Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα τελικά θέλει υπομονή και επιμονή για να λάβεις την έγκριση
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕυχαριστώ θερμά για την απάντηση Παράθεση από makis1024: “Έγιναν πολλές προσπάθειες με το συγκεκριμένο ip , δοκίμαζε ανά έξι ώρες ,είναι φορτωμένοι οι Server της Xiaomi. ”
-
ΜήνυμαΕξακολουθεί μετά την καταχώρηση του sms να μου βγάζει αυτό το μήνυμα μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι εννοεί ο Κινέζος
-
ΜήνυμαΤο επιχείρησα και από tablet φίλου το μήνυμα παραμένει μέχρι να μου εμφανίσει μήνυμα υπερβολής στην αποστολή SMS εφόσον επέμενα
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα προσπαθώ δεύτερη ημέρα να ξεκλειδώσω το redmi note 4 x και οι Κινέζοι μου στέλνουν το ίδιο μήνυμα ότι η συγκεκριμένη ip έχει υπερβεί το όριο