Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 749.

• RE:

baiosss - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπες στο xiaomifirm.com και κατέβασε την ίδια china rom με την eu rom που είχες” Την κατεβάζω. Μετά δοκιμάζω με miflash tool πάλι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την china fastboot 8.3.29. αυτήν που λες δεν την βρηκα κάπου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Το έτρεξες και πάλι γράφει τα ίδια . Εφόσον τον ξεκλειδωσες μια φορά με δικό σου λογαριασμό τις άλλες φορές και να κλειδώσει ξεκλειδώνει αμέσως και ας είχες Rom από εδώ η από eu. Δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε πολιτική ή xiaomi. Δοκίμασε και άλλη version του mi Unlock” Το ξέρω αυτό ότι ξεκλειδώνει με τον λογαριασμό. Αλλά εάν η συσκευή στις επιλογές για προγραμματιστές έχει κλειστά τα OEM και USB debuging, εφόσον δεν μπορώ να bootαρω και να τα αλλάξω, δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοπ…

• Παράθεση από makisfz: “@baiosss βάλε το miunlock tool στο δίσκο C: και να το τρέξεις ως διαχειριστής. Γιατί πολλές φορές το error unknown - 1το βγάζει αν δεν το τρέξεις ως διαχειριστής” Ούτε και αυτό πετυχαίνει. Εφόσον έχει κλειδώσει ο BL, σκούρα τα πράγματα έως και απίθανα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από NasDriver: “Οπότε ότι δοκιμάσεις θα είναι με china rom μόνο. ” Μάλλον κλειδωμένος απ' ότι βλέπω...Θέλει άνοιγμα η συσκευή μου φαίνεται.c50a9878813b4aa0574f67d52be11083.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν κάνεις και μια δοκιμή μπας και ξεκλειδώσει πάλι με adb εντολές; Ας τις γράψει κάποιος που τις θυμάται ;)” Fastboot oem unlock να υποθέσω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Οπότε ότι δοκιμάσεις θα είναι με china rom μόνο.” Μάλλον κλειδωμένος απ' ότι βλέπω... Θέλει άνοιγμα η συσκευή μου φαίνεται.c50a9878813b4aa0574f67d52be11083.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το κουτί της συσκευής γράφει στο πλάι Global Version ? Αν μπαίνει σε fastboot mode κάνε αυτόν τον έλεγχο ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος” Δεν γράφει κάτι τέτοιο στο κουτί ούτε έχει κάποιο κόκκινο αυτοκόλλητο για global version. Δε θυμάμαι αν είχε βγει και σε global version άλλωστε. Θα τσεκαρω να δω για τον BL Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν κάνει καθόλου flash, κολλάει στα πρώτα second... Ποια συσκευή έχεις ? Global Version or China Version ? Ο Bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ?” Mi note 3. Φορούσα eu stable 10.0.4.0 και έκανα την χαζομάρα μέσω adb εντολών να κλειδώσω τον BL. Προσπαθώ με China και Global fastboot roms, αλλά έχω αυτό το αποτελεσμα που βλέπεις. Δεν ξέρω αν κλείδωσε η όχι ο BL πάντως, ούτε μπορώ κάπως να το δω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ φωτό από το Mi Unlock. Και φωτό από Mi flash, στο οποίο μπορεί να φτάσει τα 2700 seconds, η μπάρα να έχει ολοκληρωθεί αλλά να μην γράφει αποτέλεσμα, failed η success. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk bdc1c2f7c1fa7dd9b6a7e09b27490fe3.jpgec82cd4515b1e2b0f3be8ce556b6bd90.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot;” Αύριο θα προσπαθήσω πάλι αν δεν πετύχει και με την china fastboot rom και θα ανεβάσω φωτό αν είναι. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σταματάει στο 50% και γράφει could not verify device. Να θυμίσω πως είχα eu stable και ίσως γι αυτό δεν μπορώ να κάνω και αυτό. Κάτι τελευταίο πληροφοριακά, είναι ότι δοκίμαζα με global stable fastboot rom να φλασαρω μέσω miflash tool και δεν γίνονταν κάτι. Η οθόνη του fastboot mode στην συσκευή χανόταν και έβγαζε με μικρά γράμματα πάνω αριστερά στην οθόνη "press any key to shutdown". Οπότε η μπάρα στο tool γέμιζε σε κάποια φάση, αλλά δεν έγραφε success η failed. Τώρα δοκιμάζω με china fastboot …

• Παράθεση από makisfz: “Τρέξε το unlock tool για να τον ξεκλειδωσεις αν το είχες ξεκλειδώσει με δικό σου account” Ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ μήπως και το επαναφέρω. Αύριο όμως. Τώρα αλλάζει η ώρα και λέω να κοιμηθώ μια ώρα παραπάνω :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Μη το κλειδώσεις. Δεν γίνεται να κλειδώσει και να έχει πάνω custom rom eu ή άλλη. Κάνε logout από τους google και mi λογαριασμούς και μετά κάνε factory reset από το twrp και σβήσε όλα σου τα αρχεία από τη μνήμη. Είναι το λιγότερο που χρειάζεται να κάνεις.” Δυστυχώς την έκανα την πατατιά μου! Πριν διαβάσω το τελευταίο σου post, βιαστηκα και σκονταψα. Έκανα μέσω adb εντολών fastboot oem lock και από τότε έχω διαρκώς το μήνυμα "the system has been destroyed". Απ' ότι …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση” Επειδή μάλλον θα το αφήσω με την eu stable την τελευταία, μπορώ να κλειδώσω μόνο τον bootloader και να του περάσω το δικό του recovery; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση. Επειδή το κινητό θα το δώσω σε έναν συνάδελφο που το χρειάζεται, τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να κλειδώσω τον bootloader και να μην έχει root; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από cacau: “Η μαμίσια κάμερα δουλεύει κανονικά?” Μόνο εάν βάλεις HDR κολλάει η μαμά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cacau: “Στην 9.5.4 stable έχω αυτήν MGC_3.2.045_FINAL_3.4, μερικοί προτιμούν την ίδια σε v.3.1. Ρυθμίσεις: model Nexus 6P cinf.back camera Nexus Hdr+ auto, front camera NoHdr+, delay 3sec, HDR+ parameters Super High, smoothing No, jpeg quality 100. Correction of auto exposure HDR+ -> min iso ...Έκανες τίποτα "μαγικά" για api2 ή απλά ενεργοποιείται?” Όχι απλά έκανα την μετονομασία και την προσθήκη κάποιων γραμμών μέσω του root explorer, όντας root φυσικά. Πέρασα μια του arnova για OP…

• Εγώ με την stable eu 10.0.4.0 ενεργοποίησα το api2 για την Gcam. Όποιος ασχολείται με το θέμα ποια έκδοση της προτείνει και με ποιες ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στις rom που φοράτε οι υπόλοιποι, είτε ελληνικές, είτε Global, έχετε δει μήπως εάν έχει προστεθεί η επιλογή για 60fps στα 1080p στην κάμερα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “?( Ερωτηξη! Το λογικό αυτό δεν είναι; Πότε απόκτησε ARB το Mi note 3? :D” Έλα μου ντε; Και αυτά όλα δεν απευθύνονται κυρίως για συσκευές της Xiaomi του 2018 που διανύουμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk