Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 191.
-
Antutu score από τα xiaomi
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέο score 36002 από saleakos ξεπέρασε το φράγμα τον 36000 Πρώτος ως τώρα με kitkat
-
Δεν υπάρχει kitkat Stable ακόμα
-
Απο Hongmi σε Hongmi 1S
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=JA9fp863d-o#t=237 Ridgecrop Consultants Ltd
-
Απο Hongmi σε Hongmi 1S
Μήνυμαformad μέσα από pc ή μέσα από το xiaοmi ? Μπορεί το ένα από τα δύο να δουλέψει .....
-
Απο Hongmi σε Hongmi 1S
ΜήνυμαΔοκίμασε να κάνεις forma την SD Ποτέ δεν ξέρει μπορεί να την διαβάσει ... backup ότι χρειάζεσαι
-
Αγορά κινιτού απο Κίνα..
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν χρησιμοποιούμε μεταφορική με DHL (99% τελωνείο ) . Το απλό ταχυδρομείο είναι μια καλή επιλογή (2% τελωνείο ) . Για το EMS δεν έχω προσωπική εμπειρία .
-
Αναβάθμιση σε 4.4.2 και antuntu
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα4144.png
-
Αναβάθμιση σε 4.4.2 και antuntu
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΗ Xiaomi έχει αντίθετη άποψη! Απ' ότι έχω διαβάσει κι έχω παρατηρήσει κι εγώ από τη χρήση του κινητού καταναλώνει περισσότερους πόρους. Ίσως βέβαια όταν πάμε σε stable να αλλάξουν τα πράγματα, προς το καλύτερο 4.3 vs 4.4 κάτι μου θυμίζει ....α ναι winxp vs win7
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαGPRS(114Kbps) < EGDE(368Kbps) < 3G(3.1Mbps) < HSDPA(14Mbps) < HSPA+(168Mbps) < 4G/LTE(299.6Mbps)
-
Ελληνική stable για xiaomi mi3?
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαmiasfui.png
-
Ελληνική stable για xiaomi mi3?
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈχουμε νέα για την stable ?
-
ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTo mi3 είναι 3g και όχι 4g Έχει τον Qualcomm Snapdragon 800 8274-AB που δεν υποστηρίζει 4g
-
Νυχτοπούλια & Βρικόλακες Ενωθείτε
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝυχτοπούλια & Βρικόλακες σας καληνυχτίζω, τα λέμε αύριο πάλι
-
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα δούμε πότε θα μπορέσω να έρθω Πάτρα για κανένα καφέ στο miui fan club .
-
Zioa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια να μην ήμαστε καλύτερα να μεταφέρουμε την συζήτηση εδώ Μiui_art σου το έλεγα ότι το πληκτρολόγιο κάνει διάφορα από την 3.10 jb αλλά θεωρούσα ότι ήταν το swiftkey ..........