Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 395.

• καλημέρα μάγκες πήγα για περιέργεια σε έναν τεχνικό με είπε είχε κάνει ένα κινέζικο αλλαγή firmware και πέτυχε.τι λέτε?θα κάνω flash μια fastboot.συνδεση Wi-Fi υπάρχει η σιμ διαβάζεται αλλά δεν υπάρχει σήμα

• σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ξέρω την διαδικασία.το θέμα είναι με την rom περνιετει και το imei?

• Kenzo ειναι 150 Mm ειναι

• Παράθεση από NasDriver: “Redmi Note 3 Pro (Kenzo) αφού είναι hexa και έχει android 5 Αλλά το Public παίρνει από την Infoquest η οποία φέρνει μόνο του Redmi Note 3 Pro SE (Kate) Παίζει να έχουν κάνει flash λάθος ρομ σε κάνα service ” φιλε τωρα δν ξερω τι γινεται με τα public...ο θειος μου με το εδωσε τωρα μπορει και να μην το ειχαν τα public απλα το συνδυασα με εκει επειδη ειναι διευθυντης!μπορει οπως λες να μην ειναι απο τα public απλως μου ειπε ειναι demo και δεν λειτουργει η καρτα!

• Παράθεση από gkalen: “Θα του κοπαναγα μια 5.1 fastboot rom σε edl mode .. για kenzo ή μάλλον kate θα είναι .. ” θες να πεις οτι με αλλαγη ρομ μπορει να παρει imei?

• Οριστε! @nasen χυμα ηταν φιλε!

• Εννοω ηταν στην βιτρινα στο public και επειδη ο θειος μου ειναι διευθυντης του το εδωσαν αλλα ειναι demo

• καλησπερα μαγκες!Εχω στα χερια μου ενα δεμο κινητο xiaomi το οποιο οπως ολα τα demo δεν εχουν συνδεση στο διαδίκτυο,εψαξα το imei δεν υπαρχει ειναι ολα 000...Τι μπορω να κανω για να λειτουργησει,υπαρχει καποιος τροπος?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από vortalhe: “δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια ” καταλαβαίνεις και πολύ καλά ” Οχι φιλε αληθεια λεω.Δεν καταλαβαινω αυτο το affiliate link! =============== Απρ 28th 2017, 9:17pm =============== Βρηκα και την διαφημηση

• δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια

• zisistil δεν σε καταλαβα φιλε @mike ναι φιλε τα εχω θα μιλησω πρωτα θα κρατησω και καποια screenshot σε περιπρωση που γινει παραγγελεια και με πουν τπτ μετα για το Paypal! σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

• @mike δεν ξερω ρε φιλε τι παιζει δν εχω συνδεθει και βγιανει η προσφορα θα στειλω email να δω τι παιζει γτ ειναι καλη προσφορα!

• Παράθεση από mike: “Καλησπέρα φίλε @vortalhe Για να σου λεει email only θα εννοεί ότι πρόκειται για προσφορά που σου έστειλαν στο mail σου(θα έχεις κάνει subscribe και θα λαμβάνεις newsletter προσφορες κτλπ).Εκτιμω ότι θα ανοιξες το λινκ μέσω του mail σου.Όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου γνώμη μου φιλική μη μπλέκεις με αυτό το ''τρυπακι'' αν σε πιάσουν θα πληρώσουμε κτλπ...Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και απλό όσο ακούγεται. Παρόλαυτα μπορείς να μου πεις πως το γνωρίζεις αυτό? Εννοώ επικοινώνησες μα…

• Καλησπερα βρηκα αυτο εδω το οποιο λεει το gearbeast αμα υπαρξουν τυχον εξοδα για τελωνειο τα πληρωνει.Αλλα δν καταλαβα που λεει Only email XiaoMi Mi5 64GB 4G Smartphone-248.99 Online Shopping| GearBest.com

• Παράθεση από Jorge69: “Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα ! Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην επιλογή του RedMi Pro το οποίο και σκέφτομαι να παραγγείλω ! Το έχω βρει περίπου στα 220 ευρώ. Είναι καλά ή είναι τσιμπημένη η τιμή ; Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με καλύτερη τιμή και αξιόπιστο site χωρίς προβλήματα με τελωνείο ας μου στείλει pm (λογικά δεν επιτρέπεται να μου γράψει εδώ). Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραγγελία ; Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει επίσημη global version ROM για τ…

• Παράθεση από zisistil: “Ρε παιδιά όπως και στους υπολογιστές ανάλογα πόσο βαριά προγράμματα εκτελείτε έτσι λειτουργούν και οι πυρήνες. ” Εγώ έχω μόνο την εφαρμογή και τίποτα background και το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί σωστά κολάει απίστευτα

• Παράθεση από DimitrisVerlis: “εγω έχω πρόβλημα με την διαχείριση των πύρινων του επεξεργαστή ας πούμε παίζει το YouTube ενα τραγουδι ανοίγω την κάμερα δουλεύουν μόνο οι 4 ποιο χάλια πύρινες και σέρνονται τα πάντα, περιμένω την τελευταία xtvr να κάνω clean install μήπως και στρώσει, αυτό με τον επεξεργαστή το παθαίνω και έξω ακόμη και χωρίς το YouTube μου το κάνει σε πολλές εφαρμογές και εχει καταντήσει σπαστικό δεν ξέρω τι να κάνω, ας πούμε τώρα που γράφω κολλάει το πληκτρολόγιο (Gboard) ” Αυτό …

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε μια αναζήτηση "APN " και θα το βρεις.. Έχει 3-4 βήματα. Πιθανότατα να μην πιάσει γτ αυτό ειναι για cosmote... Μίλα και με τον πάροχο της κάρτας σου.. νομίζω εκεί θα είναι το θέμα εκτός αν την δοκίμασες και κάπου αλλού. ” το έβαλα σε άλλο κινητό και πάλι τα ίδια. θα πάρω τηλέφωνο

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vortalhe: “.Eχω επιλεξει 4g και εχω βαλει apn ” Έκανες τα βήματα του οδηγού και δεν έστρωσε δλδ; ” Ποιον οδηγο??

• Καλησπέρα μάγκες έχω δύο κάρτες μια q και μια cosmote η cosmote λειτουργεί κανονικά η q πάντα έχει σήμα κανονικά αλλά το σήμα της περιαγωγής οπότε τα mb δεν λειτουργούν.Eχω επιλεξει 4g και εχω βαλει apn