Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Καλημέρα αλάνια. Έχω διαβάσει 20 σελίδες δεν έχω βγάλει άκρη ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για κάμερα . Έχω τελευταία dev άρωμα. Ένα λινκ αν μπορείτε
Παράθεση από demakhs: “Βάλε το apk με το hdr+ Loading site please wait... ” Αυτό το apk προσπαθούσα Να περάσω μέσα από twrp τελικά το πέρασα κανονικά χωρίς το twrp.αλλα θα μου χρειαστεί το twrp να εμφανίζει τα αρχεία για τις αναβαθμίσεις της rom
Καλημέρα θέλω ν περάσω την Google camera μέσω twrp. Αλλά στο twrp δεν μου εμφανίζει τους φακέλους όπως download κλπ
Καλησπερα μαγκες προσπαθω να περασω την τελευταια arwma και με κολλαει στο 87%
Καλημέρα μάγκες είμαι με global stable και λέω να βάλω ελληνική να έχω όλα τα έξτρα καλούδια.παω ξεκλείδωμα και περνάω κανονικά;
Ευχαριστώ πολύ τώρα θα την πάρω και θα δω
Καλησπέρα είχα πάρει μια lp camera από ebay 38 ευρώ και μπήκε τελειώνειο και πρέπει να πληρώσω 24 ευρώ. Είναι λογικό το 24;
Καλησπέρα έχω ένα redmi note 3 pro της νύφης μου ποια ρομ πρωτινεται να βάλω με καλή μπαταρία και κάμερα
Καλησπέρα έχω ένα redmi note 3 pro της νύφης μου ποια ρομ πρωτινεται να βάλω με καλή μπαταρία και κάμερα
. Καλησπέρα Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε τα βίντεο που θέλουνε Adobe player ; =============== Ιουν 26th 2017, 10:06pm =============== Αυτό εδώ
ειχα παρει για το s7 edge ενα για ολη την οθονη με 1 ευρω αλλα δν εκανε καλη επαφη! Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
για ολη την οθονη δν υπαρχει καποιο?
Παράθεση από zt654: “Θες ολόκληρη οθόνη ή απλά για tempered glass? ” οτι ειναι καλυτερο =============== Ιουν 19th 2017, 11:27am =============== Original Nillkin Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Mi 5S MI5S H+ Pro | eBay αυτο εδω σκεφτομαι
Καλημέρα παιδιά μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος Tempered Glass
Συνεχίζει το θέμα μετά από επαναφορά
Παράθεση από Capamble: “Καλησπέρα στην παρέα. Περιμένοντας το εν λόγο κινητό ήθελα να ρωτήσω με priority mail από banggoog 3 και πάμε για 4 μερες στάσιμο σε (The item is pre-advised) είναι λογικό; Σε πόσες μέρες έχετε παραλάβει με priority mail? ” εγω παρελαβα σε 15 μερες για θεσσαλονικη
Παράθεση από johnjor: “Τελικα η τελευταια global stable V8.2.1.0 γνωριζουμε αν εχει Ελληνικα; ” εχει φιλε! =============== Ιουν 17th 2017, 10:56am =============== Το έβαλα flight Mode, τέρμα χαμηλό φωτισμό όχι WiFi, αθόρυβο.