Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
την περασα και εγω την τελευταία ρομ kenzo και παει σφαιρα ενα μεγαλο μπραβο για την υποστηρίξει σας!! δεν το ειχα παρατηρήσει καθολου μεχρι που το αναφεραν καποια παιδια και ειπα να το δοκιμάσω και εγω !! οταν μιλαω με ακουστικα οι άλλοι δεν με ακουνε ενω εγω τους ακούω κανονικα!!! εχω δοκιμάσει τρια διαφορετικα ακουστικα με ιδιο αποτελεσμα!! μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις παιδες αν σας ακουνε απο τα ακουστικα!!!?? να δουμε ειναι κανενα bug της rom η εχω εχω καποιο θεμα??!!
-
πως το τσεκαρο αν κλειδωσε??
-
περασα και εγω την τελευταία ρομ kenzo και ολα δουλευουν ρολοι και σφαιρα!!ο bootloader υπαρχει περιπτωσει να εχει κλειδωσει ξανα??απο 6.9.9 πηγα 6.9.15 με twrp και χωρις wipe data!!
-
παιδια για Mi-3 γιατι δεν εχει βγει ακομα??υπαρχει καποιο θεμα με την ρομ??
-
παιδεια ψαχνο τον οδηγο πως να περασω για πρωτη φορα android 6 στο mi3 (απο 4.4.4) και δεν το βρισκω μηπως θα μπορουσε κανεις να μου το βρει!!και ας μου πει καποιος αν αξιζει να βαλω την miui 8 στο mi3?
-
μου αρεσει αυτο!! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαγιατι το μι5 απο μαμα εχει twrp σαν recovery?και κατι ακομα θα μπορω να γυρησω στην miui 7?ειναι μαμα ολα ακομα!!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαδιαβασα τον οδηγο σου αλλα δεν βρηκα τα βηματα που ψαχνω!!μετα το unlock (που για να γινει ειχαι διαβασει οτι πρεπει να ειμαι σε κινεζικη developer miui rom και να εχω συνδεθει στον λογαριασμο μου mi acount )μετα απο αυτο πως περναω την miui 8 αφου δεν θα εχω twrp??απο το upadater apk θα γινει η δουλεια??
-
Μήνυμαπαιδια εχω mi5 32ari και σε λιγο θα το κανω unlock μιας και μου εστειλε η xiaomi μνμ για ξεκλειδομα!!μετα το ξεκλειδωμα πως μπορώ να περασω την καινουργια miui 8?καπου διαβασα οτι για να γινει ξεκλειδωμα θα πρεπει να ειμαι στην κινεζικη miui??τα φοτα παιδες μην κανω καμια πατατα!!
-
παιδια εχω μερικες ερωτήσεις 1)πως και ακομα δεν εχουμε παρει lollipop?? 2)πως ειναι δυνατόν με 3gb ram και τα ελευθερα να ειναι 1.5gb ram και να εχουμε χαλια multitaskin ???(xiaomi mi4 4g 3gb ram) στον opera ανοιγω 5-6 καρτελες και αυτες φορτώνουν ξανα και ξανα και η ελευθερη ραμ να ειναι 1gb δεν καταλαβαινω!!??
-
παιδια η ελληνική ρομ με αυτην εδω MULTI - 5.9.24 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support τι διαφορες εχουν?? και κατι ακομα για το mi4 4g 3gb ram κατεβαζω αυτο xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.9.24 ετσι??και για να την περασω μεσο απο την εφαρμογη βρισκω το ζιπακι και παταω update??
-
mi 4
Μήνυμαπαιδια η ελληνική ρομ με αυτην εδω MULTI - 5.9.24 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support τι διαφορες εχουν?? και κατι ακομα για το mi4 4g 3gb ram κατεβαζω αυτο xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.9.24 ετσι??και για να την περασω μεσο απο την εφαρμογη βρισκω το ζιπακι και παταω update??