτά. Μετά όταν έπιασα το κινητό είχε ζεσταθεί αρκετά. Κάποια στιγμή κοίταξα τη θερμοκρασία της μπαταρίας και ήταν 41 με 42 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

• Παράθεση από pechr: “Αν θελήσεις να κάνεις root την stable τότε θα εγκαθιστάς το αρχείο superSU.zip που σου βάζει η ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου ” Για ποιό λόγο να κάνεις root την stable όταν έχεις ήδη stable;;

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gallinda: “Moλις έκανα Update σε stable v8.0.20 και στο twrp στο τέλος ρωτάει αν είναι να κάνει εγκατάσταση του supersu γιατί η συσκευή δεν είναι rooted...Βασικά πάτησα να μην γίνει εγκατάσταση...Μήπως έκανα λάθος;;; ” Οχι, δεν έκανες λάθος! ” Tί είναι το supersu και τί κάνει ακριβώς;

• Moλις έκανα Update σε stable v8.0.20 και στο twrp στο τέλος ρωτάει αν είναι να κάνει εγκατάσταση του supersu γιατί η συσκευή δεν είναι rooted...Βασικά πάτησα να μην γίνει εγκατάσταση...Μήπως έκανα λάθος;;;

• Παράθεση από Ataktos: “Γεια σας πείρα το redmi3pro το έχω μία εβδομάδα περίπου και από την αρχή ενώ διαβάζει τίς επαφές κανονικά στα ελληνικά όταν θέλω να επιλέξετε μέ γράμμα από την άκρη δεν το βλέπει καθόλου γιατί είναι στα αγγλικά ή γραμματοσειρά και έτσι ψάχνω τις επαφές μόνο πάνω κάτω με την σειρά ” Kάτι μου θυμίζει...κάτι μου θυμίζει....Έτσι ξεκίνησα και κατέληξα ν'αλλάζω ROM.

• Πως αλλάζουμε σε 160 χαρακτήρες στα sms από 70 στο Redmi 3?

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από gallinda: “Παίζει να μπεί η marshmallow στο Redmi 3 ? γνωρίζει κανείς? ” ή κάνεις υπομονή (ίσως και αρκετή)ή βάζεις κάποιες beta cm που έχουν βγει ” Εμμμ τί σημαίνει Beta cm??

• Παίζει να μπεί η marshmallow στο Redmi 3 ? γνωρίζει κανείς?

• Ακουστικά Xiaomi-Προσφορά

gallinda - - HeadPhones

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gallinda: “Έχεις δίκιο @caeser , μόνο που είμαι νέο μέλος και δεν έχω πρόσβαση στο παζάρι ” Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, ότι προς το παρόν δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το δικαίωμα δημοσίευσης αγγελιών.Αλλά απο ότι βλέπω πολύ σύντομα θα μπορείς να βάζεις αγγελίες! ” Αν ενοχλεί σβήσε το ποστ

gallinda - - HeadPhones

Μήνυμα

Έχεις δίκιο @caeser , μόνο που είμαι νέο μέλος και δεν έχω πρόσβαση στο παζάρι

gallinda - - HeadPhones

Μήνυμα

Ακουστικά Xiaomi

• Παράθεση από geoanto555: “Που να δεις κάποια άλλα διαστημικά..... Χάνεις την μπάλα.. Και όχι μόνο. ” Που θα βρούμε τα διαστημικά που λες?

• Παράθεση από geoanto555: “Το θέμα έχει τις μπαρίτσες σαν "σήμα"... ” Αυτό είναι!! Lol

• Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω έχεις μία κενή σελίδα. Εάν την σβύσεις, οι τελίτσες που λες γίνονται 3!? ” Ούτε αυτό είναι LOL

• Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά είναι πληροφορίες που υπάρχουν στην γραμμή κατάστασης αλλά δεν χωράνε να φανούν...δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα της Cosmote σε κάτι ποιο μικρό πχ..."GR COS" να δεις εάν εμφανίσει κάτι παραπάνω. Ρυθμίσεις > Γραμμή Κατάστασης > Αλλαγή ονόματος παρόχου > SIM 1/ SIM 2 ” Οχι δεν είναι αυτό, όταν το απάλειψα εξακολουθούν να υπάρχουν

• Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί είναι αυτές οι τελίτσες στη γραμμή κατάστασης? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18441/

• Ευχαριστώ τον NasDriver για τον χρόνο που αφιέρωσε και με βοήθησε να περάσουμε την Ελληνική ROM.

• Παράθεση από NasDriver: “αιτηση για unlock bootloader υπάρχει ? Από την άλλη Πέμπτη μπορώ να βοηθήσω. ” Όχι δεν έχω κάνει αλλά έχω δηλώσει το κινητό στην xiaomi κι έχω κατεβάσει και το miPCsuite.

• Χiaomi Redmi 3 και 7.3.5 miui

gallinda - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Η xiaomi έχεις Ελληνικά μόνο στην Global developer.. και αυτή δεν είναι developeer. Τα καταστήματα που τα πουλάνε τα πειράζουν για να βάλουν Ελληνική γλώσσα και το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό. Με τον καιρό αποκτούν προβλήματα.. ” Δεν είναι από Ελλάδα το κινητό. Τέσπα δεν ξέρω ν αλλάζω ρομ και φοβάμαι να κάνω κάτι λάθος που μπορεί μετά να μην είναι αναστρέψιμο