Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!Παιδιά ξέρω προς πώληση το mi9 μου.ειναι 128gb piano black χρώμα global stable δεν έχει πειράζει ποτέ. Αγορασμένο από Ελλάδα, χωρίς την παραμικρή αμυχη . Όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει. Αν αυτά που γράφω δεν συνάδουν με το νήμα ας τα αφαιρέσει ο διαχειριστής. ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αυτό έχω τώρα 30b171cba9f7e630f17e381aba37c959.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Πώς γίνεται να έχω κι εγώ android 10 ρε παιδιά;Σορυ είμαι άσχετος.Αναβαθμιζεται μόνο του; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Κι εμένα ακόμη τίποτα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ να το κατεβάσω και εγώ ο ασχετος; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Α ρε όμιλος for ever...!!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis855: “Παράθεση από lef79: “Παράθεση από johnny_red: “Εδώ συζητάμε μόνο για θήκες και προστασία οθόνης του Mi9. Φυσικά μας ενδιαφέρουν και τα δύο αλλά και ο συνδυασμός τους (πολλές φορές η θήκη δημιουργεί προβλήματα στο τζάμι και το αντίστροφο). Βοηθήστε λοιπόν από την εμπειρία σας να διαλέξουμε σωστά. Ξεκινάω εγώ: Για θήκη παράγγειλα Spigen Rugged Armor. Κάποιοι το 'χουν νομίζω Τι λέει; Τζάμι πήρα Nillkin Amazing H Tempered Glass Τι λέει; Θα κάνω edit με εντυπώσεις μόλις τα βάλ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Εχει κάπου οδηγίες γιαυτο; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Έτσι θα δουλεύει καλύτερα η κάμερα;;όχι ότι ξέρω πως γίνεται η διαδικασία αλλά ρωτώ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αυτό.ειναι το δικό μου 0e9ec0b65a018417fd941d1f51269499.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά αλήθεια δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτα που λέτε για την κάμερα.. Με global stable είναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χέρια μου.. Μήπως κάτι κάνετε λάθος? Sent from my MI 9 using Tapatalk” Αυτό λέω κι εγώ. φίλε μου.Μηπως υπάρχει κάτι που έχεις κάνει και εμείς όχι;Πρέπει να πειράξουμε κάποιες ρυθμίσεις;Αν μπορείς βοήθησε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα.Εχω πια 3 εβδομάδες το κινητό στην κατοχή μου χωρίς όμως καθόλου χρόνο να το ψάξω αναλυτικά.Χτες την πάτησα όμως γιατί είχε σχολική γιορτή ο γιος μου και οι φωτό και ιδιαίτερα τα βίντεο που τράβηξα δεν τα λες και καλά.Μπορει κάποιος να μου πει αν πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις η να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή για να τα βελτιώσω;Δε ζητώ επαγγελματικά αποτελέσματα αλλά τουλάχιστον να βλέπονται Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από johnny_red: “Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο). Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ. Χρειάζομαι επειγόντ…

• Παράθεση από johnny_red: “Εδώ συζητάμε μόνο για θήκες και προστασία οθόνης του Mi9. Φυσικά μας ενδιαφέρουν και τα δύο αλλά και ο συνδυασμός τους (πολλές φορές η θήκη δημιουργεί προβλήματα στο τζάμι και το αντίστροφο). Βοηθήστε λοιπόν από την εμπειρία σας να διαλέξουμε σωστά. Ξεκινάω εγώ: Για θήκη παράγγειλα Spigen Rugged Armor. Κάποιοι το 'χουν νομίζω Τι λέει; Τζάμι πήρα Nillkin Amazing H Tempered Glass Τι λέει; Θα κάνω edit με εντυπώσεις μόλις τα βάλω. Μήπως full face είναι καλύτερο; Nillkin Fu…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να τυοωνω απευθείας από το κινητό στον εκτυπωτή του γραφείου μου όπως έκανα με το ios???sos για τη γρήγορη απάντηση σας... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από james.: “Παράθεση από lef79: “Και επίσης έχετε βρει κάλυμμα και για τις κάμερες; Χρειάζεται;; Sent from my iPad using Tapatalk ” Απο διαφορετικο μαγαζι.Απο Skroutz.Θα στο στειλω σε προσωπικο μυνημα να μην θεωρηθει διαφημιση. Σκεφτομαι και εγω για τζαμακι στις καμερες, αν και με καλη θηκη που περισευει περα απο τις καμερες, οπως αυτη που εχω, πιστευω οτι δεν χρειαζεται.Αλλα για την εξτρα προστασια θα βαλω μαλλον.” Ok οπότε μπορείς στείλε μου!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Και επίσης έχετε βρει κάλυμμα και για τις κάμερες; Χρειάζεται;; Sent from my iPad using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από james.: “Tελικα απο τα τρια tempered που δοκιμασα σημερα +αλλo ενα προχτες, το μονο που ταιριαξε με την spigen θηκη ηταν το tempered της Nillkin.Δεν τυλιγει το κινητο μεχρι το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, ετσι αφηνει περιθωριο να το αγκαλιασει η θηκη και να μην σηκωνει το τζαμακι. Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι καθως καθαριζα την οθονη να βαλω το tempered, παρατηρησα μια αναπαισθητη σαν τριχα γρατζουνια και λεπτοτερη ακομα, κατω απο την οθονη και καθετα απο την θυρα φορτισης προς τα …

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλημερα σε όλους!Πως μπορώ να ρυθμίσω εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις ώστε να μην βγάζει λεπτομέρειες πχ χτύπησε 5 φορές στις αναπάντητες;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλημέρα,καμία καλή εφαρμογή για backup επαφών..? Sent from my iPad using Tapatalk