Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-167 από 167.

• Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από MANVLIS: “Πρίν βάλω τη νέα ρομ, κάνοντας διάφορες δοκιμές στα δεδομένα από το προηγούμενο τηλέφωνο που έχω, κατέβασα το titanium με μου λέει ότι δεν είναι ροοτ το τηλέφνο με τη συγκεκριμένη ρομ GTV5.12.17. Πώς μπορώ να δω αν μου το είχαν στείλει ροοτ? ” Μόλις του δώσεις δικαιώματα root από: Κέντρο Ασφάλειας => Δικαιώματα => Προνόμια Root, θα δει ότι είναι root! ” Μετά από το Διακιώματα δεν μου δίνει επιλογή Προνόμια Root, οπότε προφανώς δεν είναι. Έχει μόνο την…

• Πρίν βάλω τη νέα ρομ, κάνοντας διάφορες δοκιμές στα δεδομένα από το προηγούμενο τηλέφωνο που έχω, κατέβασα το titanium και μου γράφει ότι δεν είναι ροοτ το τηλέφνο με τη συγκεκριμένη ρομ GTV5.12.17. Πώς μπορώ να δω αν μου το είχαν στείλει ροοτ?

• Οκ κατάλαβα καλύτερα να βάλω τη νέα. Ευχαριστώ πολύ

• καλησπέρα, παρέλαβα το τηλέφωνο και στην έκδοση ρομ γράφει GTV5.12.17 \ Developer MIUI7 by xiaomi-miui.gr. Να να ρωτήσω αν πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone για τη ρομ κλπ ή με αυτή που έχουν περάσει να την αφήσω. Επίσης αν και θεωρητικά έχουν βγάλει κινεζιές διάφορες μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο, καθώς και διαφημίσεις. Ευχαριστώ πολύ και φυσικά συγχαρητήρια για όλο το φόρουμ

• Ευχαριστώ πολύ, και αυτό όταν ακολουθήσω τα βήματα εγκαθιστά το TWrp, γιατί το βρήκα και σe ένα άλλο Thread. Οπότε δε χρειάζεται να το πάρω και από εκεί, σωστά? Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..

• Παράθεση από GR_Macedon: “Κατεβάζουμε το παρακάτω αρχείο και το αποσυμπιέζουμε όπου θέλουμε στο pc μας. Μέσα σε αυτό υπάρχει: A. το ADB Tools B. το ADB Drivers Γ. το MT6577 USB VCOM drivers Δ. το recovery TWRP για το τηλέφωνό σου και Ε. το αρχείο Flash-TWRP.bat Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπάθεια. Αγόρασα το τηλέφωνο και περιμένοντας να το παραλάβω άρχισα να διαβάζω ώστε να κερδίσω χρόνο. Μετά το download από τα παραπάνω 5 αρχεία στο unzip δεν περιέχει το Δ. TWRP. Μήπως κάτι δ…