@makis1024 Εννοεις τι μου βγαζει στην γραμμη εντολων; Στον οδηγο που μολις διαβασα αναφερει για 2 επεξεργαστες για snapdragon και mtk,εγω ποιο απο τα δυο να ακολουθησω;
@makis1024 Ωραια εκανα την αιτηση και πηρα το μηνυμα απο την xiaomi οτι ειναι ξεκλειδωτος το bootloader.Τωρα θα πρεπει να ελεξω αν ειναι πραγματι ξεκλειδωτος μεσω της κατηγοριας Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος σωστα;
το bootloader ειναι ξεκλειδωμενο ρε παιδια ειχα κανει την αιτηση και μου ηρθε μηνυμα μετα απο 2 μερες πως ξεκλειδοθηκε ,την ελληνικη ρομ θελω να περασω και εγω τωρα εχω την παγκοσμια...αα καταλαβα τι λετε τωρα το καταλαβα για το βοοτλοντερ...θα σας στειλω κατα τις 7 να σας πω...
@makis1024 Σας ευχαριστω πολυ,μπορεις να μου στειλεις σε λινκ την καταλληλη ρομ για το κινητο μου διοτι ειναι πολλες εκδοσεις και δεν θελω να κανω καποιος λαθος
Παιδιά έχω την παγκόσμια έκδοση και θέλω να βάλω την ελληνική ρομ. Εχω κάνει αίτηση και έχω ξεκλείδωτο bootloader. Μετά ας μου πει κάποιος τα βήματα που πρέπει να κάνω αναλυτικά διότι δεν ξέρω και όταν είναι για δικό μου κινητό μπλοκάρω
@gkalen Συγγνωμη νομιζα πως ειχα την ελληνικη ρομ.Ποια απο τα 2 λινκ να χρησιμοποιησω? και μπορω να κανω την διαδικασια με κλειδωμενο bootloader? =============== Ιαν 18th 2017, 3:55pm =============== Τον εχω ξεκλιωσει το bootloader.Τωρα τι κανω?
@geoanto555 =============== Ιαν 18th 2017, 2:53pm =============== Η κατηγορια Άλλα ειναι 25% και πιστευω πως σε αυτο οφειλεται η τοσο γρηγορη μειωση της μπαταριας
@geoanto555 Έχω θέμα με την μπαταρία κάποια εφαρμογή η ρύθμιση μου τρώει την μπαταρία.Πηγα την Παρασκευή να μετρήσουν την μπαταρία και μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μετα πήγα στην κατηγορία ενεργεία και απόδοση μου έχει τις εφαρμογές που χρησιμοποιω και μια τελευταία κατηγορία ΑΛΛΑ που έχει 25% και δεν ξέρω που οφείλεται