Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 51.
-
Το δικο μου M4 σημερα 22/01 εκανε την αναβαθμιση σε Global Stable 9.2
-
Πολυ ωραία! Καλή επιτυχία σε όλους μας!
-
Προβλημα με Radio FM
Μήνυμαθα ηταν καλο να το επιβεβαιωσουν και αλλοι κατοχοι του mi4 ..παντως το ραδιοφωνο εχει μεγαλο θεμα με το google now που φαινεται οταν ειναι ταυτοχρονα ανοιχτες και οι δυο εφαρμογες οταν πχ ακους ραδιο και θες απλα να μπεις στο google now.. μπορει εκει το ραδιο να μην κλεινει αλλα παιζει με παρα πολλα παρασιτα σαν να βρισκεσαι στο τουνελ.. α ρε ξιαομι τι να πω εσκισες παλι?
-
Προβλημα με Radio FM
ΜήνυμαΩραια σ ευχαριστω για τα backup δεν εχω θεμα αν κ δεν εχω πολλα στο κινητο.. αυτο που με ανησυχει ειναι μη πεσω σε soft brick κ δεν εχω pc για φλασαρισμα γι αυτο ρωταω την εναλλακτικη μεθοδο εγκαταστασης Μπορω απο global stable να εγκαταστησω την global dev μεσω του updater η θα μπρικαρει το Mi4 κ θα ψαχνομαι? =============== Μαρ 21st 2017, 6:41pm =============== Βρηκα επιτελους πιο ειναι το προβλημα και το ραδιοφωνο σταματαει να λειτουργει. Οταν μεσα απο την εφαρμογη Google Now θετω την λειτουρ…
-
Αντε και καλη τυχη μαγκες
-
Προβλημα με Radio FM
ΜήνυμαΜα ειμαι περιεργος αυτο συμβαινει γενικοτερα η απλα ετυχε στο δικο μου τηλ.? δεν το εχω δει απο αλλους σε forum για να καταλαβω δηλ. ποση δοση γκαντεμιας μπορει να εχω..:) την global dev την προτεινεις μπορω να την περασω χειροκινητα οπως λες η θελει μονο flash fastboot ?
-
Προβλημα με Radio FM
ΜήνυμαΠαιδια απο αλλου το φοβομουνα με τα random restarts στην marshmallow κ απο αλλου το βρηκα..! Με το τελευταιο update (Global stable 8.1.6.0) ειδα οτι σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη radio fm! Καθαρισα δεδομενα cache αλλαξα ακουστικα αλλα τιποτα Το χειροτερο? Φοβηθηκα βλαβη στο hardware κ αποφασισα να δοκιμασω factory reset. κ ολα πηγαν τελεια το ραδιο ξαναλειτουργησε ετσι αποθηκευσα αγαπημενα κλπ αλλα μετα απο μια δυο ημερες κ παλι σταματησε.. Τι μπορει να συμβαινει? θα ειναι καποιο bug στην r…
-
Xiaomi Mi4
Μήνυμαολα καλα με την αναβαθμιση κ αυτο που δεν περιμενα! επιπλεον γλωσσες ιταλικα κ ελληνικα! global stable 8140 =============== Ιαν 13th 2017, 5:50pm =============== ρε παιδια ειναι κατι που θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.. ολα καλα με το Mi4 λειτουργει μια χαρα παρολα τα χρονια του και με επισημα global stable updates να υποστηριζουν ολες τις γλωσσες δεν εχω μεχρι στιγμης παραπονο αλλα.. γιατι μονο 10.23 Gb / 16 Gb ? ηξερα οτι τα ελευθερα Gb με την πρωτη εκκινηση ειναι περιπου 12.. τι παιζει μ…
-
Μπραβο ετσι μαλιστα..!!! δωστε μας international ui rom και φτιαξτε μας.. με το καλο η νεα χρονια με ομορφα project..!!! =============== Ιαν 9th 2017, 6:40pm =============== Εχω το Mi4 απο τις 28/12 κ προς το παρον δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα επανεκκινησης..δοξα το θεο ολα καλα!με Global Stable 8.1.6.0
-
Ακουστικά Xiaomi MI 4
ΜήνυμαΕψαχνα κατι αντιστοιχο στα καταστηματα τεχνολογιας στο κεντρο αλλα βλεποντας και μονο τις τιμες απαγοητευτηκα.. Αγορασα τα Xiaomi Pistons Basic Edition In ear απο το Gearbest Οταν παραλαβω με το καλο θα δωσω feedback για την ποιοτητα ηχου αν και διαβασα παρα πολυ καλες κριτικες πριν αγορασω ειμαι λιγο δυσπιστος..τα χτυπησα μονο για την πολυ φτηνη τιμη που ειχαν σε flashsale. Αν και Xiaomi ειναι αυτη οτι θελει κανει και συνηθως το κανει καλα καταρριπτοντας τον κανονα που λεει οτι αγοραζεις παιρνε…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4 2Gb LTE - Την ημερομηνία αγοράς: 02/12/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 26 ημέρες (28/12/2016) - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: 'Οχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 7.5 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το σημαντικό είναι ότι παρέλαβα. Αξιολόγηση after sales 7.5 γιατί είχα ζητήσ…
-
Xiaomi Mi4
ΜήνυμαΩραια τοτε ας προχωρησω απο περιεργεια με update και προσεχως fastboot global dev. Δεν εχω καλο λαπτοπ για φλασαρισμα (ξεμεινα με 32bit Windows x p) αλλιως θα την αλλαζα.. απο global stable σε global dev δεν γινεται μεσω updater σωστα? ευχαριστω να σαι καλα!
-
Xiaomi Mi4
ΜήνυμαΠαιδια επιτελους παρελαβα το Xiaomi Mi4! Ειμαι πολυ χαρουμενος που ολα πηγαν καλα! Εχουν φλασαρει απο gearbest την miui global 8.0 stable 8.0.3.0(mxdmidg) και μου εβγαλε αμεσως νεα ενημερωση μεσω updater.. τι κανω να προχωρησω η δεν ειναι official κ θα εχω προβλημα? Περα απο αυτο εαν κ εφοσον ειναι official δεν με βολευει καθολου γιατι δεν εχει ιταλικα η εστω ελληνικα μηπως να περασω στην global dev αλλαζει κατι στο ui?
-
Ωραια η XTRV αλλα δεν θα την προτιμουσα γιατι χρησιμοποιω ως κυρια γλωσσα ιταλικα η αγγλικα και σπανια τα ελληνικα..απλα θελω πρωτα να δοκιμασω την τελευταια official global dev και να δω πως την τρεχει..εχουμε καποια τελευταια ενημερωση για να προχωρησω στο φλασαρισμα με fastboot rom? ευχαριστω κ χρονια πολλα σ ολους!