Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.

• Μηπως του εχεις βαλει καμια μεταλλικη θηκη?

• Πατας το on πολλες φορες για το ultimate αν θυμαμαι καλα. Το battery saver μονο μεσω search. Πηγαινε στο settings και κανε search τη λεξη battery και θα εμφανιστει. Ειναι κρυφο μενου απο οτι καταλαβαινω γιατι ειναι στο υπομενου beta features το οποιο δεν υπαρχει! Μαλιστα στο battery saver μπορεις να δημιουργησεις και διαφορα σεναρια. ps. Ειμαι με official Chinese/English.

• Παράθεση από sakis112: “Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 αυτό,, μπορει να μην σου κανει.. ” Eυχαριστω αλλα δεν εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις. Ηθελα να ξερω αν με το ultimate κοβονται. Και κυριως αν καποιος μπορει να βρει τα beta features εκτος search. Το battery saver φαινεται να ειναι σε πειραματικο σταδιο. Επαναλαμβανω οτι δεν προκειται για αυτο που βρισκουμε στο security, φαινεται να ειναι αλλο σε κρυμμενο μενου! Το ιδιο και το ultimate αλλα αυτο εμφανι…

• Δυο ερωτησεις στους γνωστες του Miui 8. Πρωτον το ultimate mode θα μου κοβει ειδοποιησεις? Δευτερον, το battery saver το εχει δοκιμασει καποιος να δει επιδραση? Προσοχη, ΔΕΝ εννοω το battery saver που βρισκει καποιος στο security, αλλα το beta feature battery saver, οπως φαινεται στο screenshot.

• Δεν ειναι τιποτα, ενα warning θερμοκρασιας μπαταριας ειναι, οχι επεξεργαστη, το threshold του οποιο μπορεις να αλλαξεις μαλιστα. Προφανως οσο μεγαλυτερο το drain τοσο υψηλοτερη η θερμοκρασοα.

• Αξεσουάρ Mi-Max

g47 - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Δυστυχως προτινω στενο γυαλι. Δεν εχω βρει καλο πληρους καλυψης αν και περιμενω ενα ακομα για δοκιμη. Δε ξερω σε ποιο γυαλι αναφερεσαι οτι στελνουν μαζι με το κινητο.

• Αυτο ειναι flipfont. Θες ουσιαστικα αρχεια mtz, συμβατα με συσκευες xiaomi. Δε χρειαζεται να πληρωσεις ακολουθωντας τον οδηγο και τα λινκς παραπανω. Ειναι ευκολο αν το διαβασεις προσεκτικα.

• Επιβεβαιωνω τη λυση του προβληματος των χαρακτηρων. Οπως ειπε και ο Panospc που ευχαριστω! Για να συνοψισουμε και να βοηθησουμε οποιον εχει το ιδιο θεμα: Eιχα προβλημα (κυριως στην εφαρμογη του facebook) με χαρακτηρες οι οποιοι ελειπαν (συνηθως οι τονισμενοι), ειτε ειχαν μεγαλα κενα, ειτε εμφανιζονταν ως τετραγωνακια. Για αυτο φταιει η γραμματοσειρα/font η οποια πρεπει να αντικατασταθει. Για να γινει αυτο το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει ειναι να γραφτουμε ως designers εδω: MIUI Theme Designe…

• Mαλλον για εκει παει. Εχω δοκιμασει αρκετες γραμματοσειρες χωρις αποτελεσμα. Μαλιστα οι νεες σπανε και το viber, το default μονο το facebook.

• Ελληνικη ρομ δεν θα βαλω, ειναι δεδομενο οτι μενω με κινεζικη/αγγλικη. Ειπα μηπως εχει δοκιμασει καποιος τα fonts γιατι παιρνει αρκετο χρονο (+ reboot καθε φορα).

• Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook? Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα. Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα.

• Up, just in case. Παράθεση από g47: “Κανω ενα crosspost, εαν πρεπει ας το σβησουν οι mods. Δυο ερωτησεις σχετικα με τη μπαταρια. Το battery saver στο miui 8 αλλαξε τις επιλογες του και δεν υπαρχει διαθεσιμη η αυτοματη ενεργοποιηση του κατω απο ενα ποσοστο μπαταριας 10 η 15%? Επισης, η απενεργοποιηση τουο battery saver στο 100% η 60% τι ακριβως σημαινει? Οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εκτος απο αυτα τα ποσοστα? Ποιο το νοημα? Τελος, εχει δοκιμασει κανεις το ultimate mode? Οταν αναφερει backgroun…

• Κανω ενα crosspost, εαν πρεπει ας το σβησουν οι mods. Δυο ερωτησεις σχετικα με τη μπαταρια. Το battery saver στο miui 8 αλλαξε τις επιλογες του και δεν υπαρχει διαθεσιμη η αυτοματη ενεργοποιηση του κατω απο ενα ποσοστο μπαταριας 10 η 15%? Επισης, η απενεργοποιηση τουο battery saver στο 100% η 60% τι ακριβως σημαινει? Οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εκτος απο αυτα τα ποσοστα? Ποιο το νοημα? Τελος, εχει δοκιμασει κανεις το ultimate mode? Οταν αναφερει background, εννοει αυτες που εχουμε στα recent…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Δυο ερωτησεις σχετικα με τη μπαταρια. Το battery saver στο miui 8 αλλαξε τις επιλογες του και δεν υπαρχει διαθεσιμη η αυτοματη ενεργοποιηση του κατω απο ενα ποσοστο μπαταριας 10 η 15%? Επισης, η απενεργοποιηση τουο battery saver στο 100% η 60% τι ακριβως σημαινει? Οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εκτος απο αυτα τα ποσοστα? Ποιο το νοημα?

• Αξεσουάρ Mi-Max

Μήνυμα

Aγορασα tempered glass πληρους καλυψης. Προσοχη! Τα πληρους καλυψης εχουν κολλα μονο στο χρωματιστο μερος(μαυρο, λευκο, χρυσο)! Δηλαδη υπαρχει κενο μεταξυ οθονης και γυαλιου. Αυτο σημαινει οτι ακουγεται ενα τακ σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι ακουμπησει την οθονη το οποιο δεν υπαρχει στα στενα γυαλια. Λογω της αποστασης του γυαλιου απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης και τα χρωματα ελαχιστα ξεθωριασμενα. Επισης υπαρχει rainbow effect αλλα μονο οτα το κινητο ζεσταινεται…

• Αξεσουάρ Mi-Max

Μήνυμα

Οποιος ενδιαφερεται στη Πατρα για ενα γυαλι IWantMi με 5 ευρω με ειδοποιει. Δωρο ακομα ενα αγρατσουνιστο που μπηκε πανω στο κινητο για να δοκιμαστει. Καλυπτει μεχρι το μαυρο πλαισιο της οθονης. Μπορω να το στειλω οπου αλλου θελετε αλλα πρεπει να καλυφθουν τα μεταφορικα (1-2 ευρω). Ο λογος που το δινω ειναι γιατι δοκιμαζω διαφορων ειδων και δεν εχω καταληξει ακομα. Το συγκεκριμενο δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα και κολλαει τελεια. IMG_20160907_110212_HDR.jpg IMG_20160907_110228.jpg IMG_2016090…

• Eυχαριστω πολυ. Ναι, βρηκα το σετ και εχεις δικιο αλλα θα προτιμουσα το νεο gateway, το οποιο δεν υπαρχει σε μορφη σετ. Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από g47: “Παιδες καλησπερα. Ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread. Εαν οχι, μετακινηστε με! Ενδιαφερομαι για αγορα του gateway και καποιον περιφεριακων ωστε να φτιαξω εναν συναγερμο σπιτιου. Θα ηθελα να μου πειτε αν οι συγκεκριμενες επιλογες θα ειναι οκ. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Whole…

• Παιδες καλησπερα. Ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread. Εαν οχι, μετακινηστε με! Ενδιαφερομαι για αγορα του gateway και καποιον περιφεριακων ωστε να φτιαξω εναν συναγερμο σπιτιου. Θα ηθελα να μου πειτε αν οι συγκεκριμενες επιλογες θα ειναι οκ. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Buy Products Onl…

• Αξεσουάρ Mi-Max

Μήνυμα

Η νιλκιν νομιζω δεν εχει dust plugs. Και να εχει, 7 ευρω για σιλικονης δεν θα εδινα.

• Αξεσουάρ Mi-Max

Μήνυμα

Αυτη με τα dust plugs ειναι αυτη: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Αυτη που δεν θα χρησιμοποιησω ειναι η μεσαια στις φωτο. Aλλα εχει μερικες λεπτες γρατσουνιες στο πλαστικο μερος (απο τη στιγμη που ανοιξα το κουτι ηταν ετσι, δεν τις εκανα εγω) οπoτε θα τη δωσω ενα 10 ευρω με τα μεταφορικα δικα μου εννοειται, για να πω οτι δε πηγε εντελως χαμενη.