Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από BadPit67: “Συνηθως μετα το complaint,ποσο καιρο κανει να ερθει ο κωδικος? ” Συνήθως μετά το complaint έρχεται γρήγορα, αλλά δοκίμασες να μπεις να κατεβάσεις το tool ή να δοκιμάσεις με το tool να ξεκλειδώσεις? Αρκετές (πλέον) φορές το εν λόγω sms δεν έρχεται ποτε.. ” Φιλε μου δυστυχως ειμαι τερμα ασχετος,και περιμενα κωδικο,για να παω σε ενα γνωστο και να το κανουμε. Αλλα δε βλεπω να βγαινει ακρη,οποτε θελω να ρωτησω αν μπορει καποιος να αναλαβει να αλλαξει ρομ σ…
-
Kαταρχην,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Το κινητο ειναι το απλο redmi note 3,οχι το προ.Στον υπολογιστη συνδεεται και αποσυνδεεται απο μονο του. Εχθες δοκιμασαμε με το φιλο μου αυτο που προτεινε ο F15,αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα.Κιτρινιζε η μπαρα στον υπολογιστη(ενω ειχαμε πατημενα τα volume down/power),ομως δεν ανοιγε με τιποτα... Βodai,δυστυχως δε μπορω να ξερω κατα ποσο ειναι φορτισμενο,γιατι δεν αναβει κανενα λαμπακι,αρα δε ξερω εαν φορτιζει κιολας! Οσο για το bootloader,εχω 25 μερε…
-
Καλησπερα,πριν απο 2 μερες αγορασε και ο αδερφος μου το redmi note 3,3/32gb,και το εδωσε σε ενα φιλο του να περασει ελληνικη ρομ(7.1.8 stable).Το θεμα ειναι οτι κολλησε οπως μας ειπε στη διαδικασια αυτη,και πλεον δεν ανοιγει καθολου.Δε γνωριζω εαν ξεκλειδωσε bootloader και τετοια,ομως μας εφερε πισω ενα νεκρο τηλεφωνο. Πατησα volume up/down και power button,αλλα το μονο που κανει ειναι μια στιγμιαια δονηση,ενα τρεμοπαιγμα η οθονη(χωρις να φανει λογοτυπο),και ξανακλεινει απο μονο του! Σαφως και ο…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από BadPit67: “Δε θα ηταν καλη ιδεα,να ανεβαινε ενα ελληνικο tutorial(how to),το οποιο θα μας εδειχνε βημα-βημα την αναβαθμιση σε ελληνικη ρομ ” Αφού φίλε μου υπάρχουν 20 οδηγοί. Οδηογός = tutorial πάνω κάτω Και όταν έρθει η ώρα σου λέει κάποιος κάνε πρώτα αυτόν τον οδηγό, μετά αυτόν και μετά αυτό και πρόσεξε και αυτό και αυτό το σημείο. Τί περισσότερο να σου πει? Τους θέλεις ενωμένους? Είναι σπαστοί γιατί κάποιος για να βάλει την Ελληνική Ρομ πρέπει να ακολουθή…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από BadPit67: “15)Υπαρχει καποιο tutorial(how to),για την ολη διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε ελληνικη? ” Υπάρχουν οι οδηγοί φίλε μου που σου εξηγούν βήμα βήμα πως θα κάνεις install την ελλ Παράθεση από BadPit67: “4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω.. ” Ο κωδικός αυτός είναι αυτός που θα ζητήσει στον άλλον για να ενωθεί στο hotspot. Άρα εσύ τον ορίζεις εκείνη την ώρα Παράθεση…
-
Ευχαριστω για την απαντηση,ομως ο λογος που ηρθα εδω,ειναι για να μαθω να χειριζομαι τη συσκευη μου και να ενημερωνομαι για οτιδηποτε νεο υπαρχει,οποτε θα ηθελα μια mini-καθοδηγηση απο τους μαστερ του ειδους.Ειμαι σιγουρος πως μπορουν να με βοηθησουν. Επισης εχω καποιες αποριες ακομη,οποτε συνεχιζω την αριθμηση απο κατω... 14)Τι ειναι ο bootloader?Χρειαζεται ξεκλειδωμα?Αν ναι,πως γινεται? 15)Υπαρχει καποιο tutorial(how to),για την ολη διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε ελληνικη? 16)Το sync,ειναι μονι…
-
Καλησπερα,ειμαι νεος κατοχος του note3,οπως και χρηστης android. Λογω ασχετοσυνης,εχω καποιες αποριες που ηθελα να λυσουμε.Ξεκιναω λοιπον.. 1) Το κινητο,ενω εχει ελληνικα,μου βγαζει καποια εικονιδια στα αγγλικα(π.χ τα μηνυματα μου τα λεει messaging,τα εργαλεια τα λεει tools και αλλα διαφορα),και σε καποιες εφαρμογες μεσα κινεζικα.Εφοσον εχει ελληνικα(μαλλον Multilanguage rom),δε θα επρεπε να ειναι ολα στα ελληνικα?Μαλλον πρεπει να εγκαταστησω την ελληνικη ρομ... 2) Μου εμφανιζει το R επανω στο δ…
-
Aντε και καλη μας τυχη! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool