Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 749.

• RE:

baiosss - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από Chris Gousias: “Οκ Geoanto ,δε γνωριζα ολες τις απαραιτητες λεπτομερειες.Θα το δω αυριο.Ευχαριστω για την ενημερωση.” Όχι αύριο. Άφησε το να στρώσει μετά από δύο τρεις φορτίσεις. Και καμιά επανεκκίνηση στο ενδιάμεσο. Θέλει κάποιες μέρες να σταθεροποιηθεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα smart scenes βοηθάνε καθόλου στην αυτονομία η τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα; Έχω την εντύπωση το δεύτερο. Επίσης στην 8.3.15 λειτουργεί η τοποθεσία στον καιρό; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αν δεν συναντήσεις bugs καλα εισαι. Είσαι σε νεώτερη miui.” Αν εξαιρέσω την διαρκεια της μπαταρίας, κάτι που θα διορθωθεί ενδεχομένως σε επόμενο update, όχι δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Και ο καιρός διορθώθηκε βλέπω που δεν άλλαζε τοποθεσία. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Δυστυχως ναι. Αν δεις στο bug report που ανέβασα έβαλα την τελευταία κινεζική stable” Έχει κάτι παραπάνω η ελληνική stable για να την προτιμήσω η δεν χάνω κάτι; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Είναι λίγο χάλια η αυτονομία με την τελευταία eu dev, η εμένα μου φαίνεται; Βέβαια εχθές την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Αλλά συνήθως η καλή αυτονομία φαίνεται από τις πρώτες ώρες. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 8.3.29 και 8.3.22 eu είχαν κακή αυτονομία. Η καλύτερη rom που χα βαλει απο άποψη αυτονομίας ηταν η 8.3.15 eu για μένα. Αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία stable (ελληνική) και ειναι μια χα…

• Είναι λίγο χάλια η αυτονομία με την τελευταία eu dev, η εμένα μου φαίνεται; Βέβαια εχθές την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα. Αλλά συνήθως η καλή αυτονομία φαίνεται από τις πρώτες ώρες. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Antretng: “Γενικά σε ταχύτητες χαμηλότερες από 1/10 τα πάει καλύτερα το mi note 3. Αλλά γενικά δεν θα το συνιστούσα αφού το 1/12 είναι ήδη αρκετά αργό και θα χάσεις και το hht που κάνει διαφόρα. ” Αν το βάλεις ας πούμε στα 2 η στα 4 δευτερόλεπτα το κλείστρο; Θέλει πολύ σταθερό χέρι ή βοηθάει αρκετά ο σταθεροποιητής; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι βοηθάει αλλά θα πρέπει κάπου να το στηρίξεις . Σε καγκελα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Γενικά σε ταχύτητες χαμηλότερες από 1/10 τα πάει καλύτερα το mi note 3. Αλλά γενικά δεν θα το συνιστούσα αφού το 1/12 είναι ήδη αρκετά αργό και θα χάσεις και το hht που κάνει διαφόρα.” Αν το βάλεις ας πούμε στα 2 η στα 4 δευτερόλεπτα το κλείστρο; Θέλει πολύ σταθερό χέρι ή βοηθάει αρκετά ο σταθεροποιητής; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Ναι και γω στην πρώτη περίπτωση αναφέρομαι. Δουλεύει η όχι το OIS όπως θα έπρεπε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ois σε "ceteris paribus" σε βοηθάει να βγάλεις ευκολότερα sharp φωτγοραφία, δηλαδή όταν έχεις ίδιο shutter speed, ιδιο shutter lag και εξίσου καλό πιάσιμο (βάρος και διαστάσεις επηρεάζουν το κράτημα). Όμως τα κινητά με OIS βάζουν πιο αργούς χρόνους έκθεσης ώστε να λάβουν περισσότερο φως και να έχουν καλύτε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Μα δεν υποτίθεται ότι εκεί θα έπρεπε να βοηθάει το OIS; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας ” Στο camera shake ναι. Στο motion blur όχι. Όσο πιο γρήγορος κινείται ο άλλος τόσο πιο γρήγορο κλείστρο χρειάζεσαι.” Ναι και γω στην πρώτη περίπτωση αναφέρομαι. Δουλεύει η όχι το OIS όπως θα έπρεπε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα δεν υποτίθεται ότι εκεί θα έπρεπε να βοηθάει το OIS; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Εγω παιδια με την 8.4.4 eu η μπαταρια τρεχει νερακι.” Φεύγει αβερτα; Βλέπω έχει γίνει σε κάποια σημεία καλή μετάφραση στα μενού. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Η τελευταία 8.4.4 eu τι λέει Αντρέα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βγήκε 8.4.4? Νόμιζα ότι δεν θα βγάζαν αυτή την εβδομάδα. ” Ναι βγηκε κανονικα. Τωρα την κατεβαζω.

• Η τελευταία 8.4.4 eu τι λέει Αντρέα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα δεν θα βγει άλλη; Για eu developer λέτε η για ελληνικές; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ίσα ίσα που τώρα είναι που δεν αποτελεί auto αφου παρεμβηκες και το εκλειδες Άλλωστε δεν είναι η μόνη εταιρεία που κάνει stacking (βλέπε lg, samsung κλπ). Απλά η xiaomi σου δίνει την δυνατότητα να παρεμβεις. Το nr έχει στηθεί σε συνεργασία με το hht. Αν το απενεργοποιησεις χαλάς εντελώς το στήσιμο της κάμερας. ;)” Ok. Αυτό δεν το ήξερα. Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ και ειδικός. Δεν το έχω κιόλας πάντα ενεργό, γιατί έχει και το bug που λειτουργεί και την μέρα. Στάλθηκε από το Mi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Το hht ενεργοποιειται αυτόματα στο mi note 3 οποτε κακος το απενεργοποιήσες. Εκτός αν προτιμάς να το ανοίγεις χειροκίνητα εκεί που κρίνεις. Αλλά βράδυ πρέπει να το βάζεις. Αντίθετα το HQ δεν ενεργοποιειται αυτόματα επειδη ρίχνει shutter speed και έχει πιο επιθετικό nr. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη δυσκολία λήψης και πιο παστέλ αποτέλεσμα. Όσον αφορά το hdr γενικά είναι μέτριο αλλά δεν το χει και τόσο ανάγκη. Οι ημερήσιες που τράβηξα είναι με κλειστό hdr (στο op ενεργοπο…

• Παράθεση από Antretng: “Ισχυει. Ακομα και τα φτηνα της που εχουν κακή κάμερα (πχ rn4x) δεν εχει πιο κακή κάμερα από το μεσο κινητό αυτών των χρημάτων. Στα 125 ευρω που το βρισκεις Ελλάδα το rn4x, ποιο άλλο 5,5αρη δικαρτο έχει καλύτερη κάμερα. Θέλω να πω ότι σε όλες τις κατηγορίες έχει βελτιωσει τη κάμερα. ” Λοιπον κατι καταφερα να κανω με το OneDrive. Νομιζω δηλαδη Εδω τις εχω τραβηξει στο αυτοματο εντελως και στα δυο. Χωρις HDR, HQ, HHT και αλλα κολπα. OneDrive Εδω και στα δυο εχω βαλει HDR απλ…

• Βασικά από το Mi5S και μετά άρχισε να δείχνει καλά δείγματα θαρρώ η Xiaomi. Πριν όντως δεν μπορούσε σε χαμηλό φωτισμό να συγκριθεί με κανέναν άλλον από τους επώνυμους. Αλλά αυτά που προσφέρει, στις τιμές που τα προσφέρει (Κίνας πάντα :D), κανένας άλλος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι ρε άραξε, τι να παρεξηγήσουμε; Γνώμες ανταλλάσσουμε. Άλλωστε ο καθένας με τα δικά του μάτια τα βλέπει αλλιώς όλα. Όπως και η χρήση που κάνουμε ο καθένας μας είναι διαφορετική. Εγώ ας πούμε δεν έχω κανένα social media app, επειδή πολύ απλά δεν ασχολούμαι με αυτά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk