Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 749.
-
Νέα ενημέρωση πριν λίγο από το service. Επειδή μου είπαν η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα και απαιτούνται κι άλλες ενέργειες, όπως ξεκλείδωμα κλπ, το κόστος φτάνει τα 85 ευρώ παρακαλώ. Ειδάλλως εάν δεν θέλω να φτιαχτεί, το αφηνουν στα 10 ευρώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από baiosss: “Τι κινέζικα γράφετε ρε παίδες; ” Τελικά σήμερα μου έκατσε και άνοιξα ένα για test point. Εύκολο σχετικά στο άνοιγμα. Φλασάρεις χωρίς άδεια και βάζεις ότι θέλεις. Αυτά τα ολίγα. Τωρα αν σου ζήτησαν πολλά εσύ το ξέρεις.... ;)” Αν μέναμε δίπλα, θα στο έφερνα. Στο κλείσιμο πως το κόλλησες πάλι; Δεν θεωρώ πολλά ούτε και λίγα. Εφόσον δεν υπήρχε κι άλλη επιλογή όμως... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “Το ARB 1, έτσι δείχνει...ότι στην ουσία είναι σαν μηδέν. ” Ανέστη,ο φίλος Δεν είπε τίποτα για authorized account και φαντάζομαι ούτε το μαγαζί,απλά τόσα θέλουν για να το ανοίξουν @geoanto555 Η πλάτη του mi note3 είναι και αυτή αυτοκόλλητο; :D” Από ότι είδα σε βίντεο με τον Ανέστη ναι. Θέλει τράβηγμα με βεντούζα και πριν από αυτό ζεσταμα με πιστόλι. Όσο για authorized account δεν μου είπανε κάτι. Απλά για πέρασμα όλου του λογισμικού από την αρχή. Έτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisatsi: “Πάντως σε εμένα από mui10 8.10.18 downgrade σε miui 9 8.3.15 περαστηκε κανονικά αρα δεν νομιζω να έχει ARB ενεργοποιημενο.” Αυτό δεν είναι που έχει να κανει με τα καινούρια μοντέλα της Xiaomi όπου σου απαγορεύει τα πισωγυρίσματα σε προηγούμενα firmwares; Αν ναι, αυτό νομίζω ισχύει κυρίως για μοντέλα του 18 και μετά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από baiosss: “Μέχρι Παρασκευή μου είπανε. ” Χωρίς να θελω να κατηγορήσω κάποιον νομίζω ότι δεν χρειάζεται account για φλας. ” Παίζει να ισχύει αυτό , στην χειρότερη να έχει πάει επίπεδο 1 αλλά το θέμα είναι ότι δεν το έχει ανοίξει για να κάνουμε δοκιμή σε edl :/” Δηλαδή μου πουλάνε φύκια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ενεργοποιήθηκε το arb στο jason? Πότε θα το πάρεις? Αν σου πουν αύριο δεν παίζει(βασικα δύσκολο) να έχουν πάρει account από s-unlock” Μέχρι Παρασκευή μου είπανε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τα 30 κάτι πάνε για το edl authorized account” Οπότε θεωρείται φυσιολογικο το κόστος για όλη την δουλειά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν σήμερα άφησα την συσκευή για επισκευή στο easyservice στην Μεσογείων για όποιον γνωρίζει. Τους εξήγησα το πρόβλημα, τι έκανα, τους έδειξα το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη και τους είπα για edl flash που απ' ότι κατάλαβα ξέρουν το θέμα και το έχουν αντιμετωπίσει ξανά. Απλά μου είπε ο υπάλληλος εκεί, ότι έχει πιθανότητες 80% να φτιάξει και σε κάποιες περιπτώσεις αποτυγχάνει. Περιμένω νέα τους από αύριο- μεθαύριο λογικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από geoanto555: “Φρόντισε εκεί που θα το πας να ξέρουν τι θα κάνουν.. Φυσικά θα τους πεις ότι σου πρότειναν edl flash.” Να τους περιγράψω το πρόβλημα δηλαδή, τι έκανα και οτι χρειάζεται edl flash. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μίλησε με mygad ή qubestore να δεις εάν σε αναλάβουν, μην το πας σε έναν στην τύχη.” Qubestore βλέπω είναι Θεσσαλονίκη. Λίγο ψηλά για εμένα Θα δω στο irepair και στο mygad τι παίζει και …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Φρόντισε εκεί που θα το πας να ξέρουν τι θα κάνουν.. Φυσικά θα τους πεις ότι σου πρότειναν edl flash.” Να τους περιγράψω το πρόβλημα δηλαδή, τι έκανα και οτι χρειάζεται edl flash. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλύτερα να πάει σε τεχνικο γιατί σίγουρα δεν είναι τόσο απλό. Αρχικά θέλει αρκετό ζέσταμα και ξεκόλλημα με βεντούζα. Σίγουρα δεν επιτρέπει πένα-και αιχμηρά αντικείμενα.” Τεχνικό λογικά θα βρω εύκολα. Εδώ στον Πειραιά για παράδειγμα τα irepair νομίζω αναλαμβάνουν και Xiaomi. Όπου και αν το παω όμως, τι τους λέω; Ότι θέλει άνοιγμα και edl mode; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η συσκευή άνοιξε ή όχι ?” Όχι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν μπορείς με κλειδωμένο bootloader...θέλει edl, το οποίο θέλει άνοιγμα πλάτης για test point αλλά και edl authorized account... Βάλε team viewer 9 μόλις κατέβει η recovery rom και στείλε μου στο chat ID & pass” Λοιπόν κατέβασα μια άλλη πιο παλιά έκδοση του Unlock tool και μάλλον ξεκλείδωσε. "No need to repeat unlock" μου έγραψε στο τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk