Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 167.
-
Καλημέρα, μόλιςμ παρέλαβα το ένα από τα δύο τηλεφωνο με NL post. 13 ημέρες από την παραγγελια. Αφού το άνοιξα και μπήκα στο twrp με πήγα και έκανα wipe cash, dalvik kai system και στο reboot, μου ζήτησε να εγκαταστήσει το super user, αλλά του είπα όχι και συνέχισα για reboot, και ενώ ξεκινάει εμφανίζει το Μι και μετά δεν προχωράει να ανοίξει . Μάλλον έκανα πατάτα και ελπίζω να μην το διέλυσα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί είναι για ένα φίλο. Κολάει σε αυτή την οθόνη και φυσικά δεν κλείνει…
-
RE:
MANVLIS - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Επικοινώνησε μαζί τους, κανονικά επόμενη ημέρα δίνουν tracking. Πόσο παραπάνω ενώ ξέρουν για την περιπέτειά σου. Δεν θα πάει η postnl να πάρει το δέμα αλλά η 4px ή κούριερ που θα το πάει στην postnl. @MANVLIS Η 4px έχει voucher και της singpost και της postnl με tracking number. Άσε που μπορεί να έχει δώσει η 4px στην Vickmall και κανένα μπλοκάκι, για συντομία και να μην χάνουν χρόνο, στην συμπλήρωση, δεν τα κάνουμε μόνο εμείς αυτά τα κάνουν και αυτοί. Proud member of xi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από MANVLIS: “4G TD FDD LTE 4G FDD LTE καλημέρα, το πρώτο δεν είναι που παίζει σε όλες τις μπάντες στην ελλάδα, χωρίς πρόβλημα? ” Το δεύτερο είναι αυτό που παίζει, αλλά και το πρώτο είναι στην ουσία το δεύτερο με άλλες ρυθμίσεις στην ρομ...τουλάχιστον έτσι δούλευε στο Redmi Note 2 με 2/16” Αφού όμως θα πετάω ρομ δικιά μας, δεν παίζει ρόλο σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μόλις μου ήρθε από το paypal. Άρα μένει να τα δω στο λογαριασμό μου , τυπική διαδικασία. Τελικά όλα κύλησαν ομαλα. Μόνο η καθυστέρηση και ότι βιάστηκα να παραγγείλω πριν μου επιστρέψουν τα χρήματα. edit: τα έβαλαν άμεσα "Dear , We've completed our review and decided this case in your favor. Due to the unique circumstances of this case, PayPal is issuing you this refund at no cost to your seller. You will receive a refund. The refund amount should reflect in your PayPal balance within 5 business …
-
Παράθεση από maddoctor: “Ωραία η Σελίνα σου λέει ακριβώς τι να κάνεις,,,screenshot από ελτά και 17track.net που να δείχνει ότι δεν το παρέλαβες ακόμα. ” Το paypal στην αρχή δε ζητάει να ανεβάσεις αρχεία με με τα tracking report. ψάχνει και επικοινωνεί με το μαγαζί και μπορεί να ζητήσει στην πορεία να ανεβάσει και ο αγοραστής πιθανόν πριν την τελική απόφαση για την επιστροφή των χρημάτων. Στη δική μου περίπτωση δε μοθ δίνει επιλογή upload. Ρίξε μια ματιά εδώ How to add files to a claim? - PayPal …
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Παιδιά σήμερα μετά από dispute το έκανα claim για το Redmi note 2 από vickmall που δεν έχει έρθει από Απρίλιο. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Βέβαια είχα παραγγείλει 3 συσκευές (2 μαζί και 1 αργοτερα 4 ημέες) και η μία από την παραγγελία με τις δύο δεν ήρθε. ” Μπράβο ενημέρωσε διότι έχω κρατήσει το tracking number σου, αν θυμάμαι καλά τον έχω κρατήσει από παλαιότερο ποστ σου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν σου κρίβω ότι θέλω να παραγγείλω δύο για φ…
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από MANVLIS: “@mixaliscy, εννοείς να το αφήσω ως έχει αν δεν το ξεκλειδώσω; Και από πλευράς αναβάθμισης, αν χρειαστεί, μέσω xiaomi? ” Δυστυχώς η πειραγμενη ρομ του κινεζομαγαζου δεν δεχεται ενημερώσεις ΟΤΑ. Μόνο οι official. ” Official μπορώ να περάσω τώρα? Επίσης μπορώ να μπω σε recovery mode ή είναι άκαιρο?
-
Καλησπέρα παιδιά, στο Redmi Note 3 που πήρα για ένα φίλο, από vickmall, φοράει την MUI 7.0 | stable 7.019.0.0 (LHNC NCL). Δοκίμασα με power + volume+ να δω τί κάνει και μου βγάζει στην οθόνη μία εικόνα της συσκευής και το καλώδιο για φόρτιση και δεν προχωράει παρακάτω. Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία unlock για να μπορώ να περάσω TWRP και την ρομ από εδώ ή δεν είναι υποχρεωτικό. Μην κάνω κάτι και το στείλω το τηλέφωνο αδιάβαστο...