Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 167.

• Παράθεση από chrdes: “Καθαρίζει το κινητό. Μετά μπορείς να κάνεις upgrade από dev σε dev ή από stable σε stable χωρίς factory reset. Αν αλλάξεις από dev σε stable ή το ανάποδο θέλει factory reset. Επίσης προτείνουν factory reset και από την 7 στην 8. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Αλλά για κάθε περίτπωση,λάθους μου, ας κάνουμε και κανένα back up Πριν! Οπότε δεν υπάρχει θέμα, το κινητό θα έίναι όπως πριν απλά χωρίς να χρειάζεται να ξαναστήνω πράγματα. Φυσικά περνάμε την ρομ μέσω twrp και Install, αν …

• Παράθεση από teodkats: “ 2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original; ” Στο δικό μου χρησιμοποιώ εκτός από original, pc, τις περισσότερες φορές samsung και μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

• Καλησπέρα, να ρωτήσω όταν κάνουμε clear dalvick και cash, αφού δε χάνουμε τίποτα από το στήσιμο του τηλεφώνου, (επαφές data εφαρμογές) τί κερδίζουμε στη λειτουργία του τηλεφώνου. ΕΠίσης αν έχω κατάλαβει μετά από αυτά τα clear Μπορούμε να περάσουμε την ίδια μόνο ρομ ή και επόμενη έκδοση, αρκεί να είναι για παράδειγμα dev mui7, εφόσον έτσι είναι σεταρισμένο το τηλέφωνο και δε θα διαλυθεί το σύμπαν.

• Προς ενημέρωση το bluetooth άρχισε να δουλεύει κανονικότατα και με μικρή κατανάλωση μπαταρίας καθ' ότι μιλάω αρκετά. Μάλλον φοβήθηκε τα wipes Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

MANVLIS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Ευχαριστώ πολύ, ν ακάνω αναβαθμιση ή να περάσω μέσω νέα ρομ μέσω twrp. Αν περάσω νέα ρομ να κάνω μόνο wipe cach kai dalvik για να μη χάσω τις ρυθμίσεις και τηλέφωνα μυνήματα κλπ ή είναι καλύτερα να τα κάνω από την αρχή και να το ξαναστήσω από την αρχή;” Φίλε μου, Με την miui 8 σταμάτησαν σε εμένα τουλάχιστον οι αποσυνδέσεις Bluetooth, wipe cache, davik, data και παιρνάς όποια rom θέλεις μεταγενέστερη της 6.6.17 μια που είσαι και develakias. Και άσε…

• Ευχαριστώ πολύ, ν ακάνω αναβαθμιση ή να περάσω μέσω νέα ρομ μέσω twrp. Αν περάσω νέα ρομ να κάνω μόνο wipe cach kai dalvik για να μη χάσω τις ρυθμίσεις και τηλέφωνα μυνήματα κλπ ή είναι καλύτερα να τα κάνω από την αρχή και να το ξαναστήσω από την αρχή;

• Καλησπέρα στην παρέα. Στην προσπάθιά μου να συνδέσω ακουστικά Bluetooth, το bluetooth συνδέεται και αποσυνδέεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει τη συσκευή. Επίσης απο τις ρυθμίσεις δε με αφήνει να αλλάξω το "ορατή από συζευγμένες συσκευές". Στην αρχική οθόνη των ρυθμίσεων το δείχνει μία ενεργό μία ανενεργό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποήσω. Η ρομ που έχω είνα GTV 6.1.29, και γενικά είμαι ικανοποιημένος και δεν την έχω αλλάξει από το Φλεβάρη, γιατί δεν είχα κανένα πρόβλη…

• Η εγκαταάσταση με το miflash ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αναγνωρίζει την κάρτα. Thanks @GR_Macedon αυτό ήταν!!

• Στο miflash δεν μου εμφανίζει τη συσκευή κάτω από το device, ενώ στον η/υ και στο mi pc suite το βλέπω κανονικά, οπότε αν δεν το εμφανίζει στο mi flash πως θα εγκαταστήσω fastboot rom για να προχωρήσω Edit: Άκυρο, πρέπει να μπω σε fastboot με pwer+volume down και μετα να συνδέσω για να το δει και να προσωρήσω,Σωστά?

• Δηλαδή τώρα όπως είναι το τηλέφωνο ξεκινάω με miflash την καθαρή εγκατάσταση fastboot rom και μετά την ελληνική ρομ είτε μέσω twrp είτε μέσω αναβάθμισης όπως περιγράφει ο caeser.

• Άρα ξανά από την αρχή. Βέβαια σε άλλο τηλέφωνο που έκανα την ίδια διαδικασία δεν έιχε προβλημα. Σε αυτόπερασα μέσω twrp την ρομ.

• Παιδιά καλημέρα, το τηλέφωνο που παρέλαβα redmi note2 prime TD-LTE, περάσα τη ρομ GTV-6.4.21 που είχα περασμένη σε ένα άλλο τηλεφωνο και είμαι ικανοποιημένος, αλλά βάζω την σιμ cosmote και δεν την αναγνωρίζει. Άλλαξα sim από το δικό μου και ούτε αυτή την αναγνωρίζει. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει

• f4ea149da8ea08eee2c6c1d3d40028fd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το mi pcsuite δεν το βλέπει, αλλά όταν μπήκα σε twrp το είδε σαν hermes ο υπολογιστής και έκανα αντιγραφή μέσω η/υ στη μνήμα του τηλεφώνου. Περιμένω λίγο να φορτίσει (>75%) και κάνω install γιατί το βλέπω το zip αρχείο μέσα στο τηλέφωνο και ενημερώνω άμεσα. Μπορώ να κάνω install και να φορτίζει? edit Όλα καλά, super!! Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη , ψυχολογική και τεχνική!! μάθαμε και κάτι σήμερα

• Είναι ήδη εγκατεστημένο , θα το συνδέσω να δω αν το βλέπει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Να αντιγράψω μία ρομ σε μία sd και μέσω twrp να κάνω install, σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε λειτουργία twrp μπορείς να περάσεις την ρομ στο root, στην εσωτερική μνήμη του κινητού και φλασάρεις δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την εξωτερική sd. Proud member of xiaomi-miui.gr” Όταν συνδέω το τηλέφωνο με το pc δεν το βλέπει φυσικά. Αν μπω στο twrp υπάρχει περίπτωση να το βλέπω μέσα απ το pc Στάλθηκε από το R…

• @GR_Macedon φυσικά και δεν έχω μεγάλη εμπειρία , τα βασικά , απλά σε προηγούμενα τηλέφωνα ήμουν περισσότερο προσεκτικός. Αφού μπορεί να διορθωθεί , μαθαίνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να αντιγράψω μία ρομ σε μία sd και μέσω twrp να κάνω install, σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Καλό θα ηταν βέβαια τις 13 μερες αναμονής να διαβαζες το πρώτο θέμα καλά. :)” Δεν είναι το πρώτο, αλλά από τη χαρά μου δεν πρόσεξα και την πάτησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Έκανες wipe system, τι περιμένεις να φορτώσει; διέγραψες το σύστημα. Καλημέρα. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Ωραίος μακάκας, οπότε τώρα παίρνει διόρθωση ή τέλος @DIMITRIS HANIAS ΜΑΊΝΕΙ ΜΌΝΙΜΑ, δυστυχώς