Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Παράθεση από chrisbil: “Σε Mi Max 2 μετά απο factory reset κρασαρει στο διαμορφωση ως νεα συσκευη ή επαναφορα απο backup. Ισχυει και για την απλη και για την aroma. επανεφερα το backup που ειχα κρατησει και δοκιμασα να την περασω απο πανω και την πηρε κανονικα. Αλλα με factory reset δεν γινεται. ” Ποια ακριβως ρομ κατεβασες για το Mi Max 2 ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@xagios Πρώτα θα μας πεις ποια Ρομ έχεις τώρα και μετά θα ξέρουμε καλύτερα τι να απαντήσουμε .. ” xiaomi-miui-hellas-arΩma-MIMAX2_8.1.4 Ορίστε
-
Αν βάλω miui developer 8/1/4 θα χρειαστεί να κάνω κάτι ή κανονικά με recovery και μετα που θα βάλω την ARΩMA θα κάνω τη διαδικασία από την αρχή?
-
Να την περασω απλα απο πανω η να κανω wipe ..φοβαμαι μην τυχον δε συχρονισει μετα
-
Δεν έχω κάνει μέτρηση απλά αργεί πολύ και αν πάω σε άλλο δωμάτιο τότε δεν ...πριν δεν είχα πρόβλημα.
-
Και εγώ διαπιστώνω πρόβλημα στο wi fi.. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-