Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 167.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από billgian2000: “Λίγο παραπάνω βοήθεια σε αυτό? ” Πηγαινεις επανω στον μεγεθυντικό φακό που είναι η αναζήτηση και αν γράψεις τη λέξη κλείδί που είναι το ''ftp''.Σου βγάζει λύση έτοιμη και και ολοκληρωμένη. Search it λοιπόν ” Χρήστο έχει πολλά αρχεία με το "ftp"” Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από MANVLIS: “Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε! ” Τι εννοείς "στη δοκιμή πάλι έσβησε" ; ” Έκλεισε η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης και μετά για να τερματίσω την κλήση πρέπει να πατήσω το power
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από MANVLIS: “Η τιμή παίζει και χωρίς να κουνάω το χέρι μου πάνω από το ακουστικό. Μόλις βάλω το χέρι μου στο ακουστικό ανεβαίνει από 117-121 στο 400+. Βέβαια έβγαλε μία τιμή κάτω από το calibration, αλλά το οκ δεν ενεργοποιείται γι ανα προχωρήσω παρακάτω. Μόνο το error μπορώ να πατήσω. ” Κάτω απο το calibration, είχε μια τιμή σωστά; Μόλις πάτησες το calibration η τιμή αυτή άλλαξε και μπήκε η απο πάνω τιμή στη θέση της. Σωστά; Εαν έγινε αυτό, δε χρειάζεται να πα…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από MANVLIS: “Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσω ” Μόλις πατήσεις το calibration κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δεχτεί και αλλάξει η τιμή (η κάτω τιμή). Τότε και μόνο τότε, θα σου βγάλει pass. Πρόσεχε να μην υπάρχει κάτι πάνω στον proximity. Εαν κουνάς το χέρι σου πάνω απο το ακουστικό, δεν αλλάζει …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από flowin_through: “Εμένα εχει σταματήσει να σβήνει η οθόνη στις κλήσεις.. Σβήνει μόνο μετά από το λεπτό μονη της και όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να πατήσω το power.. Η ρύθμιση για σβήσιμο από τις ρυθμίσεις των εισ. κλήσεων είναι ενεργοποιημενη ” Θα πρέπει να κάνεις calibration τον proximity sensor. Πάτησε στο dial, *#*#64663#*#* και βρες τον proximity sensor και κάνε calibration. (πρόσεχε να μην είναι καλυμμένος ο αισθητήρας-που βρίσκεται δίπλα απο το…
-
Παράθεση από MANVLIS: “Να ρωτήσω αν γίνεται στις απευθείας κλήσεις γίνεται απενεργοποίηση της ερώτησης του true Phone γιατί ψάχνω στις ρυθμίσεις και δε βρίσκεται άκρη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ok παιδιά το βρήκα. Ρυθμίσεις> Εφαρμογές>True Phone>Διαχείρηση Δικαιωμάτων>Πραγματοποίηση τηλεφων. κλήσεων και επιλέγουμε Αποδοχή καιν όχι Αίτηση που έχει από προεπιλογή! off topic: Είχα ψάξει όλο το τηλέφωνο !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από dimixanovios: “η δεύτερη συμβουλή σου να μελετήσω τους οδηγούς είναι παντελώς άσχετη αφού έχω ήδη την ελληνική ρομ όπως ανέφερα.. ” Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση της rom; Με ποιον τρόπο την έβαλες?” Επειδή και σε μένα είχε έρθει το τηλέφωνο μέ ελληνική ρομ δε δούλευε το κινητό σωστά και ακολουθώντας τις οδηγίες (χωρίς προηγούμενη εμπειρία) εγκατέστησα τη ρομ από εδώ με βοήθεια από πολλά μέλη,όπως μπορείς να διαβάσεις παραπάνω, και το τηλέφωνο έχει εντελώς διαφο…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε @MANVLIS κάθισαν πάνω στην περίπτωση σου χθες 5-6 users από το φόρουμ. Ότι έχουν όλα τα κινητά στο θέμα ταπετσαρία το δικό σου ήταν ανάποδα. Στο τέλος και αφού σε ρώτησε κάποιος απάντησες πως έχεις μια Ρομ ότι νάναι από εκεί που το αγόρασες. Πράγμα που κάνει λογικό αυτό που συμβαίνει με το κινητό σου, μέχρι να βάλεις μία επίσημη Ρομ, είτε ελληνική είτε ξένη. Στο εξηγήσαμε αυτό, σου είπαμε να σε βοηθήσουμε να βάλεις τη νέα Ρομ και εσύ σκαλίζεις το Φόρουμ, μπαίνεις σε…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από MANVLIS: “Όπως μου έγραψε ο nas παραπάνω πηγαίνωντας στο βήμα 2 αφού αντιγράψω τη ρομ στο pc πάω αναβάθμιση και επιλέγω τη ρομ. ” Θα το κάνεις αυτό ΑΛΛΑ πρώτα όταν μπεις twrp θα πας και θα κάνεις 3 wipes (data, cache & dalvik cache) και μετά θα πας στο install από εκεί μέσα και θα διαλέξεις τη Ρομ σου. Όταν τελειώσει θα διαλέξεις το Reboot στο system και όταν μπει το κινητό σου θα διαλέξεις αγγλικά. Θα τελειώσεις από εκεί σε 1 λεπτό και μετά βάζεις τα ελληνι…