Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 191.
-
Μέτα από την επανεκκίνηση κόλλησε στο Mi xiaomi .(GTV-3.5 (4.5.16)) mi3w Επέστρεψα στην προηγούμενη έκδοσή 4.5.9
-
Προσπαθώ να κάνω Mounting NTFS και FAT32 USB stick στο Mi3 με OTG cable χωρίς καμία επιτυχία . Δοκίμασα και το Paragon exFAT, NTFS & HFS+ και το [root] Ntfs Mounter αλλά και πάλι τίποτα play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter Μήπως η ROM έχει πρόβλημα ? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει άμα δουλεύει Με το [root] StickMount δούλεψε play.google.com/store/apps/det…luZmlyZS5zdGlja21vdW50Il0.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
Zioa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟι περισσότερες εικόνες είναι ελληνικές πλέων έκτος από μία .
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
Zioa - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα3. H εγκατάσταση νέας έκδοσης της MIUI ROΜ με το τηλέφωνο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή Προσοχή H εγκατάσταση της MIUI ROΜ με τον τρίτο τρόπο διαγράφει τα δεδομένα Η μπαταρία να έχει αρκετή ενέργεια ( 80 % ) ΒΗΜΑ 1o Κατεβάζουμε την rom που θέλουμε από εδώ Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3 - MIUI General - MIUI Official Community ΒΗΜΑ 2o Κατεβάζουμε το flashing tools ROM flashing tools (size: 49M, e3de09ba97b69b82119c49ba5a7e4dac) από εδώ MIUI ROM Flashing Guide for Xiaomi M…
-
sar value for Mi3
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο sar είναι maximum 0.8W/kg CAM006251.jpg Xiaomi MI-3 : Σελίδα 81 :: myphone forum
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει USB stick στο mi3 w με kikat ? Προσπάθησα και δεν τα κατάφερα ..... Υπάρχει και περίπτωση να κάνω κάτι λάθος ...
-
με τον τρόπο που σε έγραψα πια rom προσπάθησες να βάλεις ? Η rom που χρησιμοποιούμε με τον τρόπο 3 είναι από Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3 - MIUI General - MIUI Official Community
-
Δοκίμασε με τον 3 τρόπο εβαλα το τηλεφωνο σε λειτουργια fastboot αλλα δεν ξερω πως βγαινω Κράτα το Power πατημένο για 10 sec ( άμα θυμάμαι καλά )
-
Xiaomi MI 3W πρόβλημα για flashing rom Άμα δεν τα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο που γράφει ο MIUI_ART δοκίμασε και με τον τρόπο 3 Εγώ στην αρχή έβαλα μια παλιότερη rom και μετά μπορούσα μέσα από το update να βάλω μία rom ελληνική από εδώ
-
Το SMS το έβαλα στο OFF . Άμα αρχίσει πάλι τα περίεργα θα ενημερώσω
-
Παράθεση από Zioa: “Ευχαριστώ MIUI_ART στην αρχή είχα ερμηνεύσει λάθος το μήνυμα . Τώρα κοίταξα μία το MiCloud και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να συνδεθώ . Μου ζητάει τον αριθμό από το τηλεφωνώ μου το οποίο το πληκτρολογώ σωστά . Το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές αλλά τπτ . Τα κατάφερα τελικά συνδέθηκα Couldn t receive activation SMS from server .” Αποσυνδέεται συνέχεια .....
-
Ευχαριστώ MIUI_ART στην αρχή είχα ερμηνεύσει λάθος το μήνυμα . Τώρα κοίταξα μία το MiCloud και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να συνδεθώ . Μου ζητάει τον αριθμό από το τηλεφωνώ μου το οποίο το πληκτρολογώ σωστά . Το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές αλλά τπτ . Τα κατάφερα τελικά συνδέθηκα Couldn t receive activation SMS from server .
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο δικό μου το αγόρασα από China Electronic Daily Deals ,Global Online Shopping Store - 1Buy.com Xiaomi Mi3 SmartPhone Android 4.2 Snapdragon 800 Quad Core 2.3GHz 5 inch 2GB RAM 16GB ROM 13.0MP Discount Codes : SUMMER5OFF Via Register Airmail : US$5.99 Παρέλαβα σε 11 ημέρες ( να δοκιμάσεις και ευρό και δολάρια γιατί η σελίδα δεν δουλεύει σωστά και να επιλέξεις το πιο οικονομικό )
-
kitkat Σε μένα μου έκανε κάτι περίεργα η sin δεν ξέρω άμα έτυχε . Εφόσον επαναληφθεί το γεγονός αυτό θα σας ενημερώσω . You SIM card is unactivated (Συνδέομαι κανονικά στην Vodafone ) Αntutu test : 31344 από 36500 Αntutu test (από επανεκκίνησή ) : 34830 Ευχαριστούμε τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά μου έχουνε κάνει . Μπράβο του για την υπομονή ,το χρόνο και τις θυσίες που έχουν κάνει για να μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα .
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Zioa - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚάνε μια δοκιμή εδώ EMS CN EMS China Tracking | Track all your EMS China package in one place @ Packagetrackr
-
Όταν θα είναι η 100% Ελληνική MIUI ROM θα είναι έτοιμει για τα xiaomi θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια αρχεία για να μπουν και σε άλλες rom ? (Έχω ένα newman n2 και σκέφτομαι να το περάσω miui γιατί όπως είναι τώρα έχει προβλήματα .)
-
Είχα το ίδιο πρόβλημα Xiaomi MI 3W πρόβλημα για flashing rom
-
Μπράβο σε όλα τα παιδιά Ευχαριστούμε για την rom Την πέρασα την ρομ
-
Xiaomi MI 3W πρόβλημα για flashing rom