Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 749.

• RE:

baiosss - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “4G βλέπω, δεν ξέρω αν έχει 4G+ στην Κω....θα μου δείξει και το συμβολάκι +, αν πιάσει?” Ε θα είναι πολύ βαθιά και δεν φαίνεται :p Ναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “πιο...βαθιά, DIPPER and DIPPER!! χα χα χα χα χα” 4G+ πιάνεις με τα "πιο βαθιά" σου γιατί σε άλλο forum ο άλλος έλεγε ότι ούτε αυτό υποστηρίζει καλά καλα και τους έκανε άνω κάτω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα βάλω και κλομπαλ σε λίγο, μη σκας!! :lol:” Τα dipper ποιο μοντέλο ειναι; MI8; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα σου απαντήσω εγώ σε λίγο...θα ανέβω ταρατσα με τα δύο dipper, το ένα με eu, το αλλο με china stable... :mrgreen:” Το θέμα είναι ότι για τις global διαβάζω τα χειρότερα σε αυτό το κομμάτι, οπότε η σύγκριση θα έπρεπε να είναι global με china. Βέβαια από το τίποτα και αυτό που λέω μας κάνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε διπλανό forum, σε νήμα άλλης συσκευής της Xiaomi (MI8) διάβασα ότι με china rom κάποιοι είδανε καλύτερη ποιότητα στις φώτο της κάμερας από ότι με global rom και ότι αυτό ίσως έχει να κάνει με "πατέντες" στην Ασία που δεν μπορουνε θεωρητικά να βγουν εκτός. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε εμάς; Εχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα China rom να κάνει συγκρίσεις; Οι eu roms δεν είναι θεωρητικά το ίδιο με τις china; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cacau: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από linuxilakis: “Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μήπως τότε να αρχίσουμε να την ξεχνάμε κιόλας; Γιατί πολύ καλές οι τιμές στις συσκευές της, από Κίνα πάντα, αλλά αν αρχίσει…

• Παράθεση από linuxilakis: “Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μήπως τότε να αρχίσουμε να την ξεχνάμε κιόλας; Γιατί πολύ καλές οι τιμές στις συσκευές της, από Κίνα πάντα, αλλά αν αρχίσει και τι καρακλειδωνει ολοένα και περισσότερο,…

• Εγώ πάντως με την EU developer δεν χρειάζομαι factory reset από έκδοση σε έκδοση κάθε εβδομάδα. Μου κάνει εντύπωση που το κάνει σε εσάς, επειδή υποτίθεται ότι και η ελληνική ένα μέρος της βασίζεται στις EU. Ίσως πρέπει να αποφασίσετε να μείνετε σε κάτι πιο stable όσο έχουμε τον καιρό ακόμα με το Mi Note 3 να κάνουμε πισωγυρίσματα σε παλαιότερα firmwares. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει περίπτωση να δούμε 60fps στα 1080p η στα 4K του βίντεο; Υπάρχει πληροφόρηση για κάτι τέτοιο μελλοντικά η θα το αφήσουν έτσι για πάντα; Επίσης βλέπω στην τελευταία developer ότι έβαλαν και μια νέα λειτουργία στο HDR της κάμερας. Live και Pro. Ποια η διαφορά σε αυτά; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ παίδες μόλις πέρασα την eu dev 8.8.30 με απλά wipe dalvik και cache και δεν έχω κανένα θέμα προς το παρόν. Όλα κυλάνε ομαλα. Πέρασα και το τελευταίο magisk χωρίς θέμα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή δείχνει μέχρι στιγμής η EU 8.8.3. Δεν έχει τα προβληματακια της προηγούμενης, συν και το security Ιουλίου που έχει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από ότι διαβάζω η Sharp ξεκίνησε μαζική παραγωγή oled οθονών. Πολύ καλό νέο αυτό που σημαίνει ότι θα πληθαίνουν οι συσκευές με τέτοιες οθόνες. Συν ότι και η Xiaomi δε θα χρειάζεται να αγοράζει μόνο από την Samsung. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ούτε στη EU φαίνονταν οι επιλογές αυτές. Γύρισα στην προηγούμενη.Παράθεση από Chris Gousias: “Στο μενου δεν εμφανιζονται τα γραμματα.Στα τυφλα που δοκιμασα λειτουργουν ωστοσο οι επιλογες :)Για την 8.7.26 ο λογος.” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “ειμαι σε miui 9 . Μπορω να φλασαρω την 10 με απλη εγκατασταση και οχι fr? ” Θεωρητικά μπορείς. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι μεγάλες και εμφανισιακά αλλά και παρασκηνιακά, αν δεν πέσεις σε τιποτα bootloops, στην καλύτερη δε θα λειτουργεί τίποτα σωστά και θα έχεις διαρκώς force close συστήματος κλπ. Οπότε δεν το γλιτώνεις το fr. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το φρ υποθετω χανω τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “ειμαι σε miui 9 . Μπορω να φλασαρω την 10 με απλη εγκατασταση και οχι fr?” Θεωρητικά μπορείς. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι μεγάλες και εμφανισιακά αλλά και παρασκηνιακά, αν δεν πέσεις σε τιποτα bootloops, στην καλύτερη δε θα λειτουργεί τίποτα σωστά και θα έχεις διαρκώς force close συστήματος κλπ. Οπότε δεν το γλιτώνεις το fr. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γνωρίζει κανείς αν ποτέ σε μελλοντικό update θα αποκτήσει το βίντεο 60fps σε 1080p η σε 4K; Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που με ξενερώνει σε αυτή τη συσκευή, ειδικά όταν έχει τόσο καλή κάμερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kwstpap: “για τα notification αλλαξετο απο το high σε urgent και θα σε αφησει” Ναι αυτό αλλαξα και όντως έγινε. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δουλεύω την Miui 8.7.19 eu και έχω παρατηρήσει δύο θεματακια τα οποια δεν ξέρω αν είναι bugs. Το ένα είναι ότι ενώ έχω επιλέξει τα full screen gestures, ταυτόχρονα ομως δουλεύουν και τα πλήκτρα. Στην προηγούμενη 8.7.12 θυμάμαι τα πλήκτρα δεν δούλευαν αν ειχες επιλέξει την πλήρη οθόνη. Το δεύτερο είναι ότι δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω σε κάποια apps τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος όπως και τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Το κάνει σε apps όπως το BBM το Gmail και το Tapatalk. 2181b0e0e538e9…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Firem@n: “Καλησπέρα, κατεβάζω την 8.7.19 και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει: έχω την 8.7.12 και όταν την πέρασα είχα κάνει μετά την εγκατάσταση wipe cache, dalvik και data . Τώρα που θα περάσω την νέα, πρέπει να κάνω κάποια από αυτά;” Data δε χρειάζεται να κάνεις τώρα. Μόνο dalvik και cache. Αν πας σε τελείως διαφορετική ROM από developer σε stable ας πούμε, τότε θες και wipe data. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Εχει παρατηρήσει κάνεις διαφορές στο stabilisation του βίντεο με MIUI 10; Ητανε πιο σταθερό μήπως με την 8.4.26 ας πούμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk