Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 167.

• Αυτό θα κάνω για να το στήσω από την αρχή

• Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από mixaliscy: “Μανωλη στην οθόνη μέσα στο κινητό άφησε παρατεταμένο το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 γραμμές. Από εκεί θα πας ταπετσαρία και αν κυλησεις δεξιά στο τέρμα θα πας στα file σου. Αν επιλεξεις από εκεί και τη βάλεις σου βγάζει επιλογη ” Μιχάλη αυτός ο τρόπος δεν τοποθετεί ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος που θέλω. ” Πάνε ρυθμίσεις ταπετσαρία επιλογή ταπετσαρίας κάτω θα δεις αρχεία πάτησε και βρες που έχεις αποθηκευμένη την φ…

• Θα διαβάσω λίγο για να μη σας πρήζω. Θα ομαδοποιήσω τα βήματα που πρέπει να κάνω και επανέρχομαι

• Ποια η διαφορά μεταξύ Stabl και developer

• Παναγιώτη επειδή μπερδεύτηκα ποια ρομ να κατεβάσω .

• Μισό να δω ποια έχω κατεβάσει

• Θα το δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται λογικό και ειδικά τώρα που είμαι στην αρχή και έχω τα backup από την προηγούμενη συσκευή και δεν έχω πολλά νέα πράγματα. Πάντως είναι περίεργο γιατί ούτε στους ήχους μου λειτουργεί όπως όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα. Έχω κατεβάσει τα αρχεία για την τελευταία ελληνική ρομ και θα το παλέψω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα ενημερώσω για την πρόοδο των εργασιών. Για να περάσω τη νέα ρομ δε χρειάζεται να και η Sim σε πρώτη φάση σωστά? Μόνο η Sd

• Παράθεση από NasDriver: “Μανωλη...αν κλείσεις το κινητό και πατήσεις ταυτόχρονα volume up + power button σε βάζει σε TWRP? Αν ναι είσαι καλά...αν όχι...θες δουλιτσα... ” Με βγάζει σε μία οθόνη mount και γράφει twrp και κάτι για partition

• Παράθεση από mixaliscy: “Μανωλη στην οθόνη μέσα στο κινητό άφησε παρατεταμένο το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 γραμμές. Από εκεί θα πας ταπετσαρία και αν κυλησεις δεξιά στο τέρμα θα πας στα file σου. Αν επιλεξεις από εκεί και τη βάλεις σου βγάζει επιλογη ” Μιχάλη αυτός ο τρόπος δεν τοποθετεί ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος που θέλω.

• Από το κατάστημα!!

• Μόλις επιλέξω τη φωτογραφία με στέλνει πίσω στο άλμπουμ χωρίς να μου δίνει τις επιλογές που λες. Είναι δυνατόν ή δεν κάνω κάτι σωστά

• Παράθεση από NasDriver: “στο δικό μου redmi note 2 για να βάλω μια φωτό ταπετσαρία πάω: Ρυθμισεις-->ταπετσαρια-->επιλογή ταπετσαριας--> κατω-κατω επιλέγω αλμπουμ-->επιλέγω φωτο-->εφαρμογη--> και τότε επιλέγω "και τα δύο"... Ταπετσαρία + οθόνη κλειδωματος ” Μόλις την επιλέξω και με τους δύο τρόπους που προαναφέρατε με γυρνάει στην προηγούμενη σελίδα (π.χ. στο άλμπουμ) χωρίς να μου δίνει επιλογές. Να είναι πρόβλημα της ρομ? Γιατί επίσης και όταν προσπαθώ να επιλέξω ήχο κλήσης για μία συγκεκριμένη …

• Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε Μανώλη σου έγραψα άλλη μια λύση, δες το λίγο ” Δεν τη βλέπω! @pechr λες? Μπα δεν έχει

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια Ρομ έχεις Μανώλη ? Επίσης μην βάζεις το ίδιο πρόβλημα σε πολλά-διαφορετικα θέματα... ” Την GTV 5.12.17 / developer. Sorry κατά λάθος έγινε. ¨ @pechr όχι δεν τα βγάζει

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MANVLIS: “αιδιά καταρχήν όταν επιλέγω μία φωτογραφία δε μου δίνει επιλογή "οθόνη κλειδώματος" , ούτε με το 2ο τρόπο πηγαίνοντας στη φωτογραφία. Όταν επιλέγω τη φωτογραφία και την ορίζω ως ταπετσαρία δεν έχει επιλογή για οθόνη κλειδώματος ” Πηγαίνεις στη φωτογραφία που θες>>> περισσότερα>> ορισμός ως ταπετσαρία>> εφαρμογή >> οθόνη κλειδώματος Τι επιλογές έχει; ” Μόνο "ορισμός ως ταπετσαρία" Το επιλέγω και μετά δεν αλλάζει κάτι ούτε μου δίνει τις άλλες επιλογές πο…

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παρούσα!Να διαγραφούν τα off topic παρακαλω.... @MANVLIS Στις ρυθμίσεις,ταπερσαρία,επιλογή ταπετσαρίας,άλμπουμ και όταν διαλέξεις φωτογραφία έχει επιλογή "οθόνη κλειδώματος" ” Παράθεση από pechr: “Πηγαίνεις στη φωτογραφία που θες>>> ορισμός ως ταπετσαρία>> εφαρμογή >> οθόνη κλειδώματος ” Παιδιά καταρχήν όταν επιλέγω μία φωτογραφία δε μου δίνει επιλογή "οθόνη κλειδώματος" , ούτε με το 2ο τρόπο πηγαίνοντας στη φωτογραφία. Όταν επιλέγω τη φωτογραφία και την ορίζω ως ταπ…

• Ξέρετε αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω ταπετσαρία στη οθόνη κλειδώματος, γιατί δε μου εμφανίζει την επιλογή lock screen και δεν μπορώ να βάλω μία φωτογραφία της επιλογής μου Ευχαριστώ

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Πας στις επαφές και πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερό πλήκτρο με τις 3 γραμμές ” Μου δίνει την επιλογή ορισμός ήχου κλήσης για τη συγκεκριμένη επαφή. Πάω στα Ringtones , επιλέγω μία αλλά μετά δεν τη δείχνει στο προφίλ της κλήσης , παραμένει το "προεπιλογή". ΕΠίσης πρέπει να είναι Mp3 ο ήχος ή παίζουν και τα άλλα φορμάτ

• Sto Red mi note 2 υπάρχει ξεχωριστή επιλογή στις ρυθμίσεις ταπετσαρία. Όταν πάω στις φωτογραφίες μου για να επιλέξω μία συγκεκριμένη εικόνα και ενώ πατάω πάνω στην εικόνα δεν τη βγάζει ως ταπετσαρία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ?

• Σωστός γιατί τώρα μαθαίνω ευχαριστώ πολύ!!!