Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠάντως και αυτό που έχω δουλεύει για Android 8 απ ότι βλέπω και ας μην είναι το συγκεκριμένο. Παράθεση από geoanto555: “Στην υπογραφη μου ειναι το 3,2,2 α8” Ευχαριστώ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έκανες format βρε????? Βιάστηκες να ακούσεις τον ακατανόμαστο. Μπες sdcard - λιγο πιο κατω απο αυτα τα αρχεια που βλεπεις.” Χαχαχα. Μισό λεπτακι. Ελάτε αν μπορείς στο chat να μη γράφουμε εδω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε αυτο twrp_jason_3.2.2-0_miui-hellas-miui10-android8.img” Τελικά και μετά από format data το ίδιο. Ενώ βλέπει ότι η internal storage έχει κάποια MB αρχεία, δεν μπορώ να την δω. Μου βγάζει κάτι άκυρους φακέλους συστήματος acct, boot, cache, config κλπ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑυτό που αναφέρει και ο @chris Gousias μερικα posts πιο πανω.Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από baiosss: “Το πρόβλημα είναι ότι δε διαβάζει τον εσωτερικό χώρο μου και μάλλον χρειάζεται ολικό format; Δε θυμάμαι τι ακριβώς χρειάζεται. ” Ποιο απο τα 2?” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν έχεις κανει format βαλε το 3,2,1-0” Τέλεια! Δούλεψε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από baiosss: “3.2 1.X; αυτό δοκιμάζω; ” Για sharp η το 3,1 , 3,2,1,0, 3,2,1-2... Τα 2 πρωτα δουλευουν σίγουρα(λεω) το άλλο καπου καπου κανει κολπα.” Το 3.2.1.2 δεν δουλεύει :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI - Recoveries - Xiaomi-Miui.gr” 3.2 1.X; αυτό δοκιμάζω; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈχεις ένα link για το δικό σου;Παράθεση από geoanto555: “ναι το θυμάμαι.. Τωρα θα σου δουλεύει και το δικο μου 3,2,1,0 αλλα αν δεν έχεις κάνει format θα πρεπει να κάνεις. Υποτίθεται όλα τα 3,2 μπορουν να χρησιμοποιηθούν και σε android 8. Δεν ξέρω όμως τι κέρνελ χρησιμοποιεί ο δημιουργός του οπότε ίσως να χρειάζεται κάποιες αλλαγές..” Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΧρησιμοποιώ αυτό γιατί ήταν και το μοναδικό που μου δούλευε το touch. Από τότε δεν έχω δοκιμάσει άλλο. Αν θυμάσαι είχαμε κάνει κάτι δοκιμές μαζί.Παράθεση από geoanto555: “Αυτο δεν ειναι δικο μου οπότε μάλλον δεν μπορω να σου απαντήσω.” Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτά που έχουμε λογικά ειναι οκ ακόμη και με android 9. Δοκιμαζουμε και βλέπουμε... το ίδιο twrp σε whyred android 8 οργώνει οπότε είμαστε οκ(λογικά) ” Αυτό δηλαδή είναι εντάξει; 97c9caa559c5eed5945c2c9a33bb2602.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tziortzisi: “Παράθεση από manousakas: “τζαμακι και θηκη δεν του εχει βαλει κανεις???? Δεν σας νοιαζει αν σας πεσει κατω ο jason???? Σε τι καπιταλιστικο κοσμο ζουμε θεε μου.... ” Με tempered glass τι γινεται ρε παιδια? Οσα εχω βαλει μαζευουν σκονη από κατω σε 1 εβδομαδα. Υπαρχει καποια καλη εισηγηση?” Nillkin και ας αφήνει κενά δεξιά, αριστερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔεν είναι πρόβλημα τους. Είναι το calibration που έχουν κάνει μάλλον.Παράθεση από duc: “Η κιτρινωπή απόχρωση είναι λόγω του ότι είναι προβληματικές οι οθόνες ή απλά έτσι βγαίνουν, εγώ τουλάχιστον που έχω jdl δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε, ίσα ίσα που πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή ποιότητα σε ips οθόνη.” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από duc: “Παράθεση από baiosss: “Οι ίδιες οθόνες είναι ρε παιδιά με διαφορετικό calibration. Θυγατρική η μία της άλλης νομίζω είναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.....” Απλά οι JDI έχουν μια πιο κιτρινωπή απόχρωση συνήθως. Ιαπωνεζικες και οι δυο, Sharp και Japan display. Κάπου είχα διαβάσει ότι ετοιμάζονται και για amoled οθόνες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk