Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 395.
-
Παράθεση από NasDriver: “Redmi Note 3 Pro (Kenzo) αφού είναι hexa και έχει android 5 Αλλά το Public παίρνει από την Infoquest η οποία φέρνει μόνο του Redmi Note 3 Pro SE (Kate) Παίζει να έχουν κάνει flash λάθος ρομ σε κάνα service ” φιλε τωρα δν ξερω τι γινεται με τα public...ο θειος μου με το εδωσε τωρα μπορει και να μην το ειχαν τα public απλα το συνδυασα με εκει επειδη ειναι διευθυντης!μπορει οπως λες να μην ειναι απο τα public απλως μου ειπε ειναι demo και δεν λειτουργει η καρτα!
-
Παράθεση από mike: “Καλησπέρα φίλε @vortalhe Για να σου λεει email only θα εννοεί ότι πρόκειται για προσφορά που σου έστειλαν στο mail σου(θα έχεις κάνει subscribe και θα λαμβάνεις newsletter προσφορες κτλπ).Εκτιμω ότι θα ανοιξες το λινκ μέσω του mail σου.Όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου γνώμη μου φιλική μη μπλέκεις με αυτό το ''τρυπακι'' αν σε πιάσουν θα πληρώσουμε κτλπ...Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και απλό όσο ακούγεται. Παρόλαυτα μπορείς να μου πεις πως το γνωρίζεις αυτό? Εννοώ επικοινώνησες μα…
-
Παράθεση από Jorge69: “Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα ! Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην επιλογή του RedMi Pro το οποίο και σκέφτομαι να παραγγείλω ! Το έχω βρει περίπου στα 220 ευρώ. Είναι καλά ή είναι τσιμπημένη η τιμή ; Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με καλύτερη τιμή και αξιόπιστο site χωρίς προβλήματα με τελωνείο ας μου στείλει pm (λογικά δεν επιτρέπεται να μου γράψει εδώ). Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραγγελία ; Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει επίσημη global version ROM για τ…
-
Παράθεση από DimitrisVerlis: “εγω έχω πρόβλημα με την διαχείριση των πύρινων του επεξεργαστή ας πούμε παίζει το YouTube ενα τραγουδι ανοίγω την κάμερα δουλεύουν μόνο οι 4 ποιο χάλια πύρινες και σέρνονται τα πάντα, περιμένω την τελευταία xtvr να κάνω clean install μήπως και στρώσει, αυτό με τον επεξεργαστή το παθαίνω και έξω ακόμη και χωρίς το YouTube μου το κάνει σε πολλές εφαρμογές και εχει καταντήσει σπαστικό δεν ξέρω τι να κάνω, ας πούμε τώρα που γράφω κολλάει το πληκτρολόγιο (Gboard) ” Αυτό …
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε μια αναζήτηση "APN " και θα το βρεις.. Έχει 3-4 βήματα. Πιθανότατα να μην πιάσει γτ αυτό ειναι για cosmote... Μίλα και με τον πάροχο της κάρτας σου.. νομίζω εκεί θα είναι το θέμα εκτός αν την δοκίμασες και κάπου αλλού. ” το έβαλα σε άλλο κινητό και πάλι τα ίδια. θα πάρω τηλέφωνο